Incape motorul de 2.0 L 16V TURBO pe Logan ?
![]() ![]() ![]() |
Incape motorul de 2.0 L 16V TURBO pe Logan ?
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Buna seara dragi forumisti.
In cele din urma am luat decizia de a mi cumpara alta masina( asta nu inseamna ca renunt la golanul meu care a reusit sa faca de ras masini destul de puternice). Mi am cumparat aceasta masina deoarce timpul meu este foarte limitat( nu stau foarte mult in tara). Unii colegi au fost cam rai in comentarii ca nu ar fii fonduri, altii ca nu se poate, ba se poate timp sa fie in Constanta sunt niste exemplare cum ar fi espero de 370cp, opel asta( modelul vechi) totul este posibil, insa timpul inseamna bani motiv pt care mi am cumparat un M3 E46 din 2003. O sa pun cateva poze pt cei interesati. Attached thumbnail(s) DSC_7874.jpg ( Size: 564.97k ) Number of downloads: 1892 BMW_preview.jpg ( Size: 631.57k ) Number of downloads: 2050 fotoday.ro___BMW_photoshoot___Image165.jpg ( Size: 849.65k ) Number of downloads: 2054 fotoday.ro___BMW_photoshoot___Image174.jpg ( Size: 752.87k ) Number of downloads: 1954 fotoday.ro___BMW_photoshoot___Image002.jpg ( Size: 603.64k ) Number of downloads: 1927 fotoday.ro___BMW_photoshoot___Image023.jpg ( Size: 383.87k ) Number of downloads: 571 fotoday.ro___BMW_photoshoot___Image037.jpg ( Size: 695.98k ) Number of downloads: 525 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Frumos
![]() Si cred ca ai facut o alegere mai inspirata. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Probabil ca da insa un m3 se stie ca face senzatie. Daca as fi avut timpul necesar as realiza si eu proiectul asa cum fac baietii senzatii cun un opel asta vechi de 270cp si un espero de 370 cp, acolo da senzatii, sa nu mai zic de un logan cu 200 cp, cine stie poate o sa am timpul necesar sa realizez proiectul mai ales ca acum am grajul/atelier propiu.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
felicitari. important nu e ce poate masina ce stii tu sa faci cu ea. orice cretin poate infinge intr-un pom si o caruta dar doar un om priceput si talentat poate stapani o "furie" a naturii
![]() De curiozitate, BMW din poze e masina pe care ai cumparat-o? Ca prea e faina ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 2 Dec 2011, 18:47) felicitari. important nu e ce poate masina ce stii tu sa faci cu ea. orice cretin poate infinge intr-un pom si o caruta dar doar un om priceput si talentat poate stapani o "furie" a naturii ![]() De curiozitate, BMW din poze e masina pe care ai cumparat-o? Ca prea e faina ![]() Evident, doar nu puneam poze sa ma aflu in treaba, http://www.bmwforum.ro/showthread.php?30-S...tau!/page58, sau http://www.facebook.com/#!/media/set/?...38455113&type=3 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
sa o stapanesti fara probleme;)
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
bleumineral |
![]()
|
Român și neștiutor Group: Members Posts: 168 Joined: 2 May 09 ![]() |
Ete na să muriți de ciudă ăia care susțineți că nu se poate...Logan de 200 de cai
Dacă l-a dat Ciuhuleasca la TV și omul o are înmatriculată și circulă cu ea pe drum merge în mod sigur |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi gpl
2007 Laureate
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
QUOTE(bleumineral @ 29 Apr 2012, 12:18) Ete na să muriți de ciudă ăia care susțineți că nu se poate...Logan de 200 de cai Dacă l-a dat Ciuhuleasca la TV și omul o are înmatriculată și circulă cu ea pe drum merge în mod sigur Eu zic sa taci din gura cu inmatriculata si toate tampeniile daca nu stii despre ce e vorba. |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, sigur, are si itp la zi cu alt motor si alte frane si alte faruri, si alte roti...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
decat nspe mii de modificari si sa nu fii in regula si sa risti oricand saltarea talonului sau mai rau dosar penal in caz de accident
mai bine cu banii aia iti iei direct masina aia de pe care adaptezi motorul si stii ca ai rezolvat o treaba (dupa ce vinzi loganul din dotare) sau iei altceva , eventual mai pui o diferenta de bani This post has been edited by total: 29 Apr 2012, 20:32 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca mai faci niste adaosuri banesti prin participarea la niste activitati "sportive"cu denumire de liniute, s-ar putea sa merite.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
am vazut un episod din top gear, in care, meseriasii au tunarit un cotetz renault numaistiu de care. Au spart o gramada de bani in el si pe el, in speranta de a scoate aceleasi performante ca dintr-un Evo 9 parca. Era un episod mai vechi. Muream de curiozitate sa vad daca, reuseau sa egaleze Mitsubishi-ul
![]() Concluzia e clara ![]() Respecte! |
--------------------
OOOO
A3
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
bleumineral |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 1 May 2012, 20:25) Ce-mi arăți matale aici sunt mașini de curse alte alea, chestii la care s-au strofocat o mulțime de specialiști etc. etc. etc. Eu v-am arătat o mașină făcută de un om, cu o pregătire mai acătării ce-i drept, din ce poate găsi oricare pe piață. Postul meu a fost strict la obiect pentru că topicul acesta se numește: încape motorul de 2.0 L 16V TURBO pe Logan. Uite că încape. Și de asemenea uite că rezistă Loganul la 200 de cai nu se dă peste cap, ia curbele frumos, consumă 2 găleți și 10 litri ș.a.m.d. O avea n-o avea acte și ce-i mai trebuie nu-i treaba mea. Omul mergea cu ea pe stradă era filmat la o emisiune tv pe care o urmăresc mulți oameni, a fot pus și pe net să-l vadă care i-o place și când i-o place așa că tu cel care spui de mine că spun tâmpenii sârmă de la galați vezi-ți de treabă. Ghini că știi tu măi ghine ăi... sârmaaaa. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi gpl
2007 Laureate
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
O sa-i transmit lui Robert ca are un slujbas pe forumul asta... Crezi tu ca daca a facut cativa km cu masina aia, e bine? Crezi tu ca sta bine cadrul ala motor dupa ce a fost motorul prins exclusiv de el? Ai facut tu calcule?
