probleme cu R A R ?
![]() ![]() ![]() |
probleme cu R A R ?
MadHawk1 |
![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Stiu ca s-a mai postat imaginea pe forum, insa este edificatoare pentru masinile "sorcova". Eu am avut norocul sa o vad in Bucuresti, live, in trafic. Ma intreb cand se duce cu ea la revizii, ce zic oamenii care lucreaza acolo.
![]() Mai sorcova de atat nu cred ca se poate, depaseste orice imaginatie. Eu cred ca e un experiment pentru a testa reactiile oamenilor din jur. ![]() Attached thumbnail(s) logan_mcv.jpg ( Size: 121.23k ) Number of downloads: 317 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2009, 13:46) Stiu ca s-a mai postat imaginea pe forum, insa este edificatoare pentru masinile "sorcova". Eu am avut norocul sa o vad in Bucuresti, live, in trafic. Ma intreb cand se duce cu ea la revizii, ce zic oamenii care lucreaza acolo. ![]() Mai sorcova de atat nu cred ca se poate, depaseste orice imaginatie. Eu cred ca e un experiment pentru a testa reactiile oamenilor din jur. ![]() jesus mario..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
stefy_stef_2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 September 09 ![]() |
la vrajeala se pricepe lumea , dar sa dea un raspuns concret nu prea ....
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1997 /L
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
tu nici acuma nu ai inteles ca orice faci in plus de standard e ilegal ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Depinde de legea la care te raportezi...
In mod cert, legile fizicii se c**a pe ele de ras cand vad aripioarele de rechin. Dar pentru asta, ele nu sunt atat de naspa incat sa condamne aripioarele de rechin ca fiind ilegale. Noi in schimb suntem, pentru ca noi ne cunoastem conditia noastra umila de necunoscatori intr-ale aerodinamicii. Mai putin argon, care a cunoscut calea cea dreapta ce vine de unde rasare soarele (adica Constanta). O chestie legala, pe care ti-o recomandam cu totii e un rand de roti "ajutatoare". Asa cum ai avut, nu demult, cand ai facut tranzitia de la tricicleta la bicicleta. @namidee spre surprinderea mea, americanii, o natie putin mai desteapta decat batracienii, au ajuns la concluzia ca prea multe culori dauneaza cerebelului, si au facut si semnalizarile spate tot de culoarea rosie. Asa ca de ce n-am face si noi stopurile noastre mai "nationale", de exemplu adicatelea carevasazica rosu-galben gaurit-albastru |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la noi cu cat sunt mai multe culori ,mai bine,ca iesi in evidentaza.
Adica zice omu pe strada,iaute masina de circ ![]() pe mine ma dispera cand vadf cate o cazatura de dacie ruginita,si e plina de stikere,brembo oz etc ![]() This post has been edited by C@talin: 29 Sep 2009, 15:43 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un dispozitiv aceptat e electroscopul. Imbunatateste starea de spirit a conducatorului auto .
![]() ![]() Eu il am intotdeauna la mine.Singurul dezanvataj e pana conving copiloata ![]() Varianta didactica e asta phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg ( Size: 44.06k ) Number of downloads: 268 . Cealalta nu m-a lasat siteu` sa o postez ![]() This post has been edited by bion: 29 Sep 2009, 16:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2009, 14:46) Stiu ca s-a mai postat imaginea pe forum, insa este edificatoare pentru masinile "sorcova". Eu am avut norocul sa o vad in Bucuresti, live, in trafic. Ma intreb cand se duce cu ea la revizii, ce zic oamenii care lucreaza acolo. ![]() Mai sorcova de atat nu cred ca se poate, depaseste orice imaginatie. Eu cred ca e un experiment pentru a testa reactiile oamenilor din jur. ![]() Isuse!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(C@talin @ 29 Sep 2009, 16:19) De ce sufli bre? Stai jos, nota 10 ! ![]() QUOTE(bucatzel @ 29 Sep 2009, 16:38) Depinde de legea la care te raportezi... In mod cert, legile fizicii se c**a pe ele de ras cand vad aripioarele de rechin. ... ![]() This post has been edited by MadHawk1: 29 Sep 2009, 19:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
relu_steriop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 September 10 ![]() |
daca platesti toate taxele aferente nu te pica la RAR, si daca ai masina stock fara vreo prostie lipita pe ea, te va pica, la noxe, la frane, la bucse, mai bine platesti cat trebuie si 2 ani nu mai ai treaba
|
--------------------
Opel
Vectra
1993 GT
- AR99BAS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai si cat trebuie? cum se procedeaza?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cat vrea baiatul ala care iti examineaza masina. Ii lasi lui banii ca plateste la casierie dupa ce pleci.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
si mai ales c cine tre' sa vorbim?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da' e legal?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i voie sa vorbesti in timp ce conduci, la RAR masina sta pe loc. Te pun sa te dai jos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ce inseamna LEGAL?
ca sunt nou pe forum si nu inteleg.. pls, nu radeti! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ce sa fie legal, grecule?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa vorbesti cu aia de la rar fara bipuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:31 |