Cum si unde va spalati "bolizii"?
![]() ![]() ![]() |
Cum si unde va spalati "bolizii"?
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
6-7 ore??????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mai stiu si io dastia de dichisesc masinile de inebunesti,si cand o zgarietura inebunesc ca Filip
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu o spal in baicului, 25 de lei interior + exterior, 30 cu spaga. dar o fac bine de tot si o si usuca cum trebuie. la tunel tot timpul am impresia ca jegul de pe praguri nu mi-l ia niciodata
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 11 Oct 2009, 12:35) eu o spal in baicului, 25 de lei interior + exterior, 30 cu spaga. dar o fac bine de tot si o si usuca cum trebuie. la tunel tot timpul am impresia ca jegul de pe praguri nu mi-l ia niciodata mergi pe ritmului ( ca este aproape de baicului) la eurotunel si ai sa te convingi de contrariu. nu fac reclama, dar eu unul sunt multumit. 15 lei ext, fara ceara, 20 cu ceara teflon. 15 lei interiorul dar astia chiar fac treaba acolo. <span class='edit'>11 Oct 2009, 22:10:</span> [quote=C@talin,11 Oct 2009, 10:28] mai stiu si io dastia de dichisesc masinile de inebunesti,si cand o zgarietura inebunesc ca Filip ![]() si dupa ce o spala o lasa in parcare si merge cu metroul. ![]() am eu unul in bloc care o spala cu sticlele de 2 l pline cu apa. si merge cu ea de 2 ori pe luna. altul si-a luat logan nou si in 4 luni a mers de 2 ori. dar a spalat-o de 15 ori cu bidonul cu apa. sa mori, nu alta. ![]() This post has been edited by benkenobi: 11 Oct 2009, 21:11 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
10 lei interior 10 lei exterior in zona tei,intre teiul doamnei si reinvierea,pe o straduta.o spala foarte bine,dau su cu ceara cateodata,si cu solutie de curatat jantele si alta de inegrit anvelopele.sunt multumit
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Adica ce s-a intamplat daca a spalat-o cu bidonul sau cu sticla? Care era gluma pentru care ai ras sa mori? A racit masina? Sau era o ironie fina la adresa celor care isi spala masina cu bidonul? Sau soferii "adevarati" sau "profesionisti" merg NUMAI la spalatorie, ca semn de eleganta, distinctie si respect?
In fine, intre noi fie vorba, eu as prefera sa cumpar o masina de la un batranel care a spalat-o toata viata cu bidonul decat o masina care a trecut pe la toti tiganii din spalatorii. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
sI UNDE ESTE SITUATB "TUNELUL" ASTA bENKE?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
in curte,cu karcher+sampon cu ceara de la chimopar
![]() ![]() si aspirata cu electroarges APL-5. imi ia cam 30min ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Claudiu35 @ 12 Oct 2009, 00:31) Adica ce s-a intamplat daca a spalat-o cu bidonul sau cu sticla? Care era gluma pentru care ai ras sa mori? A racit masina? Sau era o ironie fina la adresa celor care isi spala masina cu bidonul? Sau soferii "adevarati" sau "profesionisti" merg NUMAI la spalatorie, ca semn de eleganta, distinctie si respect? In fine, intre noi fie vorba, eu as prefera sa cumpar o masina de la un batranel care a spalat-o toata viata cu bidonul decat o masina care a trecut pe la toti tiganii din spalatorii. pai hai sa gandim putin. se ia un bidon de apa de 2 l si o perie de plastic. se toarna apa pe doua gaurele date in dopul sticlei si simultan se periaza masina. ce crezi ca se intampla? vei avea o masina plina de zgarieturi dupa numai cateva spalari. ai prefera s-o cumperi tu? daca ma duc la spalatorie cu masina inseamna ca ma dau smecher? hai sa fim seriosi. daca traiai in germania de exemplu tot asa gandeai? de ce sa nu rad cand vad ca cineva spala masina in fata blocului, chinuindu-se o ora si merge cu ea din joi in pasti? de ce dracu nu o spala doar atunci cand pleaca cu ea? tataie daciotul-eurotunel este pe ritmului vis-a vis de blocuri, la jumatatea strazii. au 3 programe de spalare , toate cu prespalare. personal sunt foarte multumit. interiorul costa 15 lei, dar il fac baietii super. ultima data au tabarat 4 insi pe masina sa-i faca interiorul, totul a durat 10 minute. This post has been edited by benkenobi: 13 Oct 2009, 15:39 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
akz0r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 October 09 ![]() |
stiu eu o metoda de spalat masina perfect!!! cu acid din baterie .. si nu mai ai nici o problema dupa aia .. nu mai trebuie spalata din nou
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by akz0r: 13 Oct 2009, 18:43 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Eu de obicei o spal cam la 2 sapt.
