Eroare de constructie?
![]() ![]() ![]() |
Eroare de constructie?
roland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Rebox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
@ LuluMOB. da, poti sa edschizi usile din butonul de pe usa tragand de el in sus, dar eu vorbeam strict de portbagaj. la ala de ce mai tragi? in acest caz se deschide si ala automat din butonul de pe consola fara a avea cheie sau telecomanda, doar daca ai deschis o usa...
@bygy007 ai incercat sa deschizi o usa manual, din interior si apoi sa vezi daca merge sau nu, butonul? daca nu deschizi nicio usa, butonul nu functioneaza, dar daca deschizi o usa, atunci incepe sa functioneze !!! @roland da, exact, deschizi usa si incepe sa functioneze si butonul, deschizand automat si portbagajul. daca in habitaclu nu las nimic, roata de rezerva, cricul, stingatorul, trusa medicala si triunghiurile nu le pot cara zilnic dupa mine, deci, ma refeream strict la portbagaj. in habitaclu pot intra si daca nu gasesc nimic se cara... This post has been edited by Rebox: 30 Sep 2009, 12:38 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Rebox: "problema" e ca actuatorul de la portbagaj e pus pe aceeasi iesire de IC de la UCH ca si usile. Se poate muta actuatorul de la portbagaj pe alta iesire de IC a UCH astfel incat sa se deschida la a doua comanda.
Sau: se face circuit separat pentru descuierea portbagajului (la cele cu buton de deschidere a portbagajului e cam nepractica treaba). Sau o combinatie a variantelor de mai sus, cu portbagajul pus pe a doua iesire de IC a UCH si circuit aditional de descuiere + deschidere Personal as opta pentru varianta 2, facand legaturile asftel incat sa nu se poata descuia portbagajul daca nu e cheie in contact, desi e mai laborioasa si aflat in afara masinii va trebui sa descui portbagajul din cheie ulterior. Avantajul e ca portbagajul nu se va descuia odata cu usile, dar poate fi descuiat + deschis din interior numai daca ai cheia masinii (sau esti infractor "bazat" si pui contactul "pe direct"). |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
@ Rebox o sa incerc posibil sa fi omis asta
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg problema. Daca se sparge un geam si omul intra in masina, oricum deschide orice usa cu mana fara sa aiba nevoie de buton. La unele masini deschide si portbagajul, tot fara cheie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(Rebox @ 30 Sep 2009, 12:36) @ LuluMOB. da, poti sa edschizi usile din butonul de pe usa tragand de el in sus, dar eu vorbeam strict de portbagaj. la ala de ce mai tragi? in acest caz se deschide si ala automat din butonul de pe consola fara a avea cheie sau telecomanda, doar daca ai deschis o usa... @roland da, exact, deschizi usa si incepe sa functioneze si butonul, deschizand automat si portbagajul. daca in habitaclu nu las nimic, roata de rezerva, cricul, stingatorul, trusa medicala si triunghiurile nu le pot cara zilnic dupa mine, deci, ma refeream strict la portbagaj. in habitaclu pot intra si daca nu gasesc nimic se cara... Am inteles acum, pe tine portbagajul te intereseaza. In primul post erau vizate in primul rand portierele... Asadar ai vrea o solutie pentru ca un eventual hot care a patruns on habitaclu sa nu poata ajunge la portbagaj? Eu nu cred ca e o scapare, e ceva curent la multe masini, o solutie ieftina ce-i drept. Tine cont ca majoritatea masinilor normale au bancheta rabatabila, e imposibil sa izolezi spatiul din portbagaj. Si la urma urmelor, cu un cutit tai in 2 minute bancheta, chiar asa fixa (proasta chestie!) cum e la Logan. Unele masini au la torpedou incuietoare. Iti imaginezi ca un hot care e in masina are vreo problema cu acea incuietoare? E ultimul lucru la care m-as fi gandit ca e o problema la Logan. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Rebox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
roata de rezerva nu ti-o poate scoate prin interior ca e fixata cu surub si nici nu stiu daca fizic e posibil s-o scoata prin interior, sau alte lucruri care sunt fixate, + ca ar fi prea mult de munca si ar putea fi prins... da, eu ma referam la portbagaj de la inceput, ca portierele se deschid si asta e, daca n-are ce sa-ti ia se cara, dar cu portbagajul e alta treaba...
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Faza 1 colectia 1. Nu deschide portbagajul decat daca are cheie si roata de rezerva e in siguranta inauntru, nu pe sub masina. Deci nici o problema.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
roland |
![]()
|
Oricum, titlul topicului e in concordanta cu modul in care televiziunile si ziarele isi concep titlurile. Ai impresia ca se dezmembreaza Logan-ul, ca-i pica motorul, ca e ceva grav...
Asa, ca observatie... :-) |
--------------------
.
.
.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(Rebox @ 1 Oct 2009, 08:34) roata de rezerva nu ti-o poate scoate prin interior ca e fixata cu surub si nici nu stiu daca fizic e posibil s-o scoata prin interior, sau alte lucruri care sunt fixate, + ca ar fi prea mult de munca si ar putea fi prins... da, eu ma referam la portbagaj de la inceput, ca portierele se deschid si asta e, daca n-are ce sa-ti ia se cara, dar cu portbagajul e alta treaba... E foarte simplu s-o scoata prin interior. Oricum portbagajul se poate deschide cu mana din interior, chiar daca e incuiat. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
roland |
![]()
|
Da, se deschide. Norma de securitate in caz ca vrei sa inchizi pe vreunul inauntru. Apesi pe bumb si se deschide.
Apropo, la Phase 2, unde e un capac deasupra tijei de actionare, ce faci? Dai jos capacul intai? |
--------------------
.
.
.
|
|
Rebox |
![]()
|
ce norma de securitate nene? voi ganditi cand afirmati ceva? ala care e inauntru nu poate sa deschida usa din manerul de deschidere, trebuie din buton? si oricum din buton nu se deschide usa ci doar se deblocheaza, iar daca vrei s-o deschizi dinauntru, n-are niciun efect butonul de pe consola, indiferent daca e incuiata/blocata.
despre ce capac vorbesti? am Phase 2 si n-are niciun capac... |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
@Rebox: daca am inteles eu bine tu nu vrei sa se deschida portbagajul din interior. bun a gresit dacia pune mana si "repara" tu. ai doua variante ai putea sa modifici comanda data de buton catre portbagaj astfel incat sa se deschida doar la a doua apasare eventul (presupusul hot apasa odata si vede ca nu se deschide de prima data cedeaza) dar a doua apasare trebuie sa fie intr-un anumit interval de timp adica 2-3 secunde distanta de prima apasare. e ceva similar cu modului realizat de baietii de pe forum pentru deschiderea portbagajului la a doua apasare a butonului de deschidere de pe telecomanda, tu doar montezi respectivul montaj in alt punct adica nu pentru deschidere efectiva(ei il folosesc la portabagajul de tip vechi fara buton) ci doar eliberarea butonului de deschidere portbagaj. Alta rezolvare ar fi deconectarea completa a actuatorului ce iti actioneaza inchiderea portbagajului si astfel ca sa iti deschizi trebuie sa o faci clasic cu cheia de fiecare data cand vrei acces la portbagaj.
Deci solutii sunt dar astea miau venit mie acuma in cap. Tu gandesti un pic problema si pe ce sens vrei sa o rezolvi si o rezolvi simplu! |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
roland |
![]()
|
Din interior se poate deschide portbagajul. Punct. Te rog nu jigni.
Apesi pe o chestie, in interiorul portbagajului si se deschide. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:09 |