Da, se poate, am vazut cu totii, insa cu ce pret? Oricum, esti mic si nu cunosti anumite detalii ale proiectului, asa ca joaca din glezne marunt, ca te scuturi de tot |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Lord Hades |
![]()
|
cei 200 cai respectiv cuplul aferent, vor supra solicita structura de rezistenta. daca nu ai si ceva ranforsari in zona, te poti trezi ca iti cade motorul in mers.
in principiu poti face orice aberatie iti da prin cap daca te pricepi putin. conteaza sa faci ceva inteligent si util, ca prostii fac destui. succesuri |
--------------------
OOOO
A3
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 2 May 2012, 21:01) O sa-i transmit lui Robert ca are un slujbas pe forumul asta... Crezi tu ca daca a facut cativa km cu masina aia, e bine? Crezi tu ca sta bine cadrul ala motor dupa ce a fost motorul prins exclusiv de el? Ai facut tu calcule? Da, se poate, am vazut cu totii, insa cu ce pret? Oricum, esti mic si nu cunosti anumite detalii ale proiectului, asa ca joaca din glezne marunt, ca te scuturi de tot Uite cum le stie pe toate domnul Dsign. Nu poti sa zici ceva, sa propui un proiect ca apar tot felul de comentarii, ca se rupe, ca nu tine, ca e mai bine sa iti iei o masina sport si sa iti vinzi loganu(conserva), ca e mai bine sa mergi pe varianta legala. Asa am facut eu am luat o masina sport de fabrica, gandita pt acest scop. Zis si facut, acum 2 zile am constatat ca s a rupt caroseria in dreptul puntii spate. Cine nu crede revin cu poze, sau youtube frame crak bmw m3 e46. A fost o greseala de proiect din partea uzinei bmw, aceasta problema este generala la e46, mai devreme sau mai tarziu se rupe efectiv(dupa 7 ani incep sa apara fisurile). Deci logan power. On October 24, 2006, Girard Gibbs filed a class action complaint against BMW of North America, alleging that 1999-2006 BMW 3 Series vehicles suffer from defective sub-frames. According to the complaint, the constant loading and unloading associated with normal driving can weaken the sub-frame to the point where it cracks and separates from the chassis, resulting in thousands of dollars of damage to the vehicle. The complaint alleges that BMW was aware of the alleged sub-frame defect, but failed to notify consumers or pay for sub-frame repairs under warranty. This post has been edited by wrc_sorin: 4 Oct 2012, 18:44 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
bleumineral |
![]()
|
Nuuu e vr 6 adevărat filmu", e făcătură...BMW e bun de tot. "Are" dreptate doar specialiștii de aici care dacă nu ești cu ei, ești împotriva lor. Dar dacă fac ei modificări la mașină alea sunt bune și legale. Vezi exemplul cu discurile de frână puse pe spate la Logan. Ce rost au alea acolo dacă nu le-a pus fabrica? N-au necesitat și alea investiție, efort și în mod sigur aprobări de la autorități? Aici se uită faptul că dacă omul nu era curios și inventiv și azi eram urcați în pom. Dar... e mai bună curiozitatea mea decât a ta.
This post has been edited by bleumineral: 5 Oct 2012, 07:10 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi gpl
2007 Laureate
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa va zic cum NU au tinut planetarele, diferentialul si cutia de viteze un sezon intreg la indemanare? De acord, la astfel de intrecere sunt solicitate rau elementele transmisiei, dar macar acolo nu atingem mari viteze. Nu punem in pericol pe nimeni.
