Vă place Michael Flatley?
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vă place Michael Flatley?
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Doar ca dansator.
Ca muzica prefer The Chieftains si The Dubliners astia au fost primii. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by NadaLina: 26 Jul 2009, 11:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
It's ghey, but ... I kinda like it.
![]() ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Brrrr, desi nu e prima data cand ma uit la spectacolele lui, si acum mi se zburleste parul pe mine! Si blonda aia cu vioara .....
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumos!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Meserias gagiu' dar nu sunt fan.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Foarte fain show-ul ... Foarte bun dansator ... Nici eu nu sunt fan dar omu chiar are talent.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane MAERSK:
![]() ![]() Ghey,neghey nu-i treaba mea ca doar nu mi-o pun cu el da' ce vad si aud la baiatul asta imi place de numa-numa! ![]() Colega GIC, iti apreciez simtul estetic! ![]() Nu ca ailalta ar fii muma padurii da' io cred ca te referi la aia mai maruntica,nu? Ia sa merg io sa cotrobai un pic! ![]() Iaca!!! ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 24 Sep 2009, 17:15 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Niște "cloavne", cum ar spune cineva...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
@marian-j
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:59 |