DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accident Urziceni

Lostboy
post 28 Sep 2009, 08:18
Post #31

Finding my way!

Group: Members

@gruita2005 - nu poți să ”privești” întotdeauna în alb și negru.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 08:18
Post #32

Unique like everyone else

From: Bucuresti

Imi amintesc ca in perioada balului de clasa a 12-a n-am vrut sa merg cu masina ( nu mai stiu ce motive am avut... eram certat cu taicamiu sau ceva )... dupa 2-3 zile apare un articol in presa ca de la un alt liceu o tipa cu o dacia 1310 care isi luase masina sa invete arta condusului cat mai bine a pierdut controlul si s-a infipt intr-un pom. ea + inca 2 colegi au murit.

morala: in orice masina poti sa mori smile.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Hack
post 28 Sep 2009, 09:49
Post #33

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Imi place ca astia inca mai cauta urme de franare pe sosea blink.gif , de parca nu putea ala sa aiba 130Km/h sa fi franat pana la 90 cand a luat primul pom...

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
namidee
post 28 Sep 2009, 09:59
Post #34

Membru autentic

From: Frankfurt

Ca tot ne zicea nenea Bulan de solutia "nemteasca", adica beau toti mai putin soferul, si o data pe luna fiecare e sofer, completez si eu cu partea a doua a solutiei nemtesti, care chiar s-ar putea simplu aplica si la noi. Si suna simplu: primii doi ani dupa ce ti-ai luat permisul sunt de proba, adica daca o sa comiti vreo contraventie mai serioasa (cand e vorba de viteza daca depasesti cu >20 km/h viteza legala), aproape inapoi la scoala de soferi, cursuri de legislatie si altea alea; platesti de nu stii ce-i cu tine. Asa se face ca mai toti soferii in primii doi ani merg prudent, si se obisnuiesc sa mearga prudent! Cum ar suna si la noi ca in cazul in care in primii doi ani dupa ce ti-ai dobandit permisul, la o contraventie >5 puncte penalizare sa se anuleze permisul? Cati pustani din astia ar mai merge la modul in care merg? Si cati ar invata muult mai bine sofatul preventiv?

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 10:08
Post #35

Eu am comis-o la viteze extrem de mici de 2 ori. O data am agatat un T si o data am sters bara unuia in parcare.

Problema e ca sunt destui "profesionisti" cu sute de mii de km care considera ca au destula experienta si se pot "juca" pe sosea, desi nu mai au agilitatea pe care o aveau cand erau mai tineri si astfel se ajung la stirile "Un barbat a intrat pe contrasens si a lovit o masina care mergea regulamentar, in urma impactului acesta si-a omorat nevasta si copilul". De stirile astea de ce nu vorbim?

This post has been edited by rtBK: 28 Sep 2009, 10:09

--------------------

Trek Valencia
+
Victoras2001
post 28 Sep 2009, 13:13
Post #36

Membru autentic

N-ai sa vezi profesionisti cu sute de mii de km sa faca asta. Aia sunt soferi de duminica sau putoi handicapati. Dupa ce treci de 100 000 km, ai sa-ti schimbi conceptia despre condus. Iti garantez. Atunci ai sa-ti dai seama cu adevarat cat de zmeu erai la 10 000 km si cat de putine stiai.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
C@talin
post 28 Sep 2009, 17:52
Post #37

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

are dreptate victoras smile.gif .cand ma gandesc ce fel alergam cu masina cand eram la 18 ani .mers in grup de multe masini de aveam toata soseaua a noastra biggrin.gif .NFS fratee.Acuma e totu uitat smile.gif .calm si la consum ca e criza radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Sp!ke
post 28 Sep 2009, 18:01
Post #38

Membru dreptaci

From: Bucharest

QUOTE(Victoras2001 @ 28 Sep 2009, 13:13)
N-ai sa vezi profesionisti cu sute de mii de km sa faca asta. Aia sunt soferi de duminica sau putoi handicapati. Dupa ce treci de 100 000 km, ai sa-ti schimbi conceptia despre condus. Iti garantez. Atunci ai sa-ti dai seama cu adevarat cat de zmeu erai la 10 000 km si cat de putine stiai.
*

La 100k abia inveti sa mergi in picioare, la 200k te stergi la fund singur, la 300k stii sa mananci si cu lingura si cu furculita, fara sa le tii ca pe un ciomag, la 400k incepi sa faci oarece analize vis a vis de comportamentul tau de pana acum, la 500k... incepi sa vezi realitatea... si te-ngrozeste cand te gandesti ce zmeu erai la 100k!.

LE...
Nu va mai legati de copacii de pe marginea drumului! Daca nu sunteti in stare sa mentineti masina pe asfalt... lasati-va de soferie! A fost acum ceva vreme, pe Discovery, la Fifth Gear, un test cu nush ce rahat de citronada (Citroen) care stia sa se aseze singur intre benzi, stia sa franeze singur, stia sa parcheze... eu zic ca daca nu esti in stare sa te mentii intre benzile albe de pe asfalt... lasa-ne! pentru ca noi vrem sa traim!!!

