[VAND], Dacia solenza
![]() ![]() ![]() |
[VAND], Dacia solenza
Bordy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Grand Scenic 2
1,6 16v
2006
|
|||
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Da este de actualitate, ultimul pret este de 3000 E, km acestia ii are deoarece s-a circulat cu ea f putin, acum are in jur de 34000 km.
Daca vrei mai multe detalii la tel: 0763174884 |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
emy_82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 July 09 From: Lugoj, Timis ![]() |
nu o dai la schimb cun renault laguna an 95 motor 1.8, inmatriculat recent. daca te intereseaza astept un pm
|
--------------------
renault
laguna
95 rt 1.8 benzina
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Impecabila masina ( ce mai europa
![]() |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
Vladd |
![]()
|
Ms Cipriane, jantele sunt pe 15" cu gume 195/45 dar in caz ca nu reusesc sa vand masina la primavara am sa iau 195/50.
Zilele trecute i-am montat volan cu airbag si o sa urmeze si servodirectie de pe clio cu volan reglabil! |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
Nu vrea nimeni o masina de top cu foarte multe inbunatatiri?Cum ar fi:
Aer conditionat Servo directie (montata de curand de pe un clio II) Geamuri elctrice Folie Omologara RAR Eleron Bari vopsite in culoarea caroseriei Radio Cd LG, difuzoare fata Blaupunkt, spate Amplificate Tevion. Airbag sofer Interior complet Scala(Il mai am si pe cel de europa) Jante aliaj Borbet pe 15", cauciucuri 195/45/15 + 6 jante tabla cu cauciucuri f bune. Proiectoare ceata Tablou bord logan cu CB Deschidere portbagaj din buton Actualmente are in jur de 35000 km si sunt cat se poate de reali. |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
andreyutzu |
![]()
|
ANDREYUTZU Group: Members Posts: 8 Joined: 12 September 06 From: brad ![]() |
salut.
un schimb te intereseaza ? andrei.oprean@gmail.com. |
--------------------
OPEL
ASTRA G
2001
- HD - 73 - AND Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds ... discuss people !
|
|
Vladd |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Foarte frumoasa masina. Iti doresc bafta multa la vanzare.
Eu personal apreciez foarte mult tot ce ai facut dar... cu speranta ca nu te superi, te-as intreba cateva lucruri (sa zicem suspiciuni): 1. De ce se vinde o masina care a costat cateva mii de euro, in care s-au mai investit inca vreo cateva mii de euro, plus munca si timpul si care probabil are si o valoare sentimentala.... cu un pret simbolic? (3000 de euro e o suma ... pe care o iei si cu buletinul de la o banca); 2. Cu atat de multe imbunatatiri ... aproape ca nu a ramas surub care sa nu fi fost umblat la el. Deci nu e riscant pentru o persoana straina sa cumpere o masina in care s-a umblat atat de masiv? 3. Dupa atatea imbunatatiri si investitii s-ar spune ca esti un om pasionat de masini.... ori cei pasionati nu se opresc doar la elementele exterioare, de aspect... de regula umbla si la motor. Deci nu ai facut si chip-tuning, resoftare, remapare, re..., re..., re...? 4. Jante pe alta dimensiune decat cea recomandata de producator. Deci.... directie, transmisie, etc..? Ti-am pus aceste intrebari pentru ca imi place sincer masina ta. Si eu am tot o solenza europa (31.000 km) pe care mi s-a oferit 3000 de euro (culmea) desi nu am nimic din imbunatatirile tale. Intentia mea a fost cu ceva timp in urma sa o vand si sa iau un logan, dar venind criza si scazand preturile..... mi-am dat seama ca pot lua loganul fara sa mai vand solenza, adica fara sa mai stau in loc de doua sau trei mii de euro. Deci va ramane in familie, mai ales ca solenza e o masina care duce sute de mii de km... si nu cred ca traiesc eu ca apuc sa stric masina asta. Bafta inca o data la vanzare si numai bine. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
Vladd |
![]()
|
1. O vand ca am nevoie de bani pentru alta masina.
2. De ce sa fie riscant pentru noul proprietar ca s-a montat Ac, elron, servodirectie si toate cele? 3. motorul de pe solenza nu e un motor in care sa umbli, nu se merita castigul de Cp, iar cu remaparea nu sunt de acord poate fi daunatoare motorului. 4. Deci, gusturile nu se discuta, cand le-am luat nu am mai tinut cont de asta, dar pe parcurs nu am sesizat nici o problema la directie, transimie, plus ca acum alta directie! |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
up
12 Dec 2009, 18:44: valabil! This post has been edited by Vladd: 12 Dec 2009, 18:44 |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
clau_24bcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
o supernova clima cu multe imbunatatiri si diferenta de la mine pt solenza ta
|
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
Vladd |
![]()
|
Nu ma intereseaza schimburi!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
Up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
cudalbgeo2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 October 07 ![]() |
Iti dau 100 mil pe ea.
Eu am tot o SOLENZA EUROPA dar vreau sa o vand ca nu are AC pentru ca am copil mic si e cam dificil vara sa ies cu masina. |
--------------------
dacia
solenza
2004 europa
|
|
Vladd |
![]()
|
Masina a primit cadou de sarbatori o instalatie Xenon, pretul creste la 3200 nediscutabil, de curand a implinit 37000 km!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
jacckk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 10 August 07 ![]() |
Dhoooaaamneee cat imi plac jantele de pe masina ta....
![]() |
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
2001
- TR 89 DNY
|
|
Vladd |
![]()
|
Ms mult!
Up! |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
misto volanul cu airbag...vreau sa mi pun si eu la dacia mea 1310
![]() arata bine masina...pretul este super ok. |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
cudalbgeo2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 October 07 ![]() |
Iti dau eu pe ea 3200 Euro dar nu reusesc sa o vand pe a mea tot o SOLENZA Europa fara imbunatatiri.
Imi place cum arata. |
--------------------
dacia
solenza
2004 europa
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Frumoasa masina, am conduso si e exact ca in ziua in care a iesit din fabrica , doar cu FOARTE multe imbunatatiri . Cel putin cu xenon si jante arata bestial
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
Vladd |
![]()
|
Ms la toti pentru aprecieri!
Up! |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
jacckk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 10 August 07 ![]() |
up de la mine ca e frumoasa raw...
![]() |
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
2001
- TR 89 DNY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:40 |