Legalizam prositutia si drogurile usoare?
![]() ![]() ![]() |
Legalizam prositutia si drogurile usoare?
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am fi prima tara din lume care reuseste. O, sfanta naivitate...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(titiDSN @ 23 Sep 2009, 16:44) hai sa scriu si eu ce argumente as avea eu contra legalizarii acestor doua lucruri: 1. la pasari..aici e treaba veche si neimpozata dar..daca se legalizeaza vagabonteala..spuneti-mi si mie..ce vede un copil mic..un elev..o eleva..in toata treaba asta..si aici ma refer la lucrurile bune. ce anume observa o fata..ca si asa majoritatea fetelor din ziua de azi..vad numai case, masini, bijuterii..mai mai ce si-ar da si ele bijboaca pt asa ceva. eu cred ca o sa ajunga la o varsta in care trebuie sa isi aleaga drumul in viata si cand or sa vada ca tanti care sa f@tut de s-a rupt are q7 iar tanti care a invata vreo 6-7 ani are..poate..un logan sau o alta masina ieftina..o sa spuna ca ii place mai mult q7..si il face si mai usor. si va rog sa nu incepeti in a imi spune ca fetele din ziua de azi..eleve cel putin..mai viseaza sa ajunga profesoare..doctorese..arhitecte..s.a.m.d.. se vede clar dorinta de a avea cat mai repede anumite lucruri pe care si le-ar putea cumpara doar anumiti oameni cu posibilitati. o data cu legalizarea poate ca s-ar inmulti si pestii din acvariu..asa cum orice cocalar din tanara pruncie viseaza sa ajunga bastan sau cocalar sef. dar nimeni nu se uita la treburile astea...ca doar sunt conceptii invechite. Dragule, iar esti naiv. Crezi ca acum adolescentele au idealuri inalte. Nu stiu cum arata o prostituata de pe centura sau alta prostituata gen Monica Columbeanu (cacofonia nu-mi apartine) si viseaza sa devina cercetatoare sau doctorite. Insa legea asta infama le va aduce in fata ochilor prostituatele si le vor manji retina aia imaculata. Imi amintesc ca avea sora mea o colega in generala care in clasa a cincea (inainte de '89) stia ce profesie va avea. Nu stia exact cum se cheama profesia aia, dar i-a spus dirigintei ca ea vrea sa se f**a pe bani. A fost singura din clasa aia care si-a implinit visul pe care il avea in clasa a cincea. Si vine TitiDSN acum sa ne spuna ca adolescentele nu stiu ce-i aia prostituata si ca au vise inalte sa ia premiul Nobel la fizica cuantica. Hai sa fim seriosi! Problema va fi ca desi vom avea o lege a prostitutiei, nici o prestatoare din asta nu va plati impozit, dar se va f**e legal. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
" du-te la gara, du-te! ...cu 600... matrasuca..."
nu mai sacapa Romania de comunisti naivi ![]() This post has been edited by verde57: 23 Sep 2009, 20:46 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Filip |
![]()
|
D-aia trebuie sa stie lumea de frica... De la prea mult bine se strica omul. Daca pui femeia la munca... nuuu ca-mi stric manutele! Da la "puncte puncte" toate - prin Spania, animatoare etc. Banul trebuie castigat prin munca. Si cu drogatii nu inteleg: aia ce-au, de ce se drogheaza, nu-s sanatosi? De ce sa-ti distrugi creierii? Si aia cu "nu ma pot lasa de drog" e o aiureala. Niste terminati!
This post has been edited by Filip: 23 Sep 2009, 20:53 |
--------------------
Renault
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Vai cat timp am mai tanjit dupa o a doua... S-o spuneti lu' mutu ca iarba nu da dependenta!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ba voi ati tras ceva ca vorbiti numai prostii....ce dreaq .....se strica stricatii chiar daca e bine sau rau.....credeti ca ilegalitatea ii impiedica pe unii sa fumeze sau sa se duca la curve? Legal sau ilegal cine vrea sa traga trage si in piept si pe scula.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Filip, daca pana acum stateam in cumpana, acum mi-e clar. Ai principii comuniste.
