vandalism
![]() ![]() ![]() |
vandalism
gabau86 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 18 March 07 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007
- BR 86 GBI
|
|||
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Eventual pune niste poze sa ne putem da si noi cu parerea mai exact
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
gabau86 |
![]()
|
QUOTE(gabau86 @ 7 Sep 2009, 18:40) salut, am si o intrebare. zilele astea am gasit masina cu o zgarietura destul de urata, cred ca cineva "bine intentionat" ma insemnat. Stiti cumva pe cineva care poate repara acea zagarietura? mentionez ca nu poate fi polisata deoarece a ajuns la al 2 strat de vopsea(acea gri). Ok, maine dimineata o sa fac niste poze si o sa le postez. Am casco dar nu vreau sa ma duc ca va trebui sa imi vopseasca toata laterala si nu reau asta, vreau sa o rezolv cu o rectificare micuta daca s-o putea. |
--------------------
dacia
logan
2007
- BR 86 GBI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si altfel cum crezi ca poate cineva sa-ti rezove doar zgirietura fara sa se cunoasca...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
cu creion din ala corector? am vazut la cineva ca a umplut santul ala cu puncte mici de vopsea a slefuit-o fin si apoi i-a tras un lac peste toata zona si a iesit cat de cat ok. eu as da o lege pentru astia macar 3 saptamani de puscarie la prima abatere. iti garantez ca o sa avem masinile asa lipsite de urme de chei.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Are si creionul ala corector o limita si din cate zice el este destul de adanca.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu merge nici cu mama creionului daca zgirietura este adinca, tot se cunoaste.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu faci nimic cu creionul, trebuie chituit si vopsit
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
gabau86 |
![]()
|
Am reusit in sfarsit sa fac si poze.
Acum dupa ce vedeti si pozele, ce parere aveti?IMG_2245.JPG ( Size: 947.83k ) Number of downloads: 1179 IMG_2245.JPG ( Size: 947.83k ) Number of downloads: 1179 IMG_2246.JPG ( Size: 780.11k ) Number of downloads: 999 IMG_2247.JPG ( Size: 757.37k ) Number of downloads: 980 |
--------------------
dacia
logan
2007
- BR 86 GBI
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
ca sa fie ca inainte trebuie revopsita poate si chituita.
asa ca sa o faci mai ieftin cat sa nu rugineasca poti face rost de niste vopsea si lac pe care le aplici cu o pensula de oja. vopseaua care e in creioane se matuieste imediat si nici nu protejeaza |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Posibil sa iasa cat de cat la polish dar de vazut tot o sa se vada dar ceva mai putin.Bafta!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ce sa iasa mai la polish daca se vede tabla...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
xaser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 October 07 From: Bucharest ![]() |
Zgarieturi asemanatoare am avut si eu pe portierele din dreapta. Reparatia pe CASCO dura f mult (~ 5zile) plus ca nu vroiam sa iau masina gazata de la service, asa ca am luat chit pentru zgarieturi, vopsea, polish si lac si le-am reparat singur. Rezultatul este mai mult decat satisfacator, se observa ca a fost zgariata doar daca te uiti de f aproape.
Reparatia cu marker corector este inestetica. |
--------------------
Peugeot
308
Confort Pack 1.6 HDi ex-Logan Laureate Plus 2007
Peugeot 308 |
|
tkx |
![]()
|
detalii si poze daca se poate
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
xaser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 October 07 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Peugeot
308
Peugeot 308 |
|
gabau86 |
![]()
|
casco am la ea, dar nu vreau sa vopsesc toata laterala, nu vreau decat sa o remediez cat de cat sa nu se mai cunoasca acea vopsea gri care dedesubtupul celei rosii, nu ma deranjeaza daca se vede ca a fost zgariata.
