Intarire arc capota portbagaj 1310, Eleron greu.
![]() ![]() ![]() |
Intarire arc capota portbagaj 1310, Eleron greu.
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da. da-l jos... Auzi la ei... calcul aerodinamic =))
Maximul ce-l poti spune despre eleronul ala e legat de aspectul vizual. Mi-l lene sa ma duc la masina sa ma uit, dar daca tin bine minte, arcul ala sta intins cata vreme tii potbagajul inchis. ceea ce inseamna ca se slabeste. poti incerca sa-l mai scurtezi cu o spira-doua. Sau schimba pur si simplu arcul cu altul mai tare. Tot de dacie, dar poate gasesti unul mai de doamne-ajuta This post has been edited by bucatzel: 18 Sep 2009, 10:54 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cauta la dezmembrari arc de pe daciile care au pe porbagaj eleron din cauciuc din fabrica, acelea au arcul mai tare .
This post has been edited by CGDBZ: 18 Sep 2009, 11:00 |
--------------------
-
-
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sau mai bine nu ca am eu din aia si nu sta portbagajul deschis. desi io consider faptul un avantaj ca daca pun in portbagaj mai mult decat capacitatea, sta totusi capacul fara sa mai fie nevoiie sa il leg.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Pentru bucatzel:
Asa cum dintr-o porcarie din anii 50 in america se poate face o masina de drag. Crezi ca un roman cu bani nu poate face dintr-o dacie o masina de drag? ![]() ![]() Revenind la problema... ar fi o idee cu taierea unei spire sau 2 dar nu stiu exact cum e prins arcul la capul de sus de sub aripa. This post has been edited by Alexio: 18 Sep 2009, 16:05 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Bravo,Alexio!Te sustin.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:14 |