Cerem respect nu miracole, apel la bunul simt
![]() ![]() ![]() |
Cerem respect nu miracole, apel la bunul simt
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@aditab, multam de ideea cu avatarul, era timpul sa-l schimb.
On topic: Durerea mare nu vine din ocuparea locurilor de parcare, ci din atitudinea noastra incalificabila la adresa unor oameni care nu au avut norocul nostru. Exprimarile de genul "din astia cu dizabilitati", "astia nu umbla in stoluri", "am un vecin fara o mana, il iau cu mine la cumparaturi ha ha ha" sunt jignitoare si inflameaza orice om cu bun simt. O singura clipa de neatentie din partea noastra sau a altora ne poate trimite instantaneu in randurile celor cu handicap, in schimb sensul celalalt e uneori interzis. Ca sa intelegem, trebuie sa ne punem in locul lor si sa vedem ceea ce vad ei, sa auzim ceea ce aud ei, sa traim printre cei "intregi" cum o fac ei. Si eu sunt de acord ca autoritatile nu isi fac treaba, totul e de mantuiala, stilul pur romanesc: avem legea ca sa o aratam Comisiei Europene, dar nimeni nu are competenta sa o aplice. Luam exemplul parcarii pentru persoane cu handicap la hypermarket. Hypermarketul are obligatia sa asigure locurile si le asigura. Cum poate (mai late sau mai inguste, mai multe sau mai putine). Dar nu are atributii in amendarea bizonilor care parcheaza ilegal pe ele. Cel mult au un om la paza, care ii roaga frumos pe ignoranti sa isi mute masinile si/sau remorcile. Chiar de doua ori, dar atat. Ii roaga. Chemi politia? "Nu avem jurisdictie in parcarile private decat daca e caz de accident" Te adresezi primariei? "Ne pare rau, dar pe proprietatea privata nu putem interveni". Trimiti adresa la guvern? "Pai avem legea, cum scrie in lege asa trebuie facut si ii vom sanctiona drastic pe cei care o incalca." La astia chiar ca te umfla rasul. Dar in asteptarea aplicarii legii de catre autoritati, unii dintre noi o respecta(m) pentru ceea ce reprezinta ea, adica bunul simt si nu neaparat pentru sanctiunile pe care le putem primi. Din pacate, sunt mult mai multi cei care, in lipsa efectului punitiv, dau cinstea pe rusine si, evident, isi manjesc obrazul in mod jalnic si ireversibil. E comod sa asteptam ca cineva - dar nu stim niciodata cine - sa aplice legea. Intre timp, le mai dam cate un sut, pe furis, celor mai slabi si fara aparare. Ba un loc de parcare ocupat, ba o groapa sapata fix langa rampa de acces, ba o tigara aprinsa chiar langa astmatic, ba fel de fel de glume proaste care nu merita descrise. Si toate astea cu o satisfactie imensa ca noi suntem "normali". De atitudinea rapidului sunt indignat si ma simt jignit ca fiinta umana. De comoditatea altora sunt un pic dezamagit, dar asta e, acceptarea fatalitatii e optiunea fiecaruia. Egalitate de sanse? Pai degeaba avem lege. Cu mentalitati din astea gen "sunt alte lucruri mult mai importante decat o mana de handicapati" s-ar putea sa avem si noi un Stephen Hawking pe undeva, dar sa-l ignoram cu desavarsire, ba chiar sa-l batjocorim luandu-l cu noi la cumparaturi ca sa ne serveasca drept "tichet de parcare". Greu de razbatut in varf, acolo unde i-ar fi locul si de unde o minte sclipitoare ar putea gasi o rezolvare la problemele noastre, ale milioanelor de natafleti, fie ele minore sau majore. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@tarzy
In primul rand nu e nevoie sa ma iei peste picior despre ce scoala am facut eu. La chestiune: daca ai fi citit mai inainte, am si spus ca in facultate nu am apucat sa ating un calculator, examenele (desi de informatica) erau cu pixul si foaia in mana. Faptul ca unul sau altul reuseste mai mult fata de ceilalti nu este solutia ridicarii per ansamblu a nivelului, imbunatatirii performantelor. Te rog sa te duci la o scoala de tara unde incalzirea in salile de curs se face cu lemne la soba de teracota si toaleta este in curte si le mai cade si tavanul in cap si sa le spui ca "Eu la scoala nu am avut PC-uri dar asta nu m-a oprit sa invat, fie si de pe carti imprumutate de la biblioteca. Ceea ce lipseste este dorinta si atitudinea, [..]". Ti se pare discursul asta ca e conform cu realitatea din zilele noastre? Cu o floare nu se face primavara. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am si eu 2 nelamuriii..
