pe unde mama ei intra apa in portbagaj ?!?
![]() ![]() ![]() |
pe unde mama ei intra apa in portbagaj ?!?
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Daca masina a suferit reparatii de tinichigerie,pe la imbinarile tablelor.Da-i cu mastic si chit.
Apa mai intra si pe la aeratoarele laterale dar nu-ti uda mocheta. |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
florin1310 |
![]()
|
![]() maserati lover Group: Members Posts: 214 Joined: 1 August 09 From: Bucuresti ![]() |
mai e posibil sa mai intre apa pe langa chederul stopurilor...vezi ca acesta sa nu fie crapat...sau sa se fi distantat de tabla...
![]() |
--------------------
Dacia 1310
Renault Megane
1996 / 2008
|
|
DaLaS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 January 09 ![]() |
Printre garnitura triplei si tabla sau printre geamul triplei si garnitura. Eu am mai avut probleme si pe la garnitura de la gatul rezervorului. Acolo iti dai seama f greu, cand baga cand nu baga, depinde cum bate ploaia.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1998
- DaLaS
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Etanseaza gurile de aerisire, cele din stalpi si pune furtunul pe acolo sa vezi ce si cum. Si la mine intra, dar cred ca pe la cheder ... pare original si daia
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Da jos chederul pe care etanseaza capacul portbagaj si vezi daca tabla nu are gauri sau santuri . Daca nu are, umple 2 sticle cu apa si cu portbagajul deschis toarna undeva la baza parbrizului si fii cu achii atintiti pe partea interioara a stopurilor ca sigur pe acolo intra. Eu am etansat initial doar tripla pe stop dar tot intra . Am rezolvat doar dupa ce am pus silicon si pe partea interioara a garniturii pe care se sprijina stopul. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:41 |