ma streseaza un dobitoc, si pe mine si pe nevasta mea
![]() ![]() ![]() |
ma streseaza un dobitoc, si pe mine si pe nevasta mea
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
Regula generala pentru cei care va streseaza cu telefoanele:
faceti un cont pe matrimoniale;ii puneti la categoria gay(sunt: barbat,si caut:barbat) ![]() ![]() faza asta i-am facut-o io unui "prietenas" care suna la 2-3 noaptea.... in 2 saptamani...abonatul XXXXXX nu poate fi contactat...va rugam reveniti ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
e o idee buna , mc @baranga
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Baranga ... esti genial de ... diabolic
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
De parca ala suna de pe numarul lui "principal", o fi si vreun idiot.
Suna sigur de pe o cartela la misto, ii faceti faza asta si isi ia alta cartela, deci ideea nu stiu daca-i atat de buna pe cat pare. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mai era un topic cu sunatul... aruncati un ochi si pe acolo si vedeti solutii...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.013 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu nu ii inteleg p-astia care tau telefoane aiurea. Parca ar fi crescut in ultimul catun, si ajunsi la oras, au dat de inventia numita telefon, si ce s-au gandit: HA HA, hai sa fac ceva inteligent - sa sun aiurea la lume (in timp ce se gandea ii picau mucii in gura de tamp ce era). Cam asta cred eu ca e portretul robot al unuia care deranjeaza lumea aiurea cu telefoane.
EDIT: chiar azi m-a stresat pe mine un individ cu numar ascuns, si tocmai cand urcam pe gard ditamai covorul de 4 pe 3 metri ce mustea de apa (ca l-am spalat si eu ca omu` la curte). Asta este nasol, ca daca te prinde in momente pe nepregatite, esti tentat sa intrerupi ceva foarte important, de frica ca este ceva urgent, si cand vezi ca e un... "om cu probleme" - ca sa fiu delicat, iti vine sa dai cu telefonu` de pamant. This post has been edited by Filip: 2 Oct 2009, 21:21 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nepoate, probabil era vreu amic de-al tau care se uita din strada cum salti covorul pe gard si s-a gandit sa-ti faca o bucurie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
Hmm... n-am amici pe acolo, am doar vecini seriosi, cu care ma ajut. Restul sunt doar copii mici, de pana in 8 ani pe acolo. Am pierdut legatura cu vechii amici din generatia mea din Voluntari. Ca sa fiu on-topic, aseara la 00.00 iar m-a sunat obsedatul. Iar am raspuns am pus telefonul pe masa, si l-am taxat vreo 2 minute. Cat de nebun sa fii sa vorbesti la pereti 2 minute, sa cheltuiesti banii asa, pe timp de criza. Oricum, incepe sa nu ma mai deranjeze, doar ca imi da "kilometrajul" inainte la telefon (ma refer la lifetimer - minutele in care s-a vorbit la telefon).
![]() |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu imi bateam joc de vecinul meu la greu (cam de-o varsta cu mine). Il sunam pe fix. De la geamul meu vedeam exact telefonul fix. Sunam si cand se apropia de telefon inchideam
![]() ![]() This post has been edited by kog: 4 Oct 2009, 12:20 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cata maturitate....
![]() Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 4 Oct 2009, 17:39) Eh... e tanar. Tin minte ca prin 2002-2003 am pus mana cu var-miu pe celularul matusii (un Ericsson 628 - modelul ala caramida daca mai stiti) - si am inceput sa sunam la lume, sa facem misto. Deh... copii - eu aveam 12-13 ani, iar verisorul cu doi ani mai mic. Oricum, tin minte. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu eram mai batran aveam atunci vreo 16 ani
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si atata bre, ca doar n-o fi avut nici ala telefonul fix montat in baie...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Mergi linistit la politie, spune ca te-a amenintat ca iti da foc la casa si la masina, ca sa-ti demonstreze ca te cunoaste ti-a marcat masina si ca vrea ceva .... aici inventezi si tu ceva.
Chiar daca isi schimba cartela apelul e urmarit si dupa IMEI-ul telefonului. Orice cartela pre-pay e inregistrata in primele 6 luni de la activare. Nu are nici o sansa sa nu fie gasit. Totul e sa faci o plangere si sa fii serios. Eventual iti iei cu tine un avocat. Dar sa fie unul care stie legea si procedurile nu un tanar absolvent. Te salut si spor la treaba Va garantez ca a functionat in cazul unei pustoaice de 19 ani care era amenintata cu violul. Tot cu zgarieturi de masina, mesaje, telefoane anonime .... tot tacamul. Si nu era fiica de "smecher" ORICUM .... fum fara foc nu exista, deci ceva la determinat pe "X" sa faca asta. Nu i-ai vorbit frumos, i-ai luat job-ul sau promovarea, l-ai scarmanit tu undeva. Referitor la femei si stilul lor nu vreau sa comentez pt. ca stiu multe excese provocate de gesturile evidente ale unor "doamne" (a se citi sotii) si in momentul cand au primit raspuns, s-au dus la barbatii lor si au inceput sa plinga ca si cum ar fi nevinovate. Si de acolo sa vezi scandal intre barbati care se cunosteau de 15 ani. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
si daca are telefonul cumparat din vitan???ce IMEI??
sau: ..nu stiu frate l-em luat cu tot cu cartela ... P.S. mai stresam si eu fete care le aveam in agenda si le ziceam ca au fost alese pt preselectie la megastar in urma unui mail primite de la ele...le puneam la proba prin telefon.... ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Tu esti ruda cu Daniel Buzdugan?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:06 |