Sporturi "exotice", In afara de fotbal, ce va mai place?
![]() ![]() ![]() |
Sporturi "exotice", In afara de fotbal, ce va mai place?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
mrobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 February 06 ![]() |
Raliuri.
M-a prins rau de tot in ultima vreme. Am gasit pe la 50 de mil, o oferta de aprox. 1 saptamana, care include : Cazare, masa, distractii si : o saptamana de pregatiri pe un Mitsubishi Lancer Evo preparat pentru raliuri, cu instructor and stuff. Totul se desfasoara in Suedia, pe zapada, in padure, pe lac inghetat, etc. Daca stai sa te gandesti ca ii 1500 de Euro ... nici nu pare o vacanta de iarna scumpa. |
--------------------
Opel
Tigra
- CJ-25-EXS -
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
WRC, sporturi de iarna ( Snowboard, ski de toate felurile) , alpinism+ escalada ( pe posturile care dau asha ceva), Ciclism , MotoGP, fotbal ( asta din romania e exotic ... vine la pachet cu luptele in noroi sau cu K1, depinde de arbitri si de conditiile meteo ), curling , in genral orice... inafara de sah ca nu am rabdare ...
|
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
biliard, ski alpin, patinaj artistic
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am uitat de curling, sorry.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi place sa joc Handbal, volei, tenis de camp
Si sa privesc snooker, F1, sarituri cu schiurile(mult mai rar) si multe alte sporturi care nu-mi vin acum in minte. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hockey,Nascar,raliuri si ce tine de masini in general..dar astea selectiuni cand mai binecuvantez canalul de sport cu prezenta mea
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Moto GP
Superbike Moto cros Enduro Super Moto Rally Raid Off-Road WRC FIA GT F1 Curse cu: skijeturi,barci cu motor(mai ales cele care merg pe un soi de circuit acvatic), snowmobile, dragstere, sanii trase de caini, cai K1 MMA UFC Sumo Kick Box Box Wrestling Fitness feminin (mama ce bune-s alea) Haltere Culturism Cel mai puternic om din lume Gimnastica Atletism Sarituri in apa Caiac-canoe Hochei NFL (Super Bowl) Rugby Snowboard Montain bike Snooker Poker Darts si cred ca mai sunt, dar sigur le-am uitat pe moment... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
FOTBAL, Snooker, Formula 1, Poker, K1.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
micutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 6 November 04 From: Bucuresti ![]() |
in ordinea timpului acordat:
1. table ... joc online ... se joaca foarte bine pe Zona ... asa ii zicem noi ... sunt turnee, echipe, clasamente, acronime (ex: gl=good luck, gg=good game ...). trebuie sa stii un pic de engleza ... nu prea mult. 2. pescuit ... mare amator de pescuit la crap, dar imi place si la rapitor 3. baschet 4. fotbal 5. badminton ... chiar am jucat in competitii ... cu mult timp in urma |
--------------------
Logan 1.6
Laureate & Ambition
- B66__ & B59___
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
scrabble - sunt addicted (www.isc.ro)
schi - am invatat de curand e genial pariuri sportive - mai mult din considerente de statistica |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
F1, snooker, Indy Car (daca s-o mai numi asa), curling..
Mai e nitel si incepe campionatul de F1... sa veazi atunci dependenta ![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Canasta, on line (yahoo / games).
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
OFF-topic: vad ca va cam jucati pe yahoo sau pe alte site-uri online... se joaca cineva biliard? Ceva amatori?
On-topic: ca sa raspund si eu. De privit: K1, MMA, si cam atit. De jucat: curling, tenis de masa (din ce in ce mai rar din pacate), fotbal, cazaturi cu bicicleta, Unreal Tournament, Day of Defeat. Ah, uitai de karturi ![]() This post has been edited by Smudo: 19 Feb 2006, 14:00 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
de uitat la teveu: trickshot snooker WRC curling ciclism.. fara fotbal.. nu suport
de jucat: biliard, snooker, ping-pong, si WRC prin bucuresti ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
imi place sa ma uit: baschet, tenis, snooker, F1
![]() sa joc: bridge, ping-pong, baschet |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mie nu-mi place sa privesc sporturile:prefer sa skiez si sa fac yachting:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
E olimpiada de iarna, sau nu stiu cum ma-sa ii zice. Ore intregi de ski la televizor.
Imi place sa skiez, dar sa privesc mi se pare ingrozitor de plictisitor. Chiar de 10 ori mai plictisitor decit sa ma uit la fotbal, care si ala e destul de plictisitor. Singurul sport care mi se pare interesant ca spectator este handball-ul. Se dau goluri (sau cum se numesc, puncte, whatever) foarte des, si e chiar spectaculos. In rest, fotbalul ma lasa rece.. ma uit poate la finala campionatului mondial. Mai aflu cind joaca Dinamo pentru ca-l aud pe vecinul meu prin perete cind urla: "Hai Dinamo! Hai da golu'! Cinii rosii, hau-hau-hau!" Olimpiada asta de iarna or whatever the fsck it is m-a asasinat. Prietena mea se uita ore intregi, la fel si parintii. MEGA-PLICTISEALA! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum nu m-am uitat niciodata la patinaj viteza dar mi s-a parut interesant, m-a captivat
![]() Am aceeasi parere ca si tine, dar despre ciclism. Am mers mii de km pe bicicleta dar daca e sa ma uit la tv, mi se pare foarte plictisitor. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am batut Iranul cu 26-1 la polo, e bine
![]() La aia au scapat toti, nu s-a înecat niciunul. This post has been edited by Markos: 27 Jul 2010, 22:37 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie imi place sa ma uit la Formula 1.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
fotbal, futsal, snooker, rally
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai uitat jogging cu maidanezii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Romania a reusit locul 7 la europenele de polo.
La prima vedere, pare o realizare modesta. De fapt: - în meciul pt locurile 7-8 i-am batut pe spanioli - vicecampioni mondiali - cu 8-7 - pe spanioli i-am batut si în grupe, cu 11-10; ne tin minte astia forever ![]() - ne-au batut doar italienii si croatii, adica echipele care joaca finala mare - am fost la un pas de semifinale, atunci cand ne-a egalat Muntenegrul si s-a terminat 9-9 ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A ajuns polo in apa sport exotic in romania. Mai exista parca un singur bazin omologat ala de la Oradea `camas in capul lor de guvernanti.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:35 |