Top Gear va filma in Romania
![]() ![]() ![]() |
Top Gear va filma in Romania
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai doar l-au aratat, nu l-au prezentat in niciun fel
![]() Eu ma gandeam ca o fi o forma de reclama, dar parca a aparut deja noul model de Leon. |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Zice: "We're back with a new look. Top Gear has changed everything" și arată Leon-ul.
Părerea mea e că asta au vrut, să facă mișto de cei care vor teste auto, a la Fifth Gear. Evident că n-or să îl testeze, mai ales că acela e modelul vechi. This post has been edited by C a t a l i n: 28 Jan 2013, 23:48 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imediat incepe.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pe BBC2?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da. Merge streamul din pagina anterioara. Acum incepe
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.311 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa-mi ziceti si mie cand se termina, ca sa il dau jos HD si sa ma uit ca omu'.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Se termina la unșpe.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
4x4 |
![]()
|
Astept review-ul de la masina tortilla.
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Iulikk |
![]()
|
A aparut la pescarie.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.299 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Exista vreo posibilitate de a vedea episodul de ieri daca l-am ratat aseara?
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, pescăria.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.299 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Care-i aia?
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
2016, 2018, 2025
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE Apă curgătoare (de munte) cu debit nestatornic, care apare în urma ploilor mari sau după topirea bruscă a zăpezii și care curge vijelios pe povârnișurile munților sau ale dealurilor, având o mare forță de eroziune; puhoi, șuvoi. [Pl. și: torenți] – Din fr. torrent. Sursa: DEX '98 (1998) |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Feb 2013, 09:07) QUOTE(dandobre @ 4 Feb 2013, 10:42) la alegere: pescarie-piata-obor.jpg pescarie-ion-mihalache.jpg pescarie-piata-vitan.jpg This post has been edited by kum: 4 Feb 2013, 10:51 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dandobre |
![]()
|
Multumesc pentru lamurire.
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
2016, 2018, 2025
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Se poate vedea si online:
http://www.streetfire.net/video/top-gear-s...e-2_2418739.htm |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Peste o ora incepe.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.311 Joined: 24 June 07 ![]() |
Abia astept sa se termine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
4x4 |
![]()
|
Francejii
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Colcaie pescaria cu episodu de azi
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
This Sunday, Lewis Hamilton returns to Top Gear...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
RS@TopGear
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Top Gear? Niste bulangii!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Copylotul e de vină!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
'aima, ca-s haiosi
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Noroc ca nu prea stiu mare lucru despre Romania. Asa, ne-au servit-o fara prea mult zgomot. Ca de, nu facem rating, nu se deranjeaza sa ne acorde spatiu.
Desi ma enerveaza atitudinea lor (si nu numai) in ceea ce priveste catalogarea Romaniei si a romanilor, adevarul e ca inca se poarta cu manusi, tinand cond de scarba si dezgustul pe care o particica importanta dintre conationalii nostri le-o creaza. Asta e, ne doare sau nu, asa reprezentare avem, asa suntem tratati. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.520 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai baieti, astia nu rateaza nimic ridicat la fileu. Si pleznesc pe oricine fara nici o problema. S-au luat si de ai lor de suficiente ori. De data asta am fost noi si caii nostri la fileu. Mare paguba...
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu sufăr la maxim.
Nici n-am văzut emisiunea, dar de când am aflat... This post has been edited by DragosP: 18 Feb 2013, 14:45 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce?
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 11:46 |