lista piese, bucsäraie
![]() ![]() ![]() |
lista piese, bucsäraie
cannis88 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
lista fara preturi
-2 pivoti inferiori -4 bucse bascula -2 bucsi bara stabilizatoare (vin in capetele barei) -2 bucsi bara stabilizatoare (vin la jumatatea barei) -2 capete de bara -2 rulmenti taler telescop -2 rulmenti pt fuzete -1 bucsa teflon caseta de directie (vine in partea dreapta a casetei si se numeste palier anizgomot) |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
i.cristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 November 09 From: mures ![]() |
cat costa schimbatorul (timoniera)pentru nova?
|
--------------------
dacia
nova
1999
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
vladut88 - respectiva bucsa de teflon se uzeaza si din cauza ei are joc cremaliera si face zgomot?
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
schimbatorul .. cam 70 ron costa ! am in portbagaj nou .. :>)-
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
QUOTE(danciusergiu84 @ 15 Nov 2009, 21:03) da ea se uzeaza cel mai greu si cand e uzata bate cremaliera adica face zgomot de verificat se verifica astfel te bagi sub masina in dreapta desfaci burduful de pe caseta si misti de partea capatului de bara care intra in cremaliera in sus si in jos si daca are joc e gata bucsa |
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
cannis88 |
![]()
|
vazui azi ca sunt doua tipuri de capete de bara... de topoloveni, parca si de import, cele din urma fiind la jumatate de pret fata de primele...intrebarea este acuma daca cele de import rezista si ele, asa, sau sunt vai capu' lor?!?
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
vladut88 |
![]()
|
daca sunt asam ,autospedd sunt foarte slabe ia topoloveni
|
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
cannis88 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
asa e de ceva vreme... se schimba greu? ce urmeaza dupa ce dau jos capu de bara si burduful la cremaliera, mai exact cum se demonteaza remonteaza respectiva bucsa (manualul nu ma lamurit clar)? daca memorez numarul de ture la desurubare al capului de bara mai e nevoie de verificare optica a directiei in cazul in care respect numarul de ture la montare?
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
vladut88 |
![]()
|
QUOTE(cannis88 @ 16 Nov 2009, 20:28) cele de topoloveni au un t incadrat intr-un triungi dupa ce dai jos burduful se desface din cremaliera capatul de bara nu trebe numarate filetele acvolo trebe strans foarte bine mi se pare ca bucsa are o siguranta dinaia care se desface cu cleste de sigurante (zegher) |
--------------------
dacia ARO
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
cannis88 |
![]()
|
daca nu am joc in rotile din fata, trebuie neaparat sa schimb rulmentul, chiar daca am eu impresia ca e un huruit?!? sau huruitul poate fi din cauza ca am un pistonas oarecum blocat la roata din stanga?!?
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
cannis88 |
![]()
|
uite ca fäcui ce fäcui si schimbai si bucsele de la bara stabilizatoare si pivotii si capetele de bara....mai am sa-i fac unghiul de fugä, si-am rezolvat-o pe fata....acuma ma enerveaza enorm zgomotul hayonului, dom'ne!!!! cum o rezolv si p-asta?
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:40 |