[VAND] remorcă bicicletă, pentru transport copii, 2 locuri
![]() ![]() ![]() |
[VAND] remorcă bicicletă, pentru transport copii, 2 locuri
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
||
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|||
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
In ce mod se prinde pe bicla, ai cumva o poza cu ea montata?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.6 16V Hatchback
- B05MFL
2006 Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
celustarpan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 October 09 ![]() |
sistem universal de prindere pe portiunea orizontala a furcii, la 5-10cm de axul rotii, pe principiul menghinei; prinderea se face in max 10-15sec; exista si o singuranta pentru prinderea principala
|
--------------------
ford
focus
2008
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
up
|
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 06:57 |