Nelamurire , carnet de conducere!
![]() ![]() ![]() |
Nelamurire , carnet de conducere!
GL 01 NJL |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
tu nu ai invatat in scoala de soferi ce ai voie sa conduci cu B-ul , pentru motocicleta iti trebuie A-ul , iar pentru scuter sau masina pina in 50 cm nu iti trebuie carnet
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
barbus |
![]()
|
![]() barbus Group: Members Posts: 161 Joined: 16 May 10 ![]() |
MOPED („SCUTER”) = vehiculul cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depășește 45 km/h și care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depășește 50 cm cubi sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 Kw. Persoanele care nu posedă permis de conducere pot conduce mopede pe drumurile publice numai dacă fac dovada că au absolvit un curs de legislație rutieră în cadrul unei scoli de soferi si poseda, in acest sens un certificat de absolvire. Acum soselele sant pline de scutere care nu stiu ce capacitate cilindrica au ,dar zboara cu 80 km/h si sant inconstienti de ceea ce fac.In privinta mea.marea majoritate sant "donatori de organe".Habar-nau sa conduca multi dintre ei. PS Sper ca nu amsuparat pe nimeni. |
--------------------
ex Reno
clio bicorp 1999//-
Ford Focus 2 ,2011
- MM 11 EPV
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
Multumesc , cred ca aceasta regula este in toata uniunea europeana nu ?
Asa stiam si eu dar ma contrazic cu cineva care imi spune ca dupa 3 ani poate sa conduca scuter pana in 125cmc. 8 Apr 2012, 16:22: Chestia ca zboara cu 80 km/h e alta treaba ![]() This post has been edited by GL 01 NJL: 8 Apr 2012, 16:22 |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
daca ai carnet de conducere nu-ti mai trebuie atestat
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
Cu categorie B se poate conduce doar scuter pana in 49cmc restul trebuie sa le iei.
|
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
Ti-ai raspuns singur,asa ca nu vad rostul deschiderii scestui subiect
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai este lamurita problema din cate vad eu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
Vreiam sa ma asigur sa nu vorbesc aiurea.
|
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
ai grija sa nu bei cand esti cu scuterul ca ramai fara permis!!! mai bine spui ca nu ai
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si crezi ca pe baza cnp-ului nu vad daca ai sau nu permis.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:57 |