probleme directie
![]() ![]() ![]() |
probleme directie
ciascai |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Clima
- CJ 10 REI
|
|||
EfendyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 9 February 12 ![]() |
Caseta de directie
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala Efendy
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
vezi si pivotii si caseta de directie. Sa nu fie slabita din prinderile pe cadru.
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
verifica pivotii si capetele de bara , dar si bucsa anti-rasturnare . Dupa ce le schimbi sa faci geometria.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
Am patit si eu ceva asemanator,verifica tot ce inseamna ,pivoti si capete de bara,iar daca sunt bune schimba rulmentii de la talerul amortizor.La mine cel de pe dreapta era spart si tragea masina cand dreapta cand stanga.Am gasit cu 20 lei de origine,plus 4 lei furtun arc.
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
EfendyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 9 February 12 ![]() |
Am un prieten care a avut o problema asemanatoare..a schimbat amortizoare capete de bara cu tot cu bielete si degeaba.problema venea de la bucsele basculelor,erau uzate si nu mai stateau la locul lor.l.am sfatuit sa cumpere bascule echipate...le.a cumparat,le.am montat acasa,operatia a durat 2 ore jumatate si s.a rezolvat problema
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala Efendy
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Bucsele basculelor se pot verifica cu un levier daca mai sunt in stare buna. Verifica totusi rulmentii de la amortizoare, inclin sa cred ca de acolo este problema.
|
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu sint decit trei cauze posibile pentru schimbarea directiei masinii ca urmare a accelerarii/decelerarii, amintite aici: pivoti, bielete, bucsi bascula. Restul sint prostii.
This post has been edited by corbex: 14 Mar 2013, 09:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:04 |