Audi R8 facut scrum
![]() ![]() ![]() ![]() |
Audi R8 facut scrum
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.704 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 15 Sep 2009, 13:01) Cate? QUOTE(RaduNG @ 15 Sep 2009, 13:06) @R19: vreo 15 romanisme... Pacat de ele ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Prin Lamborghini tot audi isi face veacu si din cate se vede prinde boala la modelele lor.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
16
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu Gallardo, ca aia-i V10 cu 500 de cai.
Ailalta, mai mare, Murcielago. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu oricum nu cred ca asigurarea CASCO va despagubi de pe urma unui defect de fabricatie sau unei defectiuni la motor...
Pana la urma masina a avut un defect mecanic sau electronic... Deci in niciun caz nu cred ca poate fi vorba despre o incercare de despagubire CASCO, atata timp cat oamenii implicati in eveniment recunosc ca a fost un defect mecanic. Putea foarte bine sa spuna ca i-a fost incendiata, dar in niciun caz ca s-a stricat ceva si a luat foc singura. Voi cei care tot o dati cu CASCO, ganditi-va cateva secunde la aspectul asta... Cand serviceul da verdict ca a fost o defectiune, cum sa te mai gandesti ca ar fi putut fi manevra pentru despagubire ? Cat de cretin sa fie sa mai implice si sevice'ul Audi in treaba asta ? This post has been edited by andu911: 15 Sep 2009, 22:30 |
--------------------
-
-
-
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
ca sa nu va mai certati voi cu CASCO si su cele cele, va zic eu cand mergeti la un srvice Audi, VW, Ford, cele care se respecta nu ca la Unele Renault, masina este lasata la receptie, pentru o anumita verificare, schim de ulei, reparatie, de acolo in colo masina este in mana SERVISULUI, acesta va platii daunele care nu au fost Semnalate la procesul verbal de predare primire care se face la predarea masini la un service.
Acum ca noi suntem in Romania si multa lume nu face asta este o problema, insa cand o vor patii or sa stie mai bine data viitoare. In cazul acesta cel care a lasat masina la service nu cred ca nu a facut asa ceva, fiind totusi vorba de o masin de 100000 de EURO, DOAR DACA A FOST PROST NU A FACUT ASTA, sau daca are bani cu nemiluita. |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.704 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(mihaicuc2000 @ 16 Sep 2009, 15:52) va zic eu cand mergeti la un srvice Audi, VW, Ford, cele care se respecta nu ca la Unele Renault Evident! Ce dracu, doar vorbim de service-uri adevarate. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ironick... oare in service-urile alea adevarate iti dau si sampanie la intrare?
Oricum intr-un service din asta adevarat, mai exact Porsche Nord, s-a revopsit un reper de pe o duba vw de 3 ori si urmeaza a 4-a oara. Poate le iese de data asta .... dar de.. e service adevarat :> This post has been edited by rtBK: 16 Sep 2009, 15:14 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
mihaicuc2000
Cred ca vrei sa concurezi si tu pentru postul de aberator sef. Pacar ca nu exista nici un post vacant. Tu din experienta cui vorbesti? Din vorbele populare? Ti-ai pierdut tu vreun an ca mine intr-un service care acopera si Ford si Mitsubishi si chiar si Mercedes? Si acel service, cu un Mercedes au stat nu stiu cate luni frecandu-se pe chelie ca habar nu aveau sa apuce problema de coada si dupa aia au trimis masina in Jermanica pentru .... niste batai la suspensii? Iar de cazul meu, caz cu care fac un an, nu mai vorbesc. Chiar nu mai vreau sa vorbesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Barfele spun ca masina ar fi avut un consum exagerat de ulei. Dupa interventia la motor aprobata de nemti tehnicianul de service (chiar o persoana respectabila si priceputa ) a iesit in proba cu masina. In acest moment asiguratorul e putin in afara ecuatiei si se face o expertiza de catre producator care va stabili care este cauza incendiului. In caz de defect de fabricatie Audi il va despagubi pe proprietar .
Daca se constata ca vina e a sevice-ului e mai nasol ptr ca ei trebuie sa il despagubeasca In orice caz ce mai pot vedea expertii dupa ce s-a topit juma de masina? Unde e Firechief?? |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() Partea proasta e daca e motor pe benzina, inseamna ca aia de la vag s-au depasit pe ei insusi de data asta ![]() This post has been edited by aphophis: 18 Sep 2009, 21:41 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bai intreb si io aic.exista passat pe benzina pe benzina in catalogu pentru romania ?
Ca io vad numai TDI manca-ti;ashhhh ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
da... 1.8T
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
aha deci e neinteresant
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(mihaicuc2000 @ 16 Sep 2009, 14:52) ca sa nu va mai certati voi cu CASCO si su cele cele, va zic eu cand mergeti la un srvice Audi, VW, Ford, cele care se respecta nu ca la Unele Renault, masina este lasata la receptie, pentru o anumita verificare, schim de ulei, reparatie, de acolo in colo masina este in mana SERVISULUI, acesta va platii daunele care nu au fost Semnalate la procesul verbal de predare primire care se face la predarea masini la un service. Acum ca noi suntem in Romania si multa lume nu face asta este o problema, insa cand o vor patii or sa stie mai bine data viitoare. In cazul acesta cel care a lasat masina la service nu cred ca nu a facut asa ceva, fiind totusi vorba de o masin de 100000 de EURO, DOAR DACA A FOST PROST NU A FACUT ASTA, sau daca are bani cu nemiluita. Mihai, sa stii ca in toate service-urile se lasa la receptie, si in cazul reviziilor se fac verificari. Nu pot sa cred ca in ziua de azi mai exista oameni asa naivi ca tine care cred tot ceea ce zic colegii de bloc... In cazul in care intalnesti un service in care omul se duce si nu lasa masina la receptie, ba mai mult si-o repara singur, sa imi spui si mie te rog... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007, 1,4 16V 105 CP
- B 61 RCE Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 19 Sep 2009, 01:52) Bai intreb si io aic.exista passat pe benzina pe benzina in catalogu pentru romania ? Ca io vad numai TDI manca-ti;ashhhh ![]() Exista multe variante de motorizari pe benzina de la slabe pana la destul de puternice dar vezi de cele mai multe ori TDI-uri pentru ca de la un anumit rulaj pe an iti convine mai bine diesel ca e diferenta aia de consum. De exemplu intre un Passat pe benzina de 150 cp si un Passat TDI de 140 cp (ca sa luam corect puteri apropiate) exista o diferenta de consum de luat in calcul. Depinde cat ai de gand sa mergi cu masina. This post has been edited by ionutctn: 21 Sep 2009, 12:34 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si siiiiiiiiiiiiiiiigur toti tedeistii nostri fac milioane de km pe an, nu?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:14 |