Diana, regulatul e legal, ca nu l-a scos nimeni in afara legii (desi sunt unii pe aici care l-ar scoate din motiv ca-i prea mult bine la mijloc si mai e si nedemn sa urli-n scula). Tocmai d-aia nu pot fi prinse curvele. Trebuie sa depuna clientul marturie, iar pe langa faptul ca nu prea-i suficient, ala nici nu-i dispus s-o faca. Dar nu, femeia platita pentru sex trebuie arsa pe rug, ca nu mai are Filiploc de ea. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2009, 20:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Hai mai terminati o data cu aberatiile! As vrea sa-l vad si eu pe ala care n-a consumat alcool niciodata (si alcoolul e un drog!), as vrea sa-l vad si eu pe ala care nu intoarce capul dupa o femeie frumoasa... ce dracu! despre ce vorbim? Prostitutia exista de cand "s-a inventat" femeia, iar drogurile... s-au inventat din lipsa de femei...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Diana |
![]()
|
Filip, in viziunea aia credincioasa a ta care sunt muncile pe care trebuie sa le faca o femeie? Stii tu, alea la care te refereai cand vorbeai de mainile ei. Stiu ca nu iti vine sa crezi, dar in ziua de azi multe femei castiga un salariu decent muncind fara sa-si distruga "manutele". Dar mai bine le dai cate o biblie in capatana si le trimiti la cratita, ca doar nu vrei sa-ti toace banii cu cosmticele astea!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
l@u |
![]()
|
pictoras esti balbait sau ai tras ceva ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2009, 22:00) Ce nu-i clar? Am scris "cat timp am mai tanjit dup-a doua". Adica timp de cateva zile, o saptamana, doua, nu mai retin, imi era dor de senzatia aia. Cam tare dor. In cele din urma a trecut. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 23 Sep 2009, 20:59) Filip, in viziunea aia credincioasa a ta care sunt muncile pe care trebuie sa le faca o femeie? Stii tu, alea la care te refereai cand vorbeai de mainile ei. Stiu ca nu iti vine sa crezi, dar in ziua de azi multe femei castiga un salariu decent muncind fara sa-si distruga "manutele". Dar mai bine le dai cate o biblie in capatana si le trimiti la cratita, ca doar nu vrei sa-ti toace banii cu cosmticele astea! Ai o impresie eronata despre mine. ![]() This post has been edited by Filip: 23 Sep 2009, 21:10 |
--------------------
Renault
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca ea vrea, te-ai impotrivi?
This post has been edited by vis-a-vis: 23 Sep 2009, 21:12 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Diana |
![]()
|
Filip, totusi nu mi-ai raspuns la intrebare!
Care sunt muncile alea la care tu trimiti femeia si ea nu vrea pentru ca isi strica manutele? This post has been edited by Diana: 23 Sep 2009, 21:15 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Diana |
![]()
|
Ah draga Filip, uitasem! Ne-am lamurit cum e cu hainele si blidele tale, insa rahatul copiilor cine il spala?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ai zis sa-i spunem lui Mutu ca iarba nu da dependenta. Adica da. Si oricum, Mutu are de platit 17 000 000 din cauza drogurilor.
![]() Vad ca tu esti singurul care a recunoscut ca a fumat, dintre toti docentii care scriu pe aici. Uite, recunoasc si eu. Am fumat iarba pana mi s-a stins lumina. Asa, si? Vad ca nu-s deloc dependent. Si nici sa incerc ceva "mai tare" n-am avut chef. Cand am fumat io iarba, puteai sa-ti faci giointu-n fata politiei, ca nu stia unu ce-i ala. Numai io stiu cat am fumat cu nebunii in Club A. Nu stia nici dracu ce facem si ce-i aia. Ia du-te acum si fumeaza acolo. ![]() Asa ca sstttttt in fata mea. Ma credeti bine, nu ma credeti iarasi bine. Numai ca eu vorbesc in deplina cunostinta de cauza in comparatie cu majoritatea. A, ca era sa uit. Din cei 30 000 de membri DC, numai io si cu Mutley am comis-o, sunt convins. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ideea e ca mai vor niste bani la buget... si de unde sa ii scoata daca nu de la curve si de la drogati?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sã vezi când or cere impozite de la navigatori...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Diana |
![]()
|
Am inteles ca avem si un preot aici, pe domnul Alydor. Ar fi bine daca am afla parerea mai detaliata a unui reprezentant al clerului. Partea cu banii la buget e evidenta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
dupa ce dispare primul marinat al tarii...
Suma respectelor, Alydor P.S. Nu e greseala de tipar |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Zi-le parintele...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Filip |
![]()
|
Doamne, deci sa lamuresc... pe rand. Cum puteti sa-mi sariti toti in cap! Nu dau anunt la matrimoniale pentru ca NU AM NEVOIE, mai bine singur toata viata decat sa fac asa ceva! @Diana - copii sunt ingrijiti de parinti, acolo nu mai e loc de fitze, interesul copilului primeaza. Cat despre treaba cu "manutele" - n-ai inteles, ma refeream la femeile care prefera sa se prostitueze in loc sa lucreze. Eu nu impun nimanui ce sa faca. Daca cineva nu este pe placul meu, il evit. Simplu si benefic pentru ambele parti. Nu e normal asa? Nu e de la sine inteles? Si nu ma cheama "draga". Doar Filip.
@vis-a-vis - da, m-as impotrivi, fiindca m-as simti aiurea. Fiecare cu hainele lui. |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 22:09) De spalat hainele, nu mai zic. Nu i-as permite femeii sa-mi spele hainele, e umilitor. Imi spal si calc singur hainele (nu mai zic ca imi gatesc singur). Dar o masa calda ar fi binevenita din cand in cand din partea femeii (e un gest frumos). Iarasi, nu i-as permite sa-mi spele blidul in care am mancat. Te implor, spune-mi ca nu vorbesti serios. ![]() Zici ca-i umilitor sa-i spal hainele, sau ea mie? ![]() Diana, nu mai pot io de parerea popilor. ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
l@u |
![]()
|
Ca si labarii....sunt de doua feluri.....
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:26 |