Munca la negru
![]() ![]() ![]() |
Munca la negru
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(body @ 31 Mar 2005, 08:40) No ofence ! Ai lucrat vre-odata afara ? Daca nu , du-te si dupa aia sa vorbesti ! I-ti spun pt ca eu plec incepand de prin 1997 (PE JOBUL CARE IL AM SI IN TARA ) SI MAI ALES OFICIAL -NU LA NEGRU si sa vezi cam cum se lucreaza pe afara comparativ cu Romania! Acolo dupa program ai nevoie DE ODIHNA pt ca altfel mori . In tara dupa lucru te duci sa joci fotbal! Cam asta e diferenta foarte delicat... lucrez de aproape 5 ani in medii internationale, si pe-acasa si pe la ei. jur pe rosu ca frecarea majora de menta nu e in Romania. exemple? Danemarca, Cipru... e o atmosfera de discoteca pe acolo de-ti vine sa-ti pui tricoul cu Sepultura si sa intri-n ei. no offence. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Lolek @ 31 Mar 2005, 08:55) exemple? Danemarca, Cipru... e o atmosfera de discoteca pe acolo de-ti vine sa-ti pui tricoul cu Sepultura si sa intri-n ei. Franta. Am ramas trasnit de cite sedinte lungi si fara rost se pot face. dar oamenii se duc, ca e ca la sezatoare. Sa nu mai vorbim ca noi romanii detasati, mai stateam si dupa program, pe cind ei la "fix", au daramat usa. Plus "puntile" care le fac de unele sarbatori si vacante de te saturi. Si vorbesc de firme de firme nu de SARL-uri. |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
poate ai fost inainte de cele 35 de ore...sau cand le mergea mai bine.2000-2002. Acum lumea sta cu regularitate dupa program...au taiat o zi libera din calendar...etc.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:58 |