de unde stiti care este normativul pt parcari in anumite tari din vest???? cand ati comparat normativul romanesc cu cel din anglia...germania...austria..etc.... locuri de parcare sunt cam aceleasi in ro...uk...austria... mai difera numarul locurilor pt persoane cu handicap...si faptul ca ei au locuri pt mame cu copil (la fel de mari cu cele pt persoane speciale).... stiti ca este o lege.... in care toate cladirile publice...inclusiv metroul trebuie sa prevada cai de acces corect dimensionate pt acest tip de persoane...va intreb..cate lifturi sunt la metrou... a incercat cineva sa foloseasca pseudo rampele de acces...unde este greu sa urci pe picioare...cu carutul esti adunat din drum.... cam asta spune tot de datul cu parerea al romanului..ca el le stioe pe toate...si cu faptul ca hautoritatile...vegheste..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Despre normativul pt parcari in vest, in zona Frankfurt pot sa-ti spun ca masinile parcate pe locuri pt. persoane cu handicap sunt ridicate destul de rapid (da, sunt si aici din astia care gandesc "stau 5 min, nu vine o delegatie de handicapati acum"). Daca in mod normal pt parcare in loc nepermis te alegi cu amenda, in cazul in care parchezi pe loc pt. persoane cu handicap se cheama masina de ridicat. Asta am vazut doar pe drumurile publice, nu si la super-market, dar la super-marketuri singurele masini parcate aveau semnul persoanelor cu handicap. De asemenea, persoanelor cu handicap li se asigura parcare, de unde este de unde nu este, cat mai aproape de locuinta. Si, nu in ultimul rand, persoanele cu handicap au voie sa parcheze gratis pe locurile cu plata. O fi mult, o fi putin ceea ce primesc ele, va las pe voi sa decideti.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ma referam la comentariul ca locuri de parcare din vest...sunt mai mari decat locuri de parcare din romania.... sunt..cam la fel.... numai ca la aiai nu prea vezi atatea q7 si x5 pe cap de locoitor....
in normativ......la noi exista si denumirea de loc de parcare pt masini de lux...care este un pic mai mare...si pe care esti obligat sa il asiguri ca procent din numarul total de locuri de parcare...... cate astfel de locuri se regasesc in parcarile romanesti???? nici unul...pt ca primariile inchid ochiu si primesc spaga de la dezvoltator....(astfel de locuri nu iegzista in anglia de exemplu) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(DannyY @ 23 Sep 2009, 13:12) @aditab, multam de ideea cu avatarul, era timpul sa-l schimb. On topic: Luam exemplul parcarii pentru persoane cu handicap la hypermarket. Hypermarketul are obligatia sa asigure locurile si le asigura. Cum poate (mai late sau mai inguste, mai multe sau mai putine). Dar nu are atributii in amendarea bizonilor care parcheaza ilegal pe ele. Cel mult au un om la paza, care ii roaga frumos pe ignoranti sa isi mute masinile si/sau remorcile. Chiar de doua ori, dar atat. De atitudinea rapidului sunt indignat si ma simt jignit ca fiinta umana. Eu sunt chiar ingrijorat de atitudinea ta domnule coleg de forum. Sa si le mute unde ? Lasam remorcile deoparte. Dubele unde se parcheaza ? Daca vii cu plasele la masina si vrei sa-ti bagi cumparaturile in masina si nu poti sa deschizi usa masinii, sa te vad atunci. QUOTE(namidee @ 23 Sep 2009, 15:18) Despre normativul pt parcari in vest, in zona Frankfurt pot sa-ti spun ca masinile parcate pe locuri pt. persoane cu handicap sunt ridicate destul de rapid (da, sunt si