Internet pe Iphone.., ..de unde si cum?
![]() ![]() ![]() |
Internet pe Iphone.., ..de unde si cum?
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
hotilor
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
era vorba de E71...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da bai ce nesimtit studentii din ziua de azi,hands cu colier cu bluetooth,cu tastaturi qwerty
![]() 30 Sep 2009, 14:10: QUOTE(Alydor @ 30 Sep 2009, 14:08) nici cu un e60 sau un p900 nu mie rusine ![]() tu halidor nai de unde sa faci rost de ceva gen e60 la un pretz modic ? ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Sep 2009, 13:10 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
da' ce ma vezi pe mine samsar de telefoane???
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(C@talin @ 30 Sep 2009, 14:08) Pai sa stii... Cand eram student, erau la putere Alcatel One Touch Easy ,Nokia 5110 si nu-mai-stiu-care Motorola. Copiaza cu alea daca poti. Noroc ca o aparut Kamaradul, ca altfel nu si-ar fi cumparat nici naiba handsfree. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Hmm... ce ziceti... sa investesc intr-un E71, ca incep si eu facultatea... macar PDF-uri cu forumule la matematica sa bag in el. La N70 imbatraneam langa el pana incarca un PDF de 2-3 mega...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(C@talin @ 30 Sep 2009, 14:08) Acu stii cum se spune... ce-o da Domnu'. QUOTE Pai sa stii... Cand eram student, erau la putere Alcatel One Touch Easy ,Nokia 5110 si nu-mai-stiu-care Motorola. Copiaza cu alea daca poti. Noroc ca o aparut Kamaradul, ca altfel nu si-ar fi cumparat nici naiba handsfree. Pe vremea mea numa biznizmanii aveau nmt. Atunci se copia cu emitatoare fm artizanale - chiar un coleg avea unu pentru legat boxele uairless, o bijuterie. This post has been edited by cristianco2002: 30 Sep 2009, 13:37 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Filip @ 30 Sep 2009, 13:34) Hmm... ce ziceti... sa investesc intr-un E71, ca incep si eu facultatea... macar PDF-uri cu forumule la matematica sa bag in el. La N70 imbatraneam langa el pana incarca un PDF de 2-3 mega... Pune mana si invata! Ce tot atata copiat??? ![]() ![]() In alta ordine de idei recomand HTC ul cu al sau ecran maare. |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(yonutz84 @ 30 Sep 2009, 13:47) Pune mana si invata! Ce tot atata copiat??? ![]() ![]() In alta ordine de idei recomand HTC ul cu al sau ecran maare. Pe mine nu ma deranjeaza un ecran mai mic, pentru mine e importanta rapiditatea si eficienta device-ului. Windows mobile e prea complicat, procesoarele Qualcomm sunt sub asteptari, nu vreau sa ma complic cu touchscreen, QUERTY e arhisuficient. Vreau doar un device care sa faca repede ce-i comand. Nu zic ca un HTC Diamond cu rom-ul schimbat si cu diverse tweak-uri nu devine competitiv, dar eu nu vreau sa ma complic. Vreau sa fie cum trebuie direct din cutie. Si sa fie si simplu, insa capabil. Symbian S60 v3 e ideal (daca si telefonul are hardware sa-l sustina - nu ca petarda de N73). @Diana - cata vreme nu fac rau nimanui cu copiatul (doar imi fur caciula), nu am mustrari de constiinta. Fac altii unele si mai si. |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Totusi insitutiile de invatamant prevad sanctiuni cum ar fi exmatriculatul bunilor crestini care copiaza pe la examene.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce tie cu tehnica asta domne....
noi faceam fituici...cu definitii formule etc etc... cand le faceai tu.. nu prea mai aveai nevoie sa le inveti ... pt ca studiai f bine sa scoti niste copiute f cuprinzatoare...si ajungeai la examen cu lectia invatat......(de multe ori nici nu scoteam fituicili).... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 30 Sep 2009, 13:58) Totusi insitutiile de invatamant prevad sanctiuni cum ar fi exmatriculatul bunilor crestini care copiaza pe la examene. Daca nu risti... nu castigi (stiu ca e un cliseu insa altceva nu mi-a trecut prin cap). ![]() ![]() Imi aduc aminte culmea nesimtirii la mine (am cam socat clasa atunci) a fost la ora de fizica - aveam o profesoara care ne dadea note pe referat - foarte cumsecade, insa nu prea vigilenta. Nu ne cerea niciodata referatul, ne punea sa-l citim din banca. Evident, toti copiam de pe internet, uneori mai multi acelasi referat, si stabileam din timp fiecare ce parte citeste, ca sa nu ne suprapunem. Ei bine, intr-o zi eu nu mi-am facut referatul, si cand a trebuit sa citesc, am luat niste foi de la alt referat, mi le-am pus in fata, ca sa nu fiu vazut, si in partea de jos telefonul, si am citit un referat de pe internet. ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 30 Sep 2009, 14:10 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Si nu se cutremura biserica atunci cand intri in ea? Eu zic ca e ipocrizie sa pozezi in bun crestin cu principii, dar in realitate sa furi la examene si lucrari!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
sunt nste materii deti bagi plua,ca nu sunt bune de nimic.
