Legalizam prositutia si drogurile usoare?
![]() ![]() ![]() |
Legalizam prositutia si drogurile usoare?
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acu' vreo patru ierni la oral, in preajma sarbatorilor se acceptau "afara", deci la "fara cazare" si doua-trei kile de banane pentru un oral.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Numai pe sub masă...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() io zic sa se legalizeze prostitutia, da' sa aiba marfa mai calumea. In Lipova nici d-alea calumea nu sunt. Niste uriciuni de femei de nu ti se scoala. Nu stiu cum naiba se descurca soferii de tir cu ele. This post has been edited by kog: 23 Sep 2009, 22:58 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
inchid ochii
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(l@u @ 23 Sep 2009, 22:28) Creca vorba asta se potriveste cel mai bine topicului asta. Pe de alta parte sa nu uitam ca suntem pe forum si simptomul numarul 1 cand fumezi e panica (am citit pe net) si deci toti ni se par politai pe aici. 70% aberati cand vine vorba de droguri si repet : luati si cititi de pe net despre fiecare drog in parte. Nu o sa se legalizeze niciodata drogurile tari la noi in tara si nici macar alea usoare. La noi incet incet(ptr ca vrem nu vrem ne dam dupa lumea buna ca doar d-aia e buna globalizarea) drogurile USOARE (iarba, H, LSD, MDMA, etc) or sa fie TOLERATE. Adica vine militia la mine intr-un bar si ma gaseste fumand un mare joint si nu imi face absolut nimic ptr ca ei cauta minori care consuma alcool(exemplu din Cehia). A, voi vreti sa fie pedepsit consumul? Bine, hai sa bagam toti consumatorii la puscarie: Cum ar fi sa munceasca 2 milioane de oameni iar restul 20 de milioane sa traiasca pe spinarea lor?(puscariasi, copii, oameni in somaj, pensionari, etc). Aaaa, stiati ca cel care a inventat LSD-ul a trait peste 100 de ani? Stiati ca MDMA-ul este folosit in tratamentul persoanelor care au suferit un soc psihologic puternic? Stiati ca marijuana este folosita si vanduta in alte tari in scop medicinal cu reteta de la medic si toate alea? This post has been edited by FLP: 24 Sep 2009, 06:27 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Orice lucru interzis, umple niste buzunare. Aduceti-va aminte de embargoul impus Iugoslaviei. Au ramas aia fara benzina? Nu. S-au imbogatit insa niste baieti destepti. Daca s-ar scoate tutunul in afara legii (eu asta as face mai degraba, decat sa scot marihuana) credeti ca nu s-ar mai fuma? Ohohoooo si inca cum s-ar fuma... Alcoolul in afara legii? N-ar mai exista betivi? Nu s-ar mai sui beti la volan? Vai vai vai... Si inca ce-ar mai bea. Cat faci peste 50 de l de tuica trebuie sa declari la fisc?
![]() ![]() E clar ca si daca ar fi legalizata, prostitutia tot ar produce evaziune fiscala. Ca doar mutantele alea din Lipova nu si-or face nici AF nici SRL, ca le baga astia la impozit forfetar si intra-n faliment. ![]() Dar are omul unde sa se duca, sa fie sigur ca nu se imbolnaveste. Excludem macio menii de pe topic, de-si rup muierile parul din cap si fac balta cand trec ei pe strada, sa luam un pustan de 16-17 ani. De ce sa traga de toate distrusele lipsite de experienta, cand se poate duce linistit la bordel, isi ia una pe alese si-l suie aia pe toti peretii. De ce-ar trebui sa-l muste vreo salbatica din clasa a IX-a de tuturel? Acum trebuie sa acceptati ca nu sunt toti barbatii din lume masculi superbi ca voi. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
l@u a zis-o f bine. Ne place enorm sa ne ascundem in spatele degetului
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Sep 2009, 07:54) sa luam un pustan de 16-17 ani. De ce sa traga de toate distrusele lipsite de experienta, cand se poate duce linistit la bordel, isi ia una pe alese si-l suie aia pe toti peretii. De ce-ar trebui sa-l muste vreo salbatica din clasa a IX-a de tuturel? Parerea ta, ti-o respect. Parerea mea-i ca pentru pustanu' ala de 16-17 ani ar fi mai bine sa nu-si inceapa viata sexuala cu o curva, ci cu o fata normala. Asa gandesc eu, atata tot. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai toate stau in cur cu picioarele-n V, ca de aici vine "curva".
![]() Care e diferenta dintre o curva si o fata normala? Faptul ca una ia bani iar cealalta nu? S-ar putea sa ai surprize in timp. E posibil ca fata aia normala sa fie mai curva decat curva, pe gratis. ![]() Exista si curve pasionale. ![]() Dar asa e, motive pro si contra inceperii vietii sexuale cu o "fata normala" sau cu o curva, sunt o gramada. Parerea mea e ca nu strica o combinatie. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu totusi cred ca atat prostitutia cat si drogurile nu sunt o solutie..adica intrarea lor in legalitate nu e o solutie. eu unul ma gandesc la copchilele astea care oricum viseaza la q7, x6, etc..atunci vor avea un motiv in plus sa aleaga calea zdipei decat calea cea dreapta..din punctul meu de vedere..adica sa faca o scoala..o facultate si sa se realizeze altfel. ma rog..asta e parerea mea..invechita sau nu..asta e!
iar la droguri..cum spunea cineva pe aici..romanul nu prea are masura. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bre Victoras, daca "fata normala" e curva pe gratis, pustanu' tocmai scapat de virginitate sufera din dragoste. Daca nu e curva, tine la ea.