aici din astia care gandesc "stau 5 min, nu vine o delegatie de handicapati acum"). Daca in mod normal pt parcare in loc nepermis te alegi cu amenda, in cazul in care parchezi pe loc pt. persoane cu handicap se cheama masina de ridicat. Asta am vazut doar pe drumurile publice, nu si la super-market, dar la super-marketuri singurele masini parcate aveau semnul persoanelor cu handicap. De asemenea, persoanelor cu handicap li se asigura parcare, de unde este de unde nu este, cat mai aproape de locuinta. Si, nu in ultimul rand, persoanele cu handicap au voie sa parcheze gratis pe locurile cu plata. O fi mult, o fi putin ceea ce primesc ele, va las pe voi sa decideti. Asa. Si masina de ridicat va intra pe unde ? Ai parcat vreodata la carfur sa vezi cat e de greu sa intri cu un autoturism printre randuri ? Cu ceva de de gabarit mai mare nici sa nu te gandesti ![]() Am vazut ca se vorbeste de Franta, ca si tara civilizata. Vreti sa va spun eu ceva ? Francezii sunt printre cei mai nespalati si nesimtiti europeni. Inca de pe vremea vestitului Napoleon, pe sub perucile lor stupide colcaiau paduchii de nespalati ce erau. Vreti sa vedeti o parcare civilizata ? Mergeti la IKEA in Bucuresti. Veti vedea acolo locuri de parcare dimensionate corect, spatiu de manevra dimensionat corect, rampa de incarcare a produselor, iti scoti masina din parcare, o tragi la rampa care se afla chiar in fata iesirii, ti-ai incarcat cumparaturile si-ai plecat. Asta se cheama civilizatie. Scandinavii sunt intr-adevar oameni civilizati. Dar civilizatia pleaca de jos, de la prima piatra care se pune la fundatia unui drum, a unei cladiri, parcari samd. |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
- BV 11 WUW
2004 1.9 TDI 131 CP STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 23 Sep 2009, 21:50) Eu sunt chiar ingrijorat de atitudinea ta domnule coleg de forum. Sa si le mute unde ? Lasam remorcile deoparte. Dubele unde se parcheaza ? Daca vii cu plasele la masina si vrei sa-ti bagi cumparaturile in masina si nu poti sa deschizi usa masinii, sa te vad atunci. Asa. Si masina de ridicat va intra pe unde ? Ai parcat vreodata la carfur sa vezi cat e de greu sa intri cu un autoturism printre randuri ? Cu ceva de de gabarit mai mare nici sa nu te gandesti ![]() Am vazut ca se vorbeste de Franta, ca si tara civilizata. Vreti sa va spun eu ceva ? Francezii sunt printre cei mai nespalati si nesimtiti europeni. Inca de pe vremea vestitului Napoleon, pe sub perucile lor stupide colcaiau paduchii de nespalati ce erau. Vreti sa vedeti o parcare civilizata ? Mergeti la IKEA in Bucuresti. Veti vedea acolo locuri de parcare dimensionate corect, spatiu de manevra dimensionat corect, rampa de incarcare a produselor, iti scoti masina din parcare, o tragi la rampa care se afla chiar in fata iesirii, ti-ai incarcat cumparaturile si-ai plecat. Asta se cheama civilizatie. Scandinavii sunt intr-adevar oameni civilizati. Dar civilizatia pleaca de jos, de la prima piatra care se pune la fundatia unui drum, a unei cladiri, parcari samd. adica daca aia nu ti-au facut rampa de incarcare/descarcare produse, ai tot dreptul din lumea sa parchezi pe locurile handicapatilor (btw, asta nu e o insulta)? Cat despre peruci, am mari probleme sa cred ca nemtii de exemplu nu colcaiau si ei de paduchi & shit ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 23 Sep 2009, 22:17) Civilizația, prin excelență, pleacă de la om. Cum poate cineva care aduce numai