proiectoare led
![]() ![]() ![]() |
proiectoare led
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
@ driverx nu au ramas aceleasi stai linistit
ce sa zica si asu acuma, nu era vorba de leduri de putere ci de leduri smd si altele tot de putere mica http://www.attackvision.ro/conceptul_de_ledscreen.html This post has been edited by Relu_GTT: 30 Jan 2010, 17:32 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
haideti baieti nu va mai certati.
![]() e cert ca si ledurile se incalzesc dar nu asa de mult . efectul joule este prezent . ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Relu_GTT @ 30 Jan 2010, 13:44) @ driverx nu au ramas aceleasi stai linistit ce sa zica si asu acuma, nu era vorba de leduri de putere ci de leduri smd si altele tot de putere mica http://www.attackvision.ro/conceptul_de_ledscreen.html Cred ca tu nu sti la ce leduri ne-am referit cu toti , ne expui ceva legat de principiu al ledurilor . Poate consulti si tu acest manual chinezesc si vezi si tu temperatura de lucru si cea de stocare si asta la ledurile smd nu mai vorbim de cele de putere. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu stiam ca temperatura de lucru reprezinta valorile de temp intre care LED-ul funcioneaza, iar cea de stocare, temp la care este recomandata pastrarea lui in depozit/magazin.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai aia si e temperatura de lucru ledul la care lucreaza peste se blocheaza sau pica . Puneti voi 10 leduri smd pe o placuta si prin ele sa circule un curent de 20mA vei observa ca se incalzeste. La cele de putere e musai radiator altfel il arunci la gunoi dupa 1 minut maxim de functionare .
crd ca astea trebuie stiute fiindca nu sunt asa de ieftine plus ca sunt pretentioase. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Pai e temperatura de lucru, adica "ambientala", a mediului in care functioneaza ledul. Nu are cum un led sa genereze temp de la -40 la +95 de grade... Ledurile de putere da, se incalzesc, dar in general sunt deja prevazute cu un racitor. Eu am leduri prin care trec 20mA, chiar sunt 44 pe o placuta, dar nu se incalzesc atat de tare incat sa aiba nevoie de racire suplimentara... si nu sunt tocmai "aerisite"...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
una e ledul smd si alta e ledul de 3-5mm cel de bricheta care caldura o disipa prin materialul sau. Hai ca am lungit-o destul .
Au aparut in targ proiectoare cu led. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ma... nu va mai certati. Cel mai bine este sa aruncati 1 milion jumate si sa luat 2 porcarii d-astea si va veti convinge
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
LivStyle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 February 10 ![]() |
va rog sa ma ajutati am cuparat doua proiectoare de slz dar nu am pe blocul de lumini contactor pt ele.pot sa treg un buton separat si cu o sigurnta si sa le pun?ms anticipat
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4MPI 2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si un releu sa aibe
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu , nu se poate sa puna si proiectoare ! Pai nu mai ajunge la 214 km/h !
Acum serios , schimba maneta de semnalizare si pui una cu comanda si pe proiectoare , iti mai trebuie un releu si vezi ca poate cablejul il ai tras in acea zona . NU face improvizatii ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Si un fir din maneta legat la tabloul de bord , ca atunci cand aprinzi proiectoarele sa se aprinda si acel martor!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
proiectoare2_resize.JPG ( Size: 15.92k )
Number of downloads: 294
Asta e schema de pe care mi-am montat eu proiectoarele... Sunt pe buton separat si cuplate la pozitia B1 a blocul de lumini pt a nu le uita vreodata aprinse ![]() ![]() P.s. multumesc pt schema lui @nenestean This post has been edited by Valy90: 24 Feb 2010, 22:34 |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Vezi ca schema ii unpic gresit ca dupa cateva oare de mers cu masina cu proiectoarele ti se arde releul vezi sa pui o siguranta inainte de a intrat + in releul
Attached thumbnail(s) siguranta_pe_fir_proiectoare_montare.jpg ( Size: 13.43k ) Number of downloads: 139 |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
GeorgeSlz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 February 10 ![]() |
Am cumparat proiectoare normale,nu cu led dar nu stiu sa le montez!In primul rand nu am pe blocul de lumini comanda dar nu asta e problema nu stiu sa le montez in bara sau nu se potrivesc
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004
- BB-00-ZZZ
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Pai pe langa proiectoare mai iti trebuie si suporti.
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
- GR-xx-WAL
|
|
GeorgeSlz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 February 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004
- BB-00-ZZZ
|
|
Valy90 |
![]()
|
Dai bara jos si te vei prinde tu cum sa le prinzi acolo si apoi te iei dupa schema postata de mine.
![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
- GR-xx-WAL
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Vali corecteazati te rog unpic schema ta de proiectoare ca nu ii chiar complecta si poate face ceva boacane omul care urmeaza schema aia te rog frumos.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 23:30 |