Oricum iese, prima experienta e asociata cu sentiment. Ramane o amintire. La curva de meserie da banu', o baga, scuipa si pleaca. Mi se pare low. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Sa fiu al naibii ce amintiri frumoase am in tinereti de la curve si nici nu ma indragostisem
![]() This post has been edited by verde57: 24 Sep 2009, 09:14 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
povesteste si noua
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deschide un jurnal de...bord...
|
--------------------
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
Depinde de caracter.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Copilu meu are 3 ani si deja ma gandeam ca pe la 16-17 ani sa-l duc la Amsterdam
![]() ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 24 Sep 2009, 09:52 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, bine... La 16-17 ani s-ar putea să te învețe el pe tine...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Mai bine se legalizează atât drogurile cât și prostituția ușoară. Grasele și balcâzele să fie aprobate numai dacă strâng o listă de semnături și să poarte un burkha în public.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
16 - 17 ani??? Bre, asta o fost cu o generatie in urma... Nu demult am vazut la un jurnal TV o recomandare, cum ca, educatia sexuala a copiilor ar trebui inceputa de la varsta de 5 ani.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Doamne... si mie imi parea rau ca nu m-am nascut inainte de `90. Totusi sunt norocos, ca acum e din ce in ce mai rau. Auzi: "educatia sexuala a copiilor ar trebui inceputa de la varsta de 5 ani".
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
BordelulDA e o institutie de baza in istoria civilizatiilor alaturi de scoala armata justitie administratie.Problema e ca lansarea de la cotroceni e o fumigena. Nu asta e prioritatea reformelor in romanica.
Despre droguri NU ;ca sant hard sau soft tot dau dependenta si junkies nu sunt decat un bolovan atarnat de picioarele societatii.Ca si betivii majoritatea nu se opresc. Dealeri si customeri ![]() Acu sa fiu malitios pen`ca eba a lansat cacareaza neuronica cu drogurile poate fata cand cugeta la ideologii mai trage un fum de iarba si vrea sa stea linistita Despre cuplaraiuri cred ca popeye e nostalgic (ehehe ce vremuri cand venea din voiaj cu blugi cafea vidouri si bonus un latzel sau o picatura verzui ca doara mergeau in porturi la low cost ) ![]() This post has been edited by bion: 24 Sep 2009, 10:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Da de taranusii care faceau copii la 16-17 ani cu pregnanta inainte de '89 ai auzit?
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai si ce viata e aia? Ce viitor poate sa aiba un copil cu asemenea parinti? E o intrebare retorica.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In ziua de azi ti-ai pune intrebare asta. Atunci ca vroiai ca nu vroiai, te trezeai ca ai unde sa lucrezi, eventual aveai si unde sa stai.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(Filip @ 24 Sep 2009, 11:42) Doamne... si mie imi parea rau ca nu m-am nascut inainte de `90. Totusi sunt norocos, ca acum e din ce in ce mai rau. Auzi: "educatia sexuala a copiilor ar trebui inceputa de la varsta de 5 ani". ![]() Stai linistit ca tu te-ai nascut batran! La fel de batran te-ai fi nascut si inainte de '90. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 21:09) Ai o impresie eronata despre mine. ![]() Da' care e rolul femeii? QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 21:09) De spalat hainele, nu mai zic. Nu i-as permite femeii sa-mi spele hainele, e umilitor. Imi spal si calc singur hainele (nu mai zic ca imi gatesc singur). Daca sa-ti spele femeia hainele e umilitor (pana la urma nici nu le spala ea, o sa le bage la masina de spalat), imi inchipui ca sexul oral (atat tu ei cat si ea tie) e deja perversiune. Referitor la ultima fraza, ce pot sa spun e ca ai fi un burlac ideal. Autonom si independent. Sigur ca e bine sa stii sa gatesti, e bine sa te descurci si singur, dar tu o dai in extreme. QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 21:09) Dar o masa calda ar fi binevenita din cand in cand din partea femeii (e un gest frumos). Iarasi, nu i-as permite sa-mi spele blidul in care am mancat. Doamne, Dumnezeule, daca o masa calda ar fi "binevenita din cand in cand", si nici blidul sa n-o lasi sa ti-l spele, atunci ea ce sa mai faca? Nu te supara, dar tu traiesti in trecut si ai viziuni despre un viitor utopic. Mai iesi si tu din casa, mai socializeaza, afla care este mersul lucrurilor azi si adapteaza-te. Nici mie nu-mi convin anumite aspecte ale vietii cotidiene dar daca lumea nu e asa cum mi-ar placea mie sa fie, asta nu e un motiv sa ma izolez. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Oare daca s-ar legaliza prostitutia am putea sa ne decontam pe firma facturi pentru
QUOTE FACTURA FISCALA m....e 2buc x 100 RON = 200 RON TVA: 38 RON an...l 3buc x 200 RON = 600 RON TVA: 114 RON normal 1buc x 150 RON = 150 RON TVA: 28.5 RON TOTAL 950 RON + TVA 180.5 RON = 1130.5 RON ? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 24 Sep 2009, 14:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tu bagi doua orale si trei anale inainte de normal?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Ca sa tina mai mult, bre, Maria-Ta! Ce stii tu!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:39 |