New Sonata
![]() ![]() ![]() |
New Sonata
andreicri |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A apurut Laguna Sedan? Că dacă nu, înseamnă că Sonata asta concurează la fel de bine Laguna, precum Logan MCV, în măsura în care are tot 4 roți și aceeași lungime...
This post has been edited by MAERSK: 18 Sep 2009, 13:50 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
preturile alea sunt in state. Oricum e urata, fata de sonata lui adip, care era frumoasa prin simplitatea sa
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Botul de la Sonata asta noua zici ca e transplantat de la Camry
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
Trebuie sa ai grija sa nu te tai "in design-ul" ala
![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mie chiar imi place, sunt curios ce preturi o sa aiba la noi. Daca pana acum Sonata nu iesea cu nimic in evidenta, pe asta chiar o remarci.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
asta nu e neaparat un lucru bun, eu personal prefer simplitatea sonatei actuale
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
De gustibus et de coloribus non disputandum!
Mie mi se pare stearsa, lipsita de personalitate. |
--------------------
No
Reno
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Brava!
hyundai_sonata_yf.jpg 2010_hyundai_sonata.jpg 2010hyundaiyfsonata_concept_02_3.jpg Deci mașina din aceste poze este ștearsă și lipsită de personalitate? ![]() În comparație cu ce? |
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
Eu ziceam de asta:
Aia pe care ai pus-o tu e modelul din State! Attached thumbnail(s) HYUNDAI_20__20SONATA.jpg ( Size: 106.56k ) Number of downloads: 649 |
--------------------
No
Reno
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Cand o sa aiba si coreenii astai DESIGN?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Garett |
![]()
|
Adica frog-faced cars ca stim noi cine?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
sau ca masina din topic?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
Hai man, daca si asta-i frog-faced... Cel mult poti sa zici ca seamana cu 607!
|
--------------------
No
Reno
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
"eu personal prefer simplitatea sonatei actuale "
"Mie mi se pare stearsa, lipsita de personalitate. " Ma refeream la modelul actual, de pe piata europeana. Asa si Accordul tau arata altfel pe piata americana! |
--------------------
No
Reno
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Noul Accord arată diferit în SUA și Europa, dar în același timp E ALT MODEL față de cel vechi, atât aici cât și în SUA.
Exact la fel e și cu Sonata, și cu alte mașini. Dacă s-a schimbat designul conservator al mașinilor asiatice, și se merge pe ceva mai atrăgător pentru Europa, din lipsă de contra-argumente, DEZGROPĂM VECHILE MODELE, doar ca să aruncăm cu noroi? |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
nope. eu cel putin mi-am exprimat admiratia pt designul exterior al sonatei actuale, cu muuuult timp inainte sa apara chestia asta noua..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 20 Sep 2009, 09:30) Noul Accord arată diferit în SUA și Europa, dar în același timp E ALT MODEL față de cel vechi, atât aici cât și în SUA. Exact la fel e și cu Sonata, și cu alte mașini. Dacă s-a schimbat designul conservator al mașinilor asiatice, și se merge pe ceva mai atrăgător pentru Europa, din lipsă de contra-argumente, DEZGROPĂM VECHILE MODELE, doar ca să aruncăm cu noroi? Nu stiu de unde ai dedus tu asta, eu am spus ca imi place noua Sonata, pentru piata europeana mai mult decat actuala Sonata pentru piata europeana! N-am dezgropat nici un model, nici n-am aruncat cu noroi! |
--------------------
No
Reno
|
|
Garett |
![]()
|
Like I said, de gustibus...
Mie imi place. |
--------------------
No
Reno
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
mie sincer mi se pare cea mai frumoasa masina coreeana ever, nu inteleg de ce nu va place... daca ar fi mai ieftina ca laguna la dotari similare, laguna nu ar avea nicio sansa.
ati observat ce display marfa are intre ceasuri? are si pictograme, nu numai scris. originala mi se pare si climatizarea, desi pare cam ne-ergonomica... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
Am editat mesajul pt ca nu mai avea nici o logica din moment ce mesajele la care se referea au disparut!
This post has been edited by Garett: 21 Sep 2009, 19:40 |
--------------------
No
Reno
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e copiata din cap pana in picioare, dar o sa prinda in RO.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eh, e copiata pe ici pe colo, ca toate coreenele, dar nu chiar din cap pana in picioare
![]() Sunt curios cum fanii Renault pot discuta despre imagine si originalitate cand generatiile Laguna arata cum arata. Pai frate, daca pui L1, L2 si L3 una langa alta, toate trei sunt atat de originale si de unice, incat nici intre ele nu seamana deloc! Cam asa e si cu Sonatele, nici una nu seamana cu generatia precedenta, fiindca incearca sa-si caute, ca si Renault, identitatea pe care probabil n-o vor gasi niciodata. Si Hyundai si Renault sunt marci ieftine care incearca sa se pozitioneze mai sus, dar inca nu le iese. Revenind la noua Sonata, sunt curios ce dimensiuni interioare va avea si ce capacitate a portbagajului (boala mea:D) |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
datele cerute de tine sunt in link-ul de la primul post.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sonata asta e primul Hyundai despre care chiar pot sa spun ca-mi place designul exterior.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(andreicri @ 22 Sep 2009, 18:29) datele cerute de tine sunt in link-ul de la primul post. Nu am gasit nimic despre portbagaj |
--------------------
*
*
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
nice, very nice. E un model destul de reusit
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:59 |