Cat despre Robert, stie foarte bine ce face si mai stie sa se si opreasca atunci cand trebuie. Nu are nevoie sa i se spuna de pe margine (forumuri) ce sa faca. Nu le stiu pe toate, nu am spus niciodata asa ceva... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
Pana imi rezolv problema cu fisurile mor de draci pt ca trebuie sa stau pe dreapta cu masina "gandita "
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
QUOTE(wrc_sorin @ 28 Sep 2009, 20:59) Cand ai o masina puternica de ex un subaru impreza, toata lumea stie ca trebuie sa faci senzatii cu ea, pe cand un Logan cu o asemea putere nu intalnesti in fiecare zi, atunci poti sa zici ca faci senzati cu adevarat. Sa vezi ce senzatii vei avea daca nenorocesti oameni nevinovati pe drumurile publice, ca doar nu o sa circuli cu 50km/h in localitate, nu ? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
Nu o sa circul cu 300km/h, eu vorbeam de curse legale/drag race nici vorba de mers in localitate. Ma rog daca nu stii despre ce este vorba mai bine nu mai intra in discutie ca ma bufneste rasul. Ps: nu am avut nici un evenimet nefericit pana acum pt ca stiu sa nu fortez atunci cand nu trebuie.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
Marius 77 |
![]()
|
Da, stiu cat de regulamentar circulati voi in afara curselor. De fapt, circulati atat de incet, incat pensionarii aflati in spatele vostru la semafor, claxoneaza sa plecati mai repede de pe loc, cursantii de pe masinile scoala de soferi va depasesc nervosi iar scuteristii intind degetul din mijloc in timp ce se indeparteaza lasandu-va intr-un nor de fum inecacios.
Sorin, pe cine vrei tu sa amagesti ? Gandeste-te mai bine la faptul ca cele 10 secunde "de glorie" in care treci ca fulgerul prin raza vizuala a vreunei rapandule aflate intamplator in momentul acela pe trotuar, nu compenseaza cu riscurile la care te expui. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu de ce ti-ai luat motor de 105 CP ?
La 6000 km/an ajungea si motorul de 1.2, nu mai zic de Matiz sh sau de transportul in comun. This post has been edited by vijelie: 11 Oct 2012, 15:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marius 77 |
![]()
|
Am ales motorul de 105 CP ca sa nu ma depaseasca Papa Ratzinger cu papamobilul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
QUOTE(Marius 77 @ 11 Oct 2012, 16:16) Mda, nu mai intru in polemici ca ma doare capul. Nu toata lumea circula iresponsabil pe strazi asa cum iti imaginezi tu si cum ma acuzi tu pe mine ca "merg". Nici nu ma cunosti si vii cu niste acuzatii ca si cum m ai vazut tu pe mine. Asa pt tine iti spun ca nu am cum sa merg mai rpd de 50/60km/h in oras pt ca nu imi permite suspensia(kw stage 3 de circuit) si nici rotile 285/25R20. Inclusiv un muc de tigara il simt cand trec peste el. La cea mai mica neatentie si s a dus naiba toata roata( o bucata 1000euro cu tot cu anvelopa Ac Chnitzer). Tot pt tine iti spun ca nici cu loganu nu sar calul desi imi permite suspesia. Asa cum a spus si colegul de mai devreme dc ti ai luat 1.6 16v? Nu cumva pt un surplus de putere atunci cand este cazul sa folosesti acel surplus( de ex o depasire unde trebuie sa te ajute motorul) ? Vad ca esti foarte indignat pe tema asta, inainte sa ma acuzi si sa vorbesti trebuie sa ai argumente, nu vii tu cu o banuiala de a ta. This post has been edited by wrc_sorin: 13 Oct 2012, 15:28 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
Marius 77 |
![]()
|
La o intrebare pusa in mod ironic, colegul noastru a primit un raspuns pe masura. Ca sa nu mai spun ca nu este atent la detalii ( in 2006 cand am cumparat masina nu exista motor de 1,2 pe Logan, dar oricum nu l-as fi ales ). Daca intreba in mod civilizat primea exact raspunsul pe care l-ai dat tu.
Intr-adevar, am generalizat problema cu teribilistii din trafic si este posibil ca tu sa fi o exceptie de la regula. Nu am scris aici ca sa iti fac morala doar am semnalat o problema care o vad zi de zi in trafic. Dupa felul in care scrii pari un baiat de treaba. Bafta la cursele legale si ne mai "auzim" pe forum. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
wrc_sorin |
![]()
|
QUOTE(Marius 77 @ 13 Oct 2012, 17:33) La o intrebare pusa in mod ironic, colegul noastru a primit un raspuns pe masura. Ca sa nu mai spun ca nu este atent la detalii ( in 2006 cand am cumparat masina nu exista motor de 1,2 pe Logan, dar oricum nu l-as fi ales ). Daca intreba in mod civilizat primea exact raspunsul pe care l-ai dat tu. Intr-adevar, am generalizat problema cu teribilistii din trafic si este posibil ca tu sa fi o exceptie de la regula. Nu am scris aici ca sa iti fac morala doar am semnalat o problema care o vad zi de zi in trafic. Dupa felul in care scrii pari un baiat de treaba. Bafta la cursele legale si ne mai "auzim" pe forum. Ms, ms. Poate daca ajungi prin Cta putem discuta pe tema asta, o zi buna in continuare. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2007
- CT-10-SYR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:58 |