Prima data o spal in spatele blocului cu 40 l doar cu apa si apoi o dau cu ceara solida si o sterg. A doua oara o duc la petrom unde o spal tot cu ceara cu programul care spala jentile si o usuca cu aer cald. Decat la spalatorie sa imi ramana masina uda si sa se umple de praf imediat mai bine asa. Si pot sa spun ca masina bine. Si o spal cu burete auto nu cu perie. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
Just_FCD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 November 09 ![]() |
Eu am descoperit ieri un loc tocmai bun de spalat masina aproape de casa, cu doar 15 ron am facut si interiorul si exteriorul , baieti spala foarte bine , spaga , ca peste tot cat te lasa mana , daca te lasa , spalatoria este undeva pe Bd.Brancoveanu in Bucuresti , dupa benzinaria Petrom .
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- B-20-FCD
|
|
DACU' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 327 Joined: 1 October 07 ![]() |
Sebastianu:presezi intre capetele chederelor guma de mestecat(de preferinta orbit winterfresh
![]() Masina mi-o spal in curte,am un curatator cu apa sub presiune,depinde de cheful meu daca o spal cu sampon sau cu sp activa. |
--------------------
DACIA
1310,1300
1989,1972
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eeeee...! Daca zici ca ai ...curteee...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Eu mi-am trantit un butoi de plastic de vreo 50 l in garaj,am tras un furtunas la o pompa de stergator de parbriz alimentata cu redresor de 12V,scot masina in fata garajului si ii dau "perie-sapun".
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
eu o spal de fiecare data cand ploua...stau la panda cu samponul in mana si cand ploua ies afara si frec la ea...rezultate minunate, 100% garantate
![]() acum serios, cand am chef o spal acasa ( stau la curte ), scot furtunul, si interiorul cu aspiratorul mamei mele ![]() ![]() |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
Eu spal agregatu' la servici de obicei,avem pompa cu presiune ,aspirator si un coleg pe care nu-l punem sa faca altceva ,decat spalat masini --interior exterior--. Lui ii place,noi suntem multumiti. Aaaa ... am uitat sa va spun ca baiatul asta a terminat Teologia
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
C@talin |
![]()
|
sa faca si el omica investitie sio recupereazaporma doar suntem in RO
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
Investitie inseamna la Constanta 20.000 euro ca sa te dea la tara ca al doilea popa
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
C@talin |
![]()
|
holy shit
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
5 lei , si dau eu cu jetu pe ea pana ii vine rau , am si carpa din piele ... economisesc deci 15 ron pe spalare, 2 spalari = 30 ron = 3 liniutse mici la benzina ( la banii care nu ii am pentru ca nu lucrez , e foarte bine pt mine )
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
e in bucuresti la vreun petrom sau omv spalatorie d aia cu fise?unde iti speli singur masina cu jet si diverse programe?daca da unde..?ma aproape de obor ceva...
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
in militari ... singura problema ca nu tre sa fie "sefu" acolo atat
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:27 |