Sporturi "exotice", In afara de fotbal, ce va mai place?
![]() ![]() ![]() |
Sporturi "exotice", In afara de fotbal, ce va mai place?
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mda, mai avea un pic si reusea sa scape..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Poate ca veti rade, nu aveti decat, dar tocmai asta e motivul pentru care am in torpedo un ciocanel de plastic cu varful din metal, ascutit, cum sunt in microbuze.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai reusise sa deschida geamul. N-a mai apucat sa iasa pe el, decat pe jumate.
Masina era culcata pe stanga, sub apa, de-aia a încercat sa iasa prin geamul din dreapta. Nici vorba de bord deformat, care i-ar fi imobilizat un picior, cum ziceau niste reporteri cu imaginatie bogata. Se vede ca botul masinii e intact. In plus, daca ar fi avut un picior imobilizat, n-ar fi ajuns de pe locul din stanga pana peste portiera din dreapta. Cu alte cuvinte, cam nasol sfarsit ![]() This post has been edited by Markos: 23 Nov 2011, 19:25 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
A început CM de handbal feminin. Fetele noastre au debutat cu un fabulos 30-28 în fata Tunisiei, una dintre pretendentele la titlu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La titlul de cea mai proasta echipa a turneului sau cum? De cind plm e Tunisia o forta-n handbal?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Era o aroganta. Ne-am kkt pe noi sa le batem pe descultele alea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In caz ca nu vedem FOTBAL diseara, bar athlets
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
babaieti.. unde pot juca si eu baschet intr-o sala in Bucuresti? are cineva vreun contact, ceva? vreau sa fac un abonament, impreuna cu colegii de birou....
multumex! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
Cea mai dramatica si disputata finala de Mare Slem din ultima vreme. Evident, a castigat tot sarbul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La 4-2 in decisiv nadal a jucat ca un cur la serviciu. L-a avut in mana si l-a lasat sa reintre in meci.
Si in semifinala murray a avut sanse bune sa castige si a castigat... tot sarbul. Oricum merita toate felicitarile cei doi finalisti pentru meciul oferit. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
va invit duminica la o cursa de karturi pe Amckart?
eu ma duc pe la 12.00 - 13.00 cred |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sa ne spui cand te hotarasti.
![]() In alta ordine de idei, de mult n-am mai omorat pe cineva la tenis de masa. Si tare mi-e dor. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 12 May 2012, 14:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la biliard iti iese din prima ca e bila mai grea !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cine are teveu acasa a vazut de acum cateva luni faza asta !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Gresit. Cine are teveu acasa si s-a uitat la ce-ai vazut si tu a vazut faza asta acum cateva luni.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Tenismenul roman Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt vor juca sambata, pentru al treilea an consecutiv, finala de dublu masculin la turneul de Mare Slem de la Wimbledon, dupa victoria obtinuta vineri seara, in semifinale, in fata cuplului austriaco-german Jurgen Melzer/Philipp Petzschner. In ultimul act al competitiei, Tecau si Lindestedt vor intalni perechea Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca). Deci DA, da? ![]() Păcat că au pierdut finala, meci dramatic, 2-3 la seturi. This post has been edited by Markos: 7 Jul 2012, 22:58 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Etapa a 13-a, Saint-Paul-Trois-Châteaux – Le Cap d’Agde
(pe Eurosport, desigur) Splendidă etapă, am mirosit-o io ![]() Wiggins câștiga fluierând dacă voia, da' nu l-a interesat victoria de etapa. Plus că nu-i sprinter, Greipel și Sagan sunt liderii incontestabili la sprint. Oricum, britanicul arată o forță incredibilă anul ăsta, ceilalți par cam juniori pe lângă el ![]() Mâine-s două cățărări de cat.I, să-l vedem pe Nibali ![]() This post has been edited by Markos: 14 Jul 2012, 17:20 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Luis Leon Sanchez, incredibil azi. Absolut impresionant spaniolul!
Asta după ce a început Turul accidentat ![]() This post has been edited by Markos: 15 Jul 2012, 17:24 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Azi i-a oferit Wiggins o victorie de etapă lui Cavendish, ca-ntre colegi buni de echipă. Frumos.
Măine-i penultima etapă (de fapt, ultima pe bune): contratimpul ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cât le dă Wiggins azi? Sau nu se forțează ținând cont de cele două minute pe care le are deja?
Interesant va fi duelul Froome-Nibali, cu toate că cele 36" sunt, zic eu, de ajuns. Doar să nu facă Froome vreo prostie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Froome e mai puternic decât italianul. Unii zic că și decât Wiggins, dar că e obligat să respecte ordinele de echipă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Alaltăieri mi s-a părut că l-au lăsat puțin nervii (cam ca pe Băse) și d'aia zic că poate-poate face vreo prostie și-i dă pe tavă macaronarului locul doi.
Cu toate că în afară de tricoul galben altceva nu mai contează. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Alaltăieri a prins evident o zi mai bună decât Wiggins și-a făcut nițel pe vedeta, deh. Da' ieri a fost sub Wiggins. Azi e foarte interesant contratimpul, da' nu văd loc de surprize.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu prea e relevant turul frantei fara contador si andy schleck ....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Hai să zicem că-s de acord în ceea ce-l privește pe spaniol. Da' frații bradăr luxemburghezi nu prea sunt decât de făcut mișto de ei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:44 |