AUTODOC Cluj - Reglare directie, recomandari?
![]() ![]() ![]() |
AUTODOC Cluj - Reglare directie, recomandari?
roland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
roland |
![]()
|
nu stie nimeni?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici nu am auzit de ei pana acum.
Pe forumul Ford sunt ceva discutii despre Autodoc si par multumiti oamenii. This post has been edited by Serje: 9 Sep 2009, 12:04 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
roland |
![]()
|
Am vazut. Vroiam sa... double-check.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
am fost eu acuma de mi-am reglat directia, sincer nu prea ii recomand. Nici macar nu aveau soft sa imi regleze directia, si a reglat-o ca si la alt model, dupa aceea zicand ca e reglata nu are nimic, dar banii mi i-a luat. Deci nu ii recomand, am inteles ca este undeva pe calea turzii, aia is mai buni
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Roland, incearca eventual la SCHWARTZ pe Plevnei nr8.
Am fost cu un prieten cu un Focus 2 si suntem multumiti amandoi de cum a iesit. Nu au parut foarte profi, dar macar au soft si a iesit bine reglajul (adica volan drept si nu trage stanga/dreapta). |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
roland |
![]()
|
QUOTE(Ingerasu @ 14 Sep 2009, 08:19) am fost eu acuma de mi-am reglat directia, sincer nu prea ii recomand. Nici macar nu aveau soft sa imi regleze directia, si a reglat-o ca si la alt model, dupa aceea zicand ca e reglata nu are nimic, dar banii mi i-a luat. Deci nu ii recomand, am inteles ca este undeva pe calea turzii, aia is mai buni Soft? Ziceau ca au reglare computerizata. Sa inteleg ca nu aveau modelul masinii tale (presupun ca Rover-ul) pe computer? |
--------------------
.
.
.
|
|
roland |
![]()
|
Am fost la Autodoc. Multumit deocamdata. Volanul drept, masina nu pare sa traga deocamdata (dar doar in oras).
Trebuie sa o incerc si la 100km/h in afara, acolo se simtea. Sper sa nu roada cauciucurile. Reglajul computerizat, aveau Logan pe soft. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:48 |