Diana nu mai inebuni atat biserica,ca pica pe tine ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Sep 2009, 14:16 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Diana |
![]()
|
C@taline, tu esti un bun crestin care merge in fiecare duminica la biserica si e indignat de femei gonflabile? Sau de femei in general.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
nustu sunt in ceatza
![]() cred ca varianta 2 ![]() ![]() serios acuma,pe forumu dacia numai oameni corecti,sicu frica de cruce vad : ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Sep 2009, 14:18 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Filip |
![]()
|
Sigur ca este ipocrizie, dar unde am spus eu ca sunt un bun crestin? Numai Dumnezeu stie ce sunt. De un lucru sunt sigur, cred in Dumnezeu. Cum crezi ca as avea tupeul sa ma consider "bun" la ceva? Nu vreau sa fac pe lupul moralist, insa sunt lucruri cu care nu pot fi de acord, dar asta nu ma face automat un "bun crestin". Stai linistita, o sa-mi primesc pedeapsa pentru greselile mele, ca toata lumea.
|
--------------------
Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
filip io cred ca pedeapsa din semnatura e de ajuns
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Filip |
![]()
|
Inteleg, realizez ca am gresit, insa pe vremea cand a fost scris, sa fim sinceri, nu cred ca se referea nimeni la furt intelectual. Si oricum, furt intelectual este atunci cand iti insusesti lucrarea altuia, in timp ce eu doar ma foloseam de ce scrie acolo. Practic nu am ce prejudiciu sa-i aduc creatorului lucrarii, mai ales ca odata postat pe internet, a fost de acord sa i se foloseasca lucrarea. Poate gresesc eu... dar chiar nu vad cum l-am pagubit pe cel ce a creat eseul.
|
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 30 Sep 2009, 15:19) Ai dreptate! Ai afirmat doar ca esti Crestin Ortodox. QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 13:36) Un Crestin Ortodox indignat ca unii oameni se pot prostitua pentru a avea o paine pe masa. Un Crestin Ortodox care condamna cluburile ca fiind locuri al pierzaniei. QUOTE(Filip @ 24 Sep 2009, 15:32) OOO Doamne, poza de club! Eu n-am sa mai calc in veci in asemenea locasuri ale desfranarii!!! Am mers si eu o data, la insistentele unor amici, si nu-mi mai trebuie! De ce? Aglomeratie, zgomot (ca muzica nu era), intuneric - femei/fete semidezbracate, dansuri lascive, alcool, tigari, poate droguri?!? ce sa mai, ca in Iad. Acel Crestin Ortodox fura la examene si lucrari! Concluzia este ca ar trebui sa nu-i mai condamni pe altii cand nici tu nu esti mai breaz! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Filip, e vorba ca ai copiat, nu ca ai folosit proprietatea intelectuala a altuia in scopul obtinerii de foloase (materiale sau nu). In rest, aminteste-ti ca suntem la Cafenea.
Edit: si de faptul ca esti crestin ortodox. Diana nu a pierdut prilejul sa-ti aduca aminte. This post has been edited by Illusi0n: 30 Sep 2009, 14:36 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Diana |
![]()
|
Atat timp cat prin fals intelectual obtii un bun sau un folos necuvenit (o nota mai mare decat meriti) tot furt se cheama in orice religie din lume!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
Aveti dreptate, insa ce ma indigneaza pe mine, este incomparabil mai rau decat ce fac eu. Asa vad lucrurile, imi pare rau. Si sunt femei care au facut avort si intra in biserica, sunt barbati care au facut cate si mai cate si intra in biserica, repet nu ma vad ca pe un sfant, insa nici nu ma consider la fel de vinovat ca persoanele din exemplele de mai sus. Asta este, asta sunt, de ce sa va mint? Nu sunt perfect, insa vreau ca macar la ce este esential sa fiu asa cum trebuie. De exemplu legislatia auto a fost cam singurul lucru invatat cu simt de raspundere, fiindca stiu ce implicatii negative poate avea necunoasterea regulilor de circulatie. Si NU m-am prezentat la examen pana nu am considerat EU ca merit sa ma prezint. Trebuie sa separam ce este important cu adevarat, si ce este neglijabil. Viata trebuie traita cu masura.
|
--------------------
Renault
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Diana |
![]()
|
Draga Filip, pe ce criterii stabilesti gravitatea faptelor altora? Asta te ajuta sa dormi linistit cand stii ca ai furat si ai fost ipocrit? Daca ne gandim asa si cei care au provocat deraierea trenului de la Craiova se gandesc ca ei sunt nevinovati pe langa cei care au atacat turnurile gemene.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
Stabilesc gravitatea faptelor pe masura implicatiilor ce pot surveni.
|
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 17:57 |