Tepar din Autovit, Logan diesel manarit
![]() ![]() ![]() |
Tepar din Autovit, Logan diesel manarit
Diana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
tepe s-au dat si se vor da cu masini la sh! fii fericit ca nu ai luat tu teapa...cat despre ceilalti daca sunt prosti sa stea acasa!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Avertizati-i voi poate se da vreun samsar si va ia si la bataie
![]() Oricum fiecare masina are pros...cumparatorul ei... deci care ar fi problema? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
DSC02300.JPG ( Size: 877.46k )
Number of downloads: 1559
E a doua oara cand gasesc un astfel de bilet in geam. Data trecuta in alt cartier, acum in Grangasi. Faza e ca nu vrea sa cumpere decat logan, rar clio. Alte masini nu-l intereseaza. Am vazut biletelul pe toate loganurile din cartier. E vreo teapa, ati auzit ceva in sensul asta? E o alta "licenta romaneasca"? Sau pur si simplu un amarastean vrea un logan mai ieftinut si se foloseste de metoda asta? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ti-l cere la schimb pe o masina de cusut Zinger.
![]() This post has been edited by Merced: 15 Nov 2009, 12:13 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Vor sa iti dea un pret mic si sa il vanda mai scump. In general apar pe masinile prafuite sau nefolosite prea des.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai e cam prafuita, ca am inceput cheful joi si m-am trezit azi dimineata.
![]() Daca n-o misca omul 3 zile, inseamna ca nu-i mai trebuie? Ce sa-mi cumpar eu cu banii lui pe criza asta? Poate bicicleta. Da aia la primavara. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 15 Nov 2009, 13:01) DSC02300.JPG ( Size: 877.46k )
Number of downloads: 1559 E a doua oara cand gasesc un astfel de bilet in geam. Data trecuta in alt cartier, acum in Grangasi. Faza e ca nu vrea sa cumpere decat logan, rar clio. Alte masini nu-l intereseaza. Am vazut biletelul pe toate loganurile din cartier. E vreo teapa, ati auzit ceva in sensul asta? E o alta "licenta romaneasca"? Sau pur si simplu un amarastean vrea un logan mai ieftinut si se foloseste de metoda asta? am gasit si io pe tico,la fel si unu scris de mana. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Welcome to the beautiful world of samsars united!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 15 Nov 2009, 12:01) DSC02300.JPG ( Size: 877.46k )
Number of downloads: 1559 E a doua oara cand gasesc un astfel de bilet in geam. am gasit io jpe Pathfinder vreo trei.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu de mai multe ori. Si merg in fiecare zi cu ea si nici nu ajunge sa aiba prea mult praf pe ea.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 20:26 |