frecare in turatii mari
![]() ![]() ![]() |
frecare in turatii mari
p2kadip |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|||
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Vre-un rulment la vreo roata posibil.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
deci cu a zis si serviccom dar spune cam de unde se aude,adica cind mergi cu masina ti se pare ca se aude de la: roata stinga sau roata dreapta fata sau spate sau dela cutia de viteze,etc .pot fi mai multe dar tu poti sa gasesti sursa zgomotului in proportie de 70%.oricum daca se aude doar cind mergi cu masina e clar ca e un organ care face zgomot doar cind masina e in rulare
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
p2kadip |
![]()
|
chiar nu pot sa`mi dau seama de unde vine..vine din fata..din zona motorului, parca putin din stanga..dar am vazut k a inceput sa se auda mai putin..ii mai dau putina forja sa se duca de tot frecare
![]() Nu cred ca este nimic grav..poate e ceva deplasat p`acolo..isi revine ea ![]() s-o putea auzi de la cureaua de distributie? si aveti vreo idee ce as putea face la placutele alea de frana sa nu mai scartzaie? |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
silvium23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 April 10 ![]() |
salut
am avut si eu o problema asemanatoare , dar la mine cand puneam frana nu mai scartia; eu am schimbat placutele ca erau duse si am rezolvat problema . placutele m-au tinut cam 19000 km . parerea me aca s-ar putea sa fie de la placute , sau cel putin la mine asta a fost |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
2002
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
QUOTE(p2kadip @ 19 Apr 2010, 12:01) chiar nu pot sa`mi dau seama de unde vine..vine din fata..din zona motorului, parca putin din stanga..dar am vazut k a inceput sa se auda mai putin..ii mai dau putina forja sa se duca de tot frecare ![]() Nu cred ca este nimic grav..poate e ceva deplasat p`acolo..isi revine ea ![]() s-o putea auzi de la cureaua de distributie? si aveti vreo idee ce as putea face la placutele alea de frana sa nu mai scartzaie? Daca tu nu iti poti da seama cu aproximatie de unde vine, nici noi nu avem cum, numai s-o auzim, dar nici asta nu putem. |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
p2kadip |
![]()
|
am ridicat-o de fata..sa stea suspendata cu rotile de fata...si o turam..si nu se audea..deci nu este de la rotii si nici de la motor..nu stiu d c se produce frecarea aia in mers..in fine..mai vad eu in timp
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
in mers cand ai 2500-3000 ture se aude permanent cat mentii turatia asta sau numai odata ?
This post has been edited by Relu_GTT: 20 Apr 2010, 21:30 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:19 |