copac cazut pe masina-costuri reparatie
![]() ![]() ![]() |
copac cazut pe masina-costuri reparatie
biker17 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 25 February 07 From: tg-jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
o poza daca se poate?
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
biker17 |
![]()
|
nu am poze, oricum nu s-ar intelege nimic pe intuneric, abia se vedea vopseaua daca e sau nu zgariata
Cu aproximatie, cat costa luneta? This post has been edited by biker17: 13 Oct 2009, 22:05 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
de unde esti?
o luneta noua cam 120lei. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
Corect ! De unde esti ?
Reparatiile ca manopera si materiale chit ca e acelasi difera de zona. Daca esti din Iasi sau linga am luneta SH 20lei cu rezistenta intreaga, o dai tu jos sau chem eu un ajutor de 10lei. Aripa si plafon se indreapta cu cuie, ventuze, ciocaneala ca nu cred sa fie caz de sudura. |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
biker17 |
![]()
|
sunt din targu-jiu, am dus-o la reparat, pe moment vreau doar sa-mi indrepte tablele ca nu am bani de vopsit. in mod normal cred ca ar trebui vopsita toata pt ca are zgarieturi cam peste tot dar poate se ia cu benzina sau polish (zgarieturile sunt cam de 1 cm latime dar sunt superficiale). la politie mi-au zis ca daca nu o vopsesc imi ia talonul. pt niste zgarieturi?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:54 |