Dacia si romanul, Din categoria " ce fac banii din om "
![]() ![]() ![]() |
Dacia si romanul, Din categoria " ce fac banii din om "
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Un lucru pot sa va spun despre @Diana: este un om rau! Sa ironizezi tu pe teme sexuale un om mai mic decat tine, un copil (ca pana la urma asta sunt la 18 ani), e rusinos! Ati vazut? Cum a aparut ea, discutia a si deviat catre femei, procreere, a facut aluzii mai mult decat obraznice etc. Mie mi-ar crapa obrazul. Eu nu i-am vorbit niciodata obraznic. Trageti voi concluziile!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Diana e ispita!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Caut un preot sa ma exorcizeze, desi femeia a fost vinovata intotdeauna de la Eva incoace. Ea trebuie sa mearga in urma barbatului si sa nu iasa din vorba lui. Daca el spune ca vechea dacie e mai importanta decat nevasta, atunci dam femeie afara din casa si bagam in dormitor masina. Oops! Femeia e afara. Cine spala sosetele? Lasa-le naibii ca merg si asa cum sunt. Dar cine face mancarea? Atunci bagam din nou femeia in casa, dar ii explicam ca locul ei e numai la cratita. Daca nu intelege ii aplicam doua biblii in capatana de ii clantane plombele.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ooooooh... Sassy!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
namidee..ceea ce ai scris tu in ultima fraza e foarte adevarat...trebuia amendat iar cine doreste sa mai faca treburi de genul asta..sa le faca in ograda lui..nu pe strada..ca suntem oameni..nu animale.
iar referitor la ingrijit..de ce toata lumea baga si surubaritul in discutie? a avea grija de masina ta..nu inseamna numai a bibili la ea allday everyday..eu unul la supernova mea nu am mai bibilit de vreo 6 luni de cand i-am antifonat contraaripile. ba nu..a mai fost si izolarea compartimentului aerotermei. dar asta nu inseamna ca o bibilesc zi de zi. si crede-ma ca a trecut si trece itp cat se poate de bine, nu cade tabla dupa ea si nu franez ca in familia Flinstones. masina e un lucru...iar acel lucru face ce ii comanda proprietarul prin pedale si volan. acel lucru se repara cand vrea proprietarul..nu cand vrea ea ca nu are gura sa urle. in fine..nu are rost sa mai insiram posturi aiurea. cert e ca acel idiot trebuia amendat..la fel ca si morar si gloata lui de la radio pt instigare la distrugere..indiferent daca e lucru personal sau nu. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:31 |