Solenza Combi, Haion de fibra
![]() ![]() ![]() |
Solenza Combi, Haion de fibra
gotronic |
![]()
|
||
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
Attached thumbnail(s) img.jpg ( Size: 17.26k ) Number of downloads: 1158 solenza2.jpg ( Size: 17.28k ) Number of downloads: 1372 solenza3.jpg ( Size: 20.13k ) Number of downloads: 1353 solenza4.jpg ( Size: 17.89k ) Number of downloads: 1305 |
||
--------------------
DACIA
Sandero Stepway 100 TCE Blue Line
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
Cu nebunii sa nu te pui, ca au mintea odihnita !!! |
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
s-a mai discutat de mai multe ori. solenza aia cu hayon era opera unui inventator roman, deci era doar un prototip unicat. poza cu supernova cu hayon cred ca este modificat pe pc, pt ca nu am mai vazut-o pana acum, si dupa cum arata are acelasi hayon cu solenza, ori respectivul inventator nu proiectase si o supernova.
cica au existat niste planuri pentru nova break (planuri ale uzinei, nu ale vreunui particular), pe vremea cand aparusera si pozele cu nova monovolum. asta spun unele persoane care au avut contact cu fabrica in aceea perioada, dar nu pana acum nu s-a gasit nici o poza cu un astfel de prototip. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Oricum arata aiurea rau de tot... zici ca-i dric. Trebuia sa fie neagra si cu o cruce pe plafon.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
![]() ![]() Attached thumbnail(s) dacia.logan.break.2.jpg ( Size: 7.21k ) Number of downloads: 1232 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gotronic |
![]()
|
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
Eu nu stiam nimic de inventator, de aici am luat-o:
http://www.avi.ro/industriale/bricolaj/solenza/ (au mai multe produse) |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
Van Ghelie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 December 06 ![]() |
Pe "inventator" il cheama Costel Fetcu si este inginer auto. Din cate tin minte a proiectat si un fel de SUV pe baza Aroului 10.
Ideea cu Hayonul nu e tocmai noua. Au existat si niste modele de Saab (9000 parca) in trei volume carora li se putea adaunga o "cocoasa" similara. Evident era vorba de produse aftermarket. |
-------------------- |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Asta intra in categorie cu logan break arata mai sic decit mcv-ul... |
--------------------
...
...
...
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
si in 2 drumuri nu o sa se mai imbine cu caroseria, si asa cu hayonul ei scartaie si carioseria nu are intaritura in zona aia decat de la bancheta... e un nod intre funie si usturoi.... si la cat avem de carat deschizi haionul ...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Mi se pare o chestie interesanta, mai castigi putin volum in portbagaj.
![]() Aspectul nu e chiar asa urat. Singurul lucru care ma da inapoi de la asa ceva este ca la un viraj brusc sau la un hop mai sanatos ar putea sa zboare. ![]() Siguranta inainte de toate. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Intrebarea ar fi, cum se deschide haionul ala ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gotronic |
![]()
|
In sus, cred.!
![]() |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Noul hayon se prinde in vechile balamale;deci se deschide in sus.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
pvgk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 August 09 ![]() |
[SIZE=7]
![]() 15 Aug 2009, 11:31: da e o solutie cu haionul aici la tara unde sunt eu dar pana acum nu am vazut pe strazi o asa masina ,au fost facute? sau e numai o idee? This post has been edited by pvgk: 15 Aug 2009, 11:31 Attached thumbnail(s) pvg.jpg ( Size: 19.02k ) Number of downloads: 440 |
--------------------
dacia
solenza
2003 1.9d
- GL-06-VVL
|
|
naick13 |
![]()
|
![]() membru solnizar Group: Members Posts: 37 Joined: 13 February 09 From: bucuresti ![]() |
Ar avea cine va idee cat ar costa asa ceva si daca ar fi legal???????mie unul mi-ar place sa modific masina...si sa o fac breck...
|
--------------------
ex. dacia solenza
comfort
2003
- B 69 PUX
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
am baut eu cafea expirata azi, sau asta chiar si-a pus poza acolo
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Interesante si filele din calendar ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
zici ca-i la bulau facuta poza!
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
stx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 June 09 From: Bucuresti ![]() |
tipu e inventatoru' e genial
![]() E ok solenza dirc, poate nu se mai aude zgomotu ala urat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004,clima
- b56lrt baiatu' cu intrebari
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Zgomotul acela se poate rezolva mult mai simplu, fara a-ti transforma masina in dric. Chiar daca s-ar monta asa ceva, banuiesc ca ar trebui omologare rar + ca ar costa destul de mult atat omologarea cat si hayonul acesta.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 9 Sep 2009, 13:37) daca sudezi haionul de caroserie sigur dispare zgomotu desigur se scot toate "tampeniile" de pe acolo , cum ar fi : numarul (inutil) , lampa iluminare numar (inutila) incuietoare (inutila) , "sarma" care deschide portbagajul (inutila ca oricum e sudat) + tot ce e in portbagaj + placa asa cred ca nu se mai aude nimic.....aaa nu uitati sa scoateti roata de rezerva + suportu ei ![]() on : oare de ce nu s-a fabricat asa ceva ? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Maskatu |
![]()
|
Nu stiu ce ai patit tu la hayon... al meu troncanea intr-adevar cand am cumparat masina, pentru ca era chederul muci fiind tasat la maxim , dar l-am schimbat si am lasat cuiul mai jos. Acum sta perfect etans si nu se mai "misca" pe cheder. Lampa, bandoul si numarul nu zdrangane daca le strangi bine suruburile.
Nu au produs pentru ca ar fii costat prea mult omologarea ei de catre rar si probabil nu ar fii cumparat nimeni. Sincer acuma nu prea ai ce sa pui in acel spatiu creat, asta pentru ca este polita pe care nu poti sa pui ceva greu, pentru ca ori ai difuzoare in ea , sau daca nu ai se indoaie imediat (daca nu ai ramforsato). Deci ar fii fost inutila chestia asta de fier, si probabil ar fii costat si ceva gen 400-600 de euro. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
TheElfs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 January 08 From: Timisoara ![]() |
mie mi se pare simpatica
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Europa
- TM10***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:57 |