xaser cum se numesc produsele pe care le-ai cumparat tu ca sa remediezi problema ca sa iau si eu la fel. |
--------------------
dacia
logan
2007
- BR 86 GBI
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Ceva similar am avut și eu….încearcă mai întâi cu un polish profesionist….la mine a mers
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ce insemna polish profesionist? un nume ceva?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
gabau86 |
![]()
|
pana acum tot nu am reusit sa fac zgarietura.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- BR 86 GBI
|
|
bobiro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 May 07 ![]() |
QUOTE(xaser @ 15 Sep 2009, 15:32) Zgarieturi asemanatoare am avut si eu pe portierele din dreapta. Reparatia pe CASCO dura f mult (~ 5zile) plus ca nu vroiam sa iau masina gazata de la service, asa ca am luat chit pentru zgarieturi, vopsea, polish si lac si le-am reparat singur. Rezultatul este mai mult decat satisfacator, se observa ca a fost zgariata doar daca te uiti de f aproape. Reparatia cu marker corector este inestetica. Sunt si eu interesat de detalii privitoare la produsele folosite de tine....dar te rog sa fii cat mai detaliat.La mine, au aparut puncte deschise la culoare, in urma unei spalari agresive spuma activa-jet apa. Pentru exemplificare, poze dsc01326k.th.jpgdsc01328nk.th.jpg |
--------------------
Logan
Ambition
2007 1,5DCI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am vazut si eu la tv, dar sa nu ma luati ca le fac reclama.
http://www.mediashoptv.ro/index.php?oldal=...=&termek_id=268 Cica se foloseste pt. orice culoare, aruncati si voi un ochi... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
La televizor facea minuni, dar poate dispar doar pana se usuca lacul ala. E cam scump ca sa il incerci. Si parerea mea ca nu dureaza mult. Totusi as fi dispus sa il incerc.
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
parerea ta: nu dureaza mult
parerea lor: face ca zgârieturile să dispară pentru timp îndelungat dupa care parere sa ma iau? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Deci daca le face sa dispara, face ceva de genul o reflexie sau refractie in stratul asta de lac astfel incat sa nu se vada zgarietura. De astupat se astupa toata zgarietura cu lac. Initial m-am gandit ca se dizolva stratul de lac sau vopsea veche de pe masina acolo pe traseul unde dai cu markerul dar, nu cred ca e posibil se dizolve asa repede cat e ud lacul ala. Si cred ca efectul e asemanator cu cel al apei cand e spalata masina, estompeaza un pic zgarietura, si cand se usuca e din nou vizibila. Ca durata se poate sa fie asemanator cu al markerelor obisnuite cu vopsea, adica se mai sterge la spalat cu presiune, etc...
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
xaser |
![]()
|
in primul rand scuze ca raspund asa greu.
nu am avut cand sa fac poze reparatiei facute de mine, o sa fac tot posibilul weekendul asta.produsele folosite nu sunt cine stie ce , sunt cumparate de la un magazin de piese auto. polish-ul este lichid, fabricat in italia, vopseaua e rosu passion (021D parca) la spary (am pulverizat intr-un recipient iar apoi am intins-o cu o pensula f fina), chitul de zgarieturi este de natie frantuzeasca iar lacul este no name la spray. |
--------------------
Peugeot
308
Peugeot 308 |
|
gabau86 |
![]()
|
asteptam cosuri la produse, s-au denumirele produselor.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- BR 86 GBI
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Tribunul , intra pe siteurile de specialitate in domeniul de "detailing" auto , din romania , nu fac reclama . Un search pe google cu "detailing" si vei gasi un site unde iti este prezentat produsul celor de la mediashop. Nu este chiar asa cum zic ei , singurul lucru bun de la acel pachet este solutia pentru curatat interioare , atat , restul au rezultate acceptabile , nu cum si le lauda ei.(ma refer la ws platinium) Iar cel pt zgarieturi oare cum sa fie ? Eu mi-am achizitionat produse mafra , nu spun pretul , polish , ceara etc... si am dat pe masina de 2 ori si nu am fost multumit de rezultat.
This post has been edited by CatalinCTM: 28 Sep 2009, 14:55 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:32 |