Probleme audio !
![]() ![]() ![]() |
Probleme audio !
GrOzOy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|||
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Nu, nu am inteles!
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Deci mi'a mai ramas 4 fire ( total 2 iesiri ) 2 fire de culoare verde si 2 de culoare albastra mi se pare ... subwooferu la care din firele acestea in voi lega??
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
dumi81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 14 May 09 ![]() |
Daca este vorba de un subwoofer de la un sistem de boxe pentru casa nu te sfatuiesc sa-l legi pentru ca nu vei optine mare lucru datorita impedantei prea mari sistemele audio auto utilizeaza 4 Ohm, iar cele home 8 Ohm sau chiar mai mult Oricum acel subwoofer daca este pentru casa cred ca contine si amplificarea,deci are nevoie de o conexiune 230V (poate nu am inteles eu bine). Daca vrei tu sa incerci nu poti sa-l legi decat pe o singura iesire (2 fire), dar nu te sfatuiesc sa-l utilizezi mult timp asa deoarece deteriorezi CD'playerul mai precis finalii. Deci pentru conectare folosesti fie numai firele verzi, fie numai cele albastre, banuiesc ca in fiecare pereche de fire unul dintre eleare si o trasa(dunga) alba sau de alta culoare pentru polaritate ( + -).
PS. Vad sunete si aud culori ![]() "si as vrea sa il bag putin p masina sa vad cum se aude" |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
- CT 52 MAI Membru si atat
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Aha ...am inteles .. ms mult !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu toate folosesc 8 ohmi, al meu de acasa are 4.....s-ar putea sa dea bine in el depinde, si in portbagaj s-ar auzi dragutz ca e hachback.
Daca faci o poza la schema de pe cdplayer te ajut eu sa-l legi si mai departe tu decizi caca-ti place cum se aude. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima New owner of OPEL ASTRA G 2L, 16V, Turbo Diesel, 101 CP.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
difuzorul de 8 ohmi nu arde nici un final la nici un cas auto . Finali se pot arde doar daca difuzorul are bobina in scrut daca sunt montae 2-3 difuzoare in paralel cu valori de 4 ohmi . Unii finali au protectie dar mai bine nu te bazezi pe protectie . Cu 8 ohmi puterea e la jumatate.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 14:54 |