mi-am luat jaluzele..., ...dar nu pot sa le pun
![]() ![]() ![]() |
mi-am luat jaluzele..., ...dar nu pot sa le pun
bogdanelkva |
![]()
|
||
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
unde vrei sa le montezi???...pe luneta sau pe usile spate
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mai bine iti puneai o folie autorizata!alea mai mult te incurca..am avut si eu si ma enervau la culmea!e naspa noaptea!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nici nu stiu unde sa le montez.am incercat pozitii si pe usile din spate dar trebuie sa dau gauri(4) si nu e prea estetic.La luneta nu stiu cum sa le incadrez,numai mi-am batut capul,degeaba.
![]() Am vrut sa pun folii,dar nu prea vor banii sa ma dea afara din casa,luna viitoare plec in concediu,asa ca aman foliile pe mai tarziu. Varianta cu jaluzelele mi s-a parut mai ieftina,pt. moment.Acum vad ca e si cam greu de pus in practica,trebuie sa dau gauri si asta nu-mi place. |
--------------------
ford
2009
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Sufera baba la frumusete
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Eu la polita i-am pus cheder ptr o etansare mai buna
Momentan pe luneta am o perdeluta care se prinde in 3 ventuze de anu trecut si e destul de vizibila si noaptea protejeaza de faruri. Daca faci rost de o bucata de cheder sa pui la polita poti apoi sa prinzi perdeaua ta in suruburi in chederul asta si sus in ventuze sau lipita. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
alea sunt misto daca le montezi in usi,tai o linie in fata de usa sus,sa para ca de acolo sunt.si o sa arate ca la megane
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Pentru lunetă exista jaluzele identice cu cele pe care le-ai cumpărat tu dar de lungime mai mare și care acoperă tot geamul. O astfel de jaluzea am eu pe mașină și își face treaba din plin, atât ca protecție solară dar mai ales împotriva celor care te presează din spate cu faza lungă. Am văzut și din două bucăți dar nu știu cât de eficiente sunt având în vedere că spațiul dintre jaluzele... este exact în dreptul oglinzii retrovizoare. Jaluzele mici ca cele din poza ta eu am pe geamurile laterale spate dar..... sistemul de prindere era un pic diferit. Dacă vrei mai multe detalii și eventual niște poze, lasă-mi o adresă de mail și îți trimit câteva poze, poate te ajuta la ceva, dacă nu ai rezolvat între timp problema.
Attached thumbnail(s) Copy_of_IMG_2410.jpg ( Size: 311.46k ) Number of downloads: 593 IMG_2406.jpg ( Size: 274.01k ) Number of downloads: 636 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
bravooo...Claudiu35 este frumos cum le ai puse...sa stii ca ii sta bestial de misto...bvooo...
vezi bogdanelkva din asta pe luneta trebuia sa iti cumperi tu...ce ai tu le poti pune decit pe geamul usi spate...bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
Da,vad ca ce am luat eu sunt pt usile din spate.Le-am facut o proba si acopera in mare parte geamul.Pentru luneta trebuia jaluzea dinaia mare
![]() La Megane sunt incluse in fata de usa,la Solenza e mai greu de pus. |
--------------------
ford
2009
|
|
ramsen |
![]()
|
decit jaluzele mai bine puneai folie spre nuanta deschisa si rezolvai mai repede...sau ionizare
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:39 |