jigniri în acest topic, să vorbească despre civilizație? Sincer, la chestia asta asta ma gandeam si io dom'le. Adica cum pot toti simtitii astia care-mi aduc mie numa' jigniri sa-mi vorbeasca mie despre civilizatie ? Bravo. Te felicit pentru concluzia la care ai ajuns. Sincer. @apophis, n-am spus ca am dreptul, din contra. Am spus doar ca n-am gasit unde sa parchez in alta parte fara sa stanjenesc circulatia auto si pietonala. Cat priveste paduchii de sub peruci, este chiar adevarata povestea ![]() This post has been edited by TheFastOne: 23 Sep 2009, 22:53 |
--------------------
VolksWagen
- BV 11 WUW
2004 1.9 TDI 131 CP STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ești bâl-bâl-bâlbâit? Sau pa-pa-pagal, că văd că repeți fără a trece prin filtrul găndirii unele lucruri... Sau poate filtrul nu e de origine, și-i cam rar, model sport, că cică ajută mult la diesel?
|
--------------------
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Gandeste-te doar la ceea ce ai spus mai devreme, si raspunde-mi mie, cum poti tu sa-mi vorbesti mie de civilizatie si respect, cand insultele ocupa un loc de frunte in vocabularul tau de forumist ?
Ai auzit prost, pe motoarele diesel cu admisie fortata de aer nu se monteaza filtre sport pentru ca nu ajuta cu nimic. Dar ce sa stii tu. Te plimbi cu vaporu' si printre doua leganaturi de valuri mai scrii cate o insulta, o jignire si te arati foarte indignat de atitudinea altora fara sa te gandesti macar ca primesti doar ceea ce oferi. Vant la pupa, cum se zice ![]() This post has been edited by TheFastOne: 23 Sep 2009, 22:59 |
--------------------
VolksWagen
- BV 11 WUW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
TFO, trebuie sa recunosc, ai o mare calitate, esti perseverent.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 23 Sep 2009, 15:36) Cred ca m-am exprimat eu gresit. Nu jurisdictie, competenta. Daca e accident, vine politia rutiera (daca-i chemi) Dar daca faci o sesizare din asta de parcare ilegala la hypermarket incepe un adevarat circ. Ba chiar ti se raspunde in bataie de joc - gen TFO ("hai dom'le ca n-or veni chiar acum handicapatii aia"). Aia de la rutiera zic "cheama comunitarii, ca masina e parcata in parcare(!!!!), adica regulamentar conform codului rutier" Comunitarii zic "cheama rutiera, ca nu e tulburarea linistii publice, e o masina parcata" sau "cheama primaria, ca aia se ocupa de handicapati" Primaria zice ca nu poate controla parcarile private, sa incerc cu ANPH care sa amendeze hypermarketul (?) sau cu Politia Rutiera. Been there, done that. Nervi pe toata linia. Pana suni pe tot circuitul, bizonelul se intoarce la masina si pleaca. "Corpul delict" dispare, iar tu ramai cu un sentiment acut ca toate autoritatile fac misto de tine. Inclusiv cand iti spun ca "noi nu am constatat nimic, iar fotografia aia de pe telefon poate sa fie de anul trecut". Cine nu crede, n-are decat sa incerce practic si sa posteze rezultatul dupa aceea. Deci...cine trebuie sa sanctioneze gestul? In afara de opinia publica... LE: Uite unul care n-a gasit loc de parcare intr-un supermarket din Washington: http://www.20minutos.es/noticia/525419/0/a...ina/washington/ Cred ca a vrut sa devina handicapat.... (asta e doar pamflet) This post has been edited by DannyY: 24 Sep 2009, 09:36 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
C a t a l i n |
![]()
|
În Ploiești autobuzele intră și chiar întorc în parcare la Carrefour, iar apoi la Metro.
