Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
![]() ![]() ![]() |
Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
multiiiii in bugetele cui trebuie.....
Attached thumbnail(s) mail.jpg ( Size: 716.1k ) Number of downloads: 291 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Aprope de crin antonescu, ce-mi place la omul asta, are gura cea mai mare, iar el este sustinul in campania electorala de catre patriciu.
Asta merge pe principiul, hotul striga hotii. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Patriciu are vreo condamnare definitiva si irevocabila?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nici base nu are condamnare definitiva si irevocabila, dar flota tot disparuta este.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa inteleg ca industria Barladului duduie, ca de' a fost sub conducerea lui tov. iliescu atatia ani.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu va suprati...candideaza patriciu la fonctie????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
tribunul : duduie, pe roti, catre turcia
![]() In alta ordine de idei, eu nu inteleg de ce ii plangeti atata pe bugetari? La voi in mediul privat nu a venit criza ? Nu e greu? Dar las, munciti voi sa castige ei bani multi degeaba. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vijelie |
![]()
|
@