ma streseaza un dobitoc, si pe mine si pe nevasta mea
![]() ![]() ![]() |
ma streseaza un dobitoc, si pe mine si pe nevasta mea
coco_blondu |
![]()
|
||
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oare la cei mai tinerei, chestia aia de se zice despre blonde e valabil si pentru blonzi?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
suna-l tu pe el ,dar pe la 2-3-4 cand e somnu mai dulce
si cu numar ascuns ![]() This post has been edited by B30KDT: 30 Sep 2009, 11:50 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am descoperit ieri(da, stiu ca-s in urma) o chestie foarte utila, dar merge doar la symbian, si se numeste blacklist, e un programel unde-ti poti configura sa nu primesti apeluri, in speta bip-uri de la orice numar predefinit, sau/si de la numar ascuns.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
coco_blondu |
![]()
|
bai tinerelule...perieti cainele......si sa revenim la subiect..nu numai ..la simbian sunt si telefoane care merg sa respingi apelurile care nu le ai in telefon..si sa le accepti pe cele care le ai !!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sau poti sa deviezi apelurile. De exemplu la morga, politie, linie fierbinte etc
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Poate e invidios ca ti-ai luat Supernova
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Sep 2009, 12:52) am descoperit ieri(da, stiu ca-s in urma) o chestie foarte utila, dar merge doar la symbian, si se numeste blacklist, e un programel unde-ti poti configura sa nu primesti apeluri, in speta bip-uri de la orice numar predefinit, sau/si de la numar ascuns. Il folosesc cu succes de vreun an (de cand am symbian) si eu pe E51. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Sep 2009, 12:52) am descoperit ieri(da, stiu ca-s in urma) o chestie foarte utila, dar merge doar la symbian, si se numeste blacklist, e un programel unde-ti poti configura sa nu primesti apeluri, in speta bip-uri de la orice numar predefinit, sau/si de la numar ascuns. Eu am samsung d900i si pot sa blochez apelurile de la orice nr ( precum si mesajele de la acesta ) ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
coco_blondu |
![]()
|
asta am zis si eu:D.... app o fi el invidios..dar sa-si vada de treburile lui!!!...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sau ma gandesc ca poate o fi vreun client nemultumit al taximetristului care a avut-o inainte...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Diana |
![]()
|
Una cu Tico?
![]() This post has been edited by Diana: 30 Sep 2009, 12:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
C@talina, se dă la tine Di@na.
![]() This post has been edited by Lostboy: 30 Sep 2009, 12:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Da da.lost
Ar fi sexy una cu tico ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Sep 2009, 11:52) am descoperit ieri(da, stiu ca-s in urma) o chestie foarte utila, dar merge doar la symbian, si se numeste blacklist, e un programel unde-ti poti configura sa nu primesti apeluri, in speta bip-uri de la orice numar predefinit, sau/si de la numar ascuns. OFF TOPIC @argoane esti ![]() ![]() Cat despre colegul dela Temesvar eu zic se pune parule la spinare la ala care suna la felesegul teu ![]() This post has been edited by bion: 30 Sep 2009, 19:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pai na', de un' sa stiu, matale esti mai trecut prin viata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 30 Sep 2009, 13:14) Eu am samsung d900i si pot sa blochez apelurile de la orice nr ( precum si mesajele de la acesta ) ![]() ![]() Dar de la numerele ascunse poti bloca apelurile? Dar o statistica in ceea ce priveste numarul de apeluri blocate, numerele blocate, orele la care s-a apelat ai? Eu zic ca totusi un sistem de operare gen symbian/WM e superior 'sistemelor de operare' proprietare. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mai diana mi se infige in ochi avatarul ala al tau!zau de nu ma oboseste!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(coco_blondu @ 30 Sep 2009, 10:15) Sa fii sanatos cu Supernova ta cu tot, doar ca formulari ca cele de mai sus nu-s prea agreate p-aci. QUOTE(Lostboy @ 30 Sep 2009, 12:47) Bre, s-o gandit Diana bine ca Filip cu principiile sale ferme nu-i de nasul ei, C@talin, hmmm, devine o alternativa interesanta... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pen`ca n-are printzipuri
![]() ![]() This post has been edited by bion: 30 Sep 2009, 17:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
cine mai e din br,da io-mi fac veacu prin capitala bucuresti.o caut pe dian@ parca
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 30 Sep 2009, 17:48) Eu zic ca totusi un sistem de operare gen symbian/WM e superior 'sistemelor de operare' proprietare. Ohoo ... stai asa ca n-am zis asta ! Dar argon a zis ca un asemenea sistem se gaseste doar pe symbian ! Eu am zis ca si jaful meu face ceva ASEMANATOR !!! NU exista termen de comparatie intre ele ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
On topic? Adica adita e dobitoc si o streseaza si pe nevasta-ta?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:54 |