Pe de altă parte, dacă cineva ține la mașina sa, e recomandat să parcheze cât mai departe de intrarea în astfel de magazine. Acolo nu parchează mai nimeni, și atunci șansele de a găsi mașina lovită sau zgâriată sunt mai mici. TFO (deși cred că lipsesc ceva litere), special am pus momeala cu filtrul pe diesel... N-am să mă justific în fața ta, dar e ușor de verificat din ce-am postat pe aici cu ani în urmă, dacă știu sau nu mecanică în general, și treaba cu turbo în special... |
--------------------
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
The slow one, mișcă-ți dosul pe vw club, dacă mai continui în stilul ăsta nesimțit o să rămâi fără cont aici. Știu că nu îți pasă, dar ne-am săturat de specimene ca tine. Oricum ți-ai făcut cont pe dacia doar pentru a îți vinde xenoanele alea made pe pluta de pescuit.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Stop joc.... m-am prins.
E o noua forma de marketing. Vine, ne scoate din sarite, si dupa aia ne ofera becuri la "reducere". draga TFO, daca n-ai fi atat de necioplit (observa, inca ma abtin de la insulte), as veni sa te invat cum se practica condusul... Dar tare mi-i frica sa nu te lovesc in mod repetat cu fruntea de volan daca iti fug ochii spre locurile speciale de parcare. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De mult nu a mai reusit unul singur sa irite pe atatia. E si asta o performanta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(aditab @ 24 Sep 2009, 09:54) Ai dreptate - pâna la urmă e mai bine pentru ei. Au fost altii mai geniali Muamăăăă, ce idee genială mi-a venit: hipermarket drive-in: te plimbi cu mașina printre rafturi. Parcă văd reclama: 5% reducere dacă vii cu remorca proprie! ![]() 419071094_7a21f2a2c5.jpg ( Size: 118.02k ) Number of downloads: 244 This post has been edited by bion: 24 Sep 2009, 10:35 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 24 Sep 2009, 11:30) draga TFO, daca n-ai fi atat de necioplit (observa, inca ma abtin de la insulte), as veni sa te invat cum se practica condusul... Dar tare mi-i frica sa nu te lovesc in mod repetat cu fruntea de volan daca iti fug ochii spre locurile speciale de parcare. Da, Doamne, sa accepte ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
TheFastOne |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 24 Sep 2009, 10:21) Acolo vorbeam despre dimensiunile mult reduse ale locurilor de parcare, nu despre parcarile pentru persoane cu handicap. Da' se pare ca practici si tu bagarea in seama. QUOTE(Maskatu @ 24 Sep 2009, 10:25) The slow one, mișcă-ți dosul pe vw club, dacă mai continui în stilul ăsta nesimțit o să rămâi fără cont aici. Știu că nu îți pasă, dar ne-am săturat de specimene ca tine. Oricum ți-ai făcut cont pe dacia doar pentru a îți vinde xenoanele alea made pe pluta de pescuit. Stil nesimtit ? Nu fac altceva decat sa-mi apar un punct de vedere pe care mi l-am exprimat si sunt intr-adevar perseverent, dar nu in prostie, asa cum vor unii sa creada ci in apararea unor principii. Si nu mi-am facut cont pentru a-mi vinde csenoanele. Am cont aici inca de pe vremea cand aveam supernova si apoi solenza. De la tine ca si moderator, ma asteptam sa aplici ceea ce ai afirmat cu 2 pagini in urma, si nu cred ca e nevoie sa citez ceea ce ai spus acolo. In nici un caz nu ma asteptam sa insinuezi cum ca m-as folosi de posturile mele de pe acest topic pentru a-mi etala semnatura. Dupa mine, un moderator trebuie sa fie o persoana integra si nepartinitoare. Ma astept la o asemenea atitudine si din partea ta. Am editat si semnatura ca sa terminati cu insinuarile prostesti. Nu m-am imbogatit si nu ma voi imbogati vreodata de pe urma daciaclub. Stati linistiti ![]() This post has been edited by TheFastOne: 24 Sep 2009, 10:45 |
