DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Oferta CASCO gratuit, - pareri si opinii -

adi_ar
post 16 Sep 2009, 19:43
Post #31

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Domnu' johnyboy, daca nu va controlati limbajul, se va lasa cu sanctiuni, cu toate ca sunt de acord ca ati fost dus de nas!
Indignarea si supararea se pot exprima si decent, fara apelative insultatoare.

Am editat de mai multe ori ultimul post, intr-un mod civilizat si amical dar ati binevoit sa reveniti de 4 ori cu aceleasi insulte asa ca se inchide!
Aveti dreptate, nu ajungem nicaieri!

Daca mai exista adaugiri, in termeni civilizati, astept PM!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 6 Oct 2009, 10:59
Post #32

Deoarece consider subiectul de interes iar initiatorul a manifestat intelegere la inchiderea topicului, acesta se redeschide, cu multumiri pentru ingaduinta in legatura cu modificarea titlului.
Va rog sa va limitati la a expune situatii, consideratii si evaluari referitor la avantajul sau dezavantajul ofertei. Este o oferta reala sau o "gaselnita" comerciala?
Aduceti argumente, nu injurii sau atacuri!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
crisolro
post 6 Oct 2009, 13:11
Post #33

Group: Members
From: Bucuresti

@Paul T in special
am incercat si eu credit auto la BRD ... la vremea respectiva mi s-a spus clar ca trebuie sa asigur masina la Omniasig sau Asiban (mi s-au pus sub bot doua oferte si eu trebuia sa aleg) si asta era!!!
poanta era ca cererea de credit era insotita printre alte acte si de polita casco semnata de mine si facuta pe baza ofertei dealer-ului Reno continand seria sasiului
asadar, cererea de credit auto intra in discutie si se aproba (eventual) avand atasata polita casco - acum nu-mi aduc exact aminte daca era polita efectiv sau o cerere casco, ori polita semnata de mine nu si de asigurator etc.
ideea e ca daca doream creditul eram clar obligat sa am casco unde vroiau ei si cum vroiau ei (BRD)!!!!
hoti? - n-as putea spune; asta era produsul: vrai ... il ai; nu vrai ... good-bye!

oricum, majoritate nu-ti explica tot (sau nu aduc in discutie dezavantajele tale, normal nu? icon_mrgreen.gif ) si daca nu pui zeci de intrebari te intepi

P.S. Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca. wink.gif

This post has been edited by crisolro: 6 Oct 2009, 13:18

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
misu78
post 7 Oct 2009, 21:05
Post #34

Membru autentic

From: voluntari

QUOTE(crisolro @ 6 Oct 2009, 13:11)

oricum, majoritate nu-ti explica tot (sau nu aduc in discutie dezavantajele tale, normal nu?  icon_mrgreen.gif ) si daca nu pui zeci de intrebari te intepi

P.S. Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la bancawink.gif
*

1. De ce oare? Pentru ca sunt multi care pot fi intepati si semneaza oricum. Se bazeaza si ei pe prostia romanesca.
2. Si pe Alcapone l-a pandit FBI-ul 25 de ani si nu a reusit sa-l aresteze si sa obtina o condamnare. In schimb l-a arestat si bagat la mititica fiscul(vezi in cazul nostru banca). Daca as enumera epitetele care se potrivesc bancilor din Romania mi s-ar dezactiva contul. Nu Tudor? icon_mrgreen.gif

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
+
Tudor
post 8 Oct 2009, 22:09
Post #35

Moderator

Tudor iti impartaseste atat opinia, cat si autocenzura.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
johnyboy
post 14 Oct 2009, 13:51
Post #36

Membru

From: Bacau

Aceasta "oferta" cred ca a fost introdusa pentru cei care nu se mai incadrau cu banii pentru inprumut bancar. Ea este buna daca faci imprumut pe 1-3 ani maxim, dupa aceea te dezvantajeaza foarte mult.
Inca o intrebare: banca vrea Cartea de Identitate in original. Sunt obligat sa i-o dau, atata timp cat eu sunt propietar? Mai ales ca din 2 in 2 ani imi trebuie pentru ITP. Acealasi lucru l-am patit si cu masina veche, am scapat-o la banca si trebuia sa ma duc s-o cer pentru a-mi face ITP-ul.

--------------------
Renault Kadjar 2017/Intens/4WD
+
adi_ar
post 14 Oct 2009, 14:09
Post #37

Retinerea Cartii de Identitate este un abuz destul de frecvent practicat de unele banci.
Contractul de imprumut prevede toate clauzele si conditiile de acordare a creditului, inclusiv garantiile si obligatiile.
Daca nu scrie acolo, nu pot sa ceara asa ceva!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
parpanel
post 14 Oct 2009, 14:48
Post #38

Calator

Maxim cer o copie dupa carte.

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
ionutctn
post 14 Oct 2009, 14:59
Post #39

Membru cu TDI

@johnyboy
Faptul ca esti TU proprietarul masinii iti creeaza un imens avantaj in rezolvarea acestei probleme decat daca erai utilizatorul ei si masina era in leasing. Ai 2 variante:
- nu mai platesti ratele imediat scandente la casco si polita se reziliaza de la sine. Vei primi telefon sa te intrebe daca mai platesti. Tu sa le spui ca nu mai ai de gand sa continui contractul si polita se va rezilia sau in cel mai rau caz nu te suna nimeni dar polita tot se reziliaza de la sine;
- a doua varianta: in calitate de proprietar al obiectului asigurat te duci frumos la societatea unde ai masina asigurata si faci o cerere de reziliere a politei pe motiv de "....". Ca motiv poti spune orice. Cel mai la indemana si care merge sigur este sa le spui ca vinzi masina si automat polita trebuie reziliata.
Pentru ce le trebuie Cartea de Identitate in original? Nu au de ce sa ti-o ceara. TU esti proprietarul masinii.

This post has been edited by ionutctn: 14 Oct 2009, 15:07

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
johnyboy
post 14 Oct 2009, 15:22
Post #40

Membru

From: Bacau

Chestia cu rata casco e mai complicata. Ea se plateste la banca si banca o transfera in contul asiguratorului. In primul an e si mai amuzant: imi ia banii din cont si ii pune a doua zi inapoi. Chiar am intrebat la banca ce fac daca am nevoie de bani in ziua aia si ei m-au lasat fara ei, si au dat din umeri...
BRD a spus ca pot schimba casco doar la aniversare(1 an) insa acest lucru cred ca presupune ca eu sa platesc "gratuitatea" adica 1100e. Solutia cea mai usoara care am gasit-o este sa refinantez creditul dupa 3 ani si sa imi fac eu casco unde vreau. Asa costul casco va fi de 2200e/3. Ar mai fi si fansiza de 1% din valoare(160e) care mi se pare cam mare, dar asta e.....

--------------------
Renault Kadjar 2017/Intens/4WD
+
L!nuX
post 14 Oct 2009, 18:23
Post #41

Membru decent

si mie mi-au cerut cartea verde in original , din pacate scrie in contrat ca trebuie sa o lasi la ei , asa ca am lasat-o

daca nu e trecut in contract acest aspect nu tebuie sa o lasi , nu au cum sa te oblige

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 16:39
Forum Renault