This post has been edited by Sp!ke: 28 Sep 2009, 18:06

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw 2007/2009 Laureate
Renault Logan... by Dacia...
+
C@talin
post 28 Sep 2009, 18:08
Post #39

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

si ce faci cand nus benzi pe sosea 243.gif tongue.gif ca doar suntem in romania wink.gif

This post has been edited by C@talin: 28 Sep 2009, 18:08

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Sp!ke
post 28 Sep 2009, 18:11
Post #40

Membru dreptaci

mergi mai incet si cu ochii beliti pe parbriz, nu la sutienul pitipoancei din dreapta...

--------------------
+
M i h a i
post 28 Sep 2009, 20:43
Post #41

QUOTE(Sp!ke @ 28 Sep 2009, 19:01)
La 100k abia inveti sa mergi in picioare, la 200k te stergi la fund singur, la 300k stii sa mananci si cu lingura si cu furculita, fara sa le tii ca pe un ciomag, la 400k incepi sa faci oarece analize vis a vis de comportamentul tau de pana acum, la 500k... incepi sa vezi realitatea...
*

icon_mrgreen.gif ...conteaza unde faci km astia.....stiu soferi care au 500k si sunt praf...ca deh...sunt facuti pe trasee gen carrefour militari-pitesti....unde te bagi pe prima banda ..pui pilotul la 90 pt consum icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif si asta este....nu sunt de acord cu logica ta...poti sa ai 200.000 km si sa fii as pe langa unul care are 700 k...conteaza ''mediul'' in care sunt facuti...

On : laguna asta mai avea airbag? blink.gif sau era una dintre lagunele 1.9 dci aduse din afara cu 300.000 km si fara airbaguri? dauna totala de 5 ori acolo....darrrr in Ro esti singurul proprietar...ce conteaza ca a avut 10 in afara... icon_mrgreen.gif

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 20:47
Post #42

QUOTE(Victoras2001 @ 28 Sep 2009, 14:13)
*

ai dreptate. am si eu scheletii mei in dulap... si uneori ma framanta unele prostii facute in trafic si pe cat posibil incerc sa nu mai fac aceleasi prostii. Sunt totusi om si mai gresesc si eu. smile.gif

This post has been edited by rtBK: 28 Sep 2009, 20:47

--------------------

Trek Valencia
+
Sp!ke
post 28 Sep 2009, 21:06
Post #43

Membru dreptaci

** nu mai da quote aiurea **

daca taceai... filosof ramaneai!... Nu te mai baga in discutie daca nu stii despre ce vorbesti. Soferi despre care povestesti tu am vazut si eu... pe la discutii la o bere, in realitate (la volan)... am vazut destui si mi s-au confirmat banuielile...

This post has been edited by A l e x: 29 Sep 2009, 16:04

--------------------
+
solidconvert
post 30 Sep 2009, 10:31
Post #44

Donator

QUOTE(Victoras2001 @ 27 Sep 2009, 20:04)
Ba io zic ca problema-i ca puteam sa fiu io pe marginea drumului, in locul copacului, sa ma usurez, sau sa incerc un pepene. Sau puteai fi tu... Am mai spus. De viata lui nu ma intereseaza, cu conditia sa nu se atinga si de a altuia.
*

De acord cu tine... mai putin la partea cu pepenele pe marginea drumului icon_mrgreen.gif . Trebuie deja sa fi cel putin trilu lilu sa incerci pepeni pe marginea drumului la ora 4 dimineata... radmasa.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
hash
post 4 Oct 2009, 23:42
Post #45

calculatorist

QUOTE(Bejenaru Ionut @ 27 Sep 2009, 21:09)
.. Poate cand or face astia autostrazi si drumuri de niver european  radmasa.gif  biggrin.gif  poate se schimba situatia..
*

Hm. Am vazut pe o autostrada de 4 benzi din Austria (din jurul Vienei) niste iesiri din banda 3 direct in iesire de mi s-a facut parul maciuca. Zona de limitare la 100 si o calcau snitelii cu 130+ de nu era loc. Ei, la vitezele astea faceau unii niste schimbari de banda la milimetru de ziceai ca-si cauta moartea. Eu unu' m-am lamurit - ce romanii asa si pe dincolo, toti is o apa si-un pamant.

--------------------
- - -
+
Dior
post 5 Oct 2009, 01:44
Post #46

Membru incepator

Incredibil. Nu a mai ramas nimic din masina aia sad.gif Sa ii ierte Dumnezeu si intr-o alta viata sa le dea mai multa minte.
Numai in Romania vezi accidente asa grave si atat de des.

--------------------
Renault Clio 1999
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 19:33
Forum Renault