capac protectie sub bord solenza clima 2003
![]() ![]() ![]() |
capac protectie sub bord solenza clima 2003
roibescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-33-***
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu sint de clima 2004...spune frate ce te doare ...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
roibescu |
![]()
|
sunt proprietar de solenza clima de 7 ani (unicul proprietar al acestui autoturism).
am mai avut masina in service,dar pana acum nu am avut surpriza neplacuta sa observ lipsa unor componente ale masinii. de aceasta data am observat ca sub bord in partea stanga totul este la vedere ceea ce inainte era inchis etans si totodata ceva lipsa in partea de jos a bordului. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-33-***
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pune o poza cu locul in cauza sa ne dam seama mai bn.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
roibescu |
![]()
|
uite niste poze.da-ti si tu cu parerea
Attached thumbnail(s) DSC01577.JPG ( Size: 488.96k ) Number of downloads: 365 DSC01579.JPG ( Size: 505.88k ) Number of downloads: 406 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-33-***
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai ai toate plasticele. Da-mi un add la id anecula_08 ca sa iti trimit manualele de service sa te convingi
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
solenzoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 11 November 07 ![]() |
Sunt cu solenza scala fabricata in mai 2003 , dar exact asa ca si in pozearata si la mine. Exact gaurile din prima poza doar ca nu se vad acele fire , probabil sunt puse mai sus , iar despre a doua poza exact la fel.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Scala
- Cj-75 LAR
|
|
rais |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 29 March 10 ![]() |
clima mea 2003 tot asa e nu a avut nici un capac, probabil ti s-a parut
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
- GL
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Colegul nostru a pus aceeasi intrebare in alte doua topicuri si a primit cam aceleasi raspunsuri.
Poate chiar crede ca a avut bordul inchis etans pentru ca masina este varianta clima (i-am pus poza cu cele doua parti ale bordului in alt topic). Ca sa il mai ajut un pic, o sa ii spun ca gaura ovala din partea stanga a semicochiliei inferioare volan este de la mecanismul de reglare pe inaltime al volanului (mecanism de altfel prezent la Clio si la SuperNova). Deci, daca a avut cumva volan reglabil pe inaltime (de, masina e clima), in mod clar i-au schimbat coloana de directie in service ![]() Imi cer scuze, nu m-am putut abtine. |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Doua topicuri deschise pentru aceeasi problema. Problema s-a rezolvat asa ca se inchide aici.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:08 |