--------------------
VolksWagen
- BV 11 WUW
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 24 Sep 2009, 11:40) De la tine ca si moderator, ma asteptam sa aplici ceea ce ai afirmat cu 2 pagini in urma, si nu cred ca e nevoie sa citez ceea ce ai spus acolo. ......Dupa mine, un moderator trebuie sa fie o persoana integra si nepartinitoare. Ma astept la o asemenea atitudine si din partea ta. Am editat si semnatura ca sa terminati cu insinuarile prostesti. Nu m-am imbogatit si nu ma voi imbogati vreodata de pe urma daciaclub. Stati linistiti ![]() Prin remarcile tale pur grosolane la adresa persoanelor cu H, si atitudinea ta delasatoare si superioara fata de cei din jur, nu iti poti castiga respectul fata de mine in primul rand ca moderator, sau fata de colegii de forum. Daca ai observat sunt cam singurul moderator care a postat pe aici ( ma rog eu am deschis si topicul), si asta pentru ca nu isi bate nimeni capul cu ignoranti ca tine. Si ca sa nu mai existe discutii iata cateva citate postate pe topicul acesta de tine (the fast one) "Perfect. Am un vecin fara o mana, de-acuma il iau cu mine la cumparaturi ![]() "Auzi cucoana, legea ii obliga pe cei de la supermarketuri sa faca si parcarile pentru de-astia nepacotosi ca voi de 5x2,5 m si totusi nu sunt. Te-ai gasit si matale sa faci pipi in bataia vantului ![]() "1. In schimb esti un cocalar. 2. Da, sunt la fel de enervat de prosti ca tine si in realitate si reactionez pe masura. Ce-ar fi sa te gasesti tu sa-mi dai un dos de palma peste ochi ? Cocalarule care esti. 3. Exista intr-adevar. N-ar fi rau sa-ti pui si tu unul. Si bolile psihice ca paranoia de care suferi tu sunt un handicap." (adresate colegului bucatzel) "Nu, pentru ca toate cucoanele ca tine s-au lasat de bucatarie si s-au apucat sa-si dea cu parerea pe forumuri despre locurile de parcare fara sa aiba habar macar daca stie ce vorbeste. Cucoana, sfatul meu e sa-ti cumperi niste varza, s-o pui la calit, si in timp ce se caleste sa citesti legislatia. Dupa ce-ai citit-o iti dau voie sa revii sa-mi faci mie morala ![]() "Sa inteleg ca esti atat de urata incat n-ai gasit nici un fraier sa te ia sa-i speli sosetele si sa-i faci mancare ? ![]() Deci cine nu respecta pe cine? Daca pretinzi respect, trebuie sa il oferi si tu la schimb. Despre asta era vorba in topic, in primul rand de respect. Tu nu il ai cu siguranta. |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu se mai vede, dar la un moment dat mi-o zis si mie "cucoana" si m-o trimis la cratita.
Probabil ca zice "cucoana" oricui incearca sa-i faca morala. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
TheFastOne |
![]()
|
N-am pretins si nu pretind respect pentru ca n-am cui, cel putin nu aici. Fiecare insulta pe care eu am adresat-o si recunosc ca poate am exagerat a fost un raspuns la o alta insulta si/sau jignire. Dar nu sunt eu cel care cere respect, nu miracole. Esti tu, si sunt alti 100 care m-au insultat si jignit. Parerea mea esta ca inainte sa ceri respect trebuie sa-l acorzi. Prin insulte, jigniri si mistocareala ieftina nu veti reusi sa educati si sa convingeti niciodata pe nimeni
![]() This post has been edited by TheFastOne: 24 Sep 2009, 11:18 |
--------------------
VolksWagen
- BV 11 WUW
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Unde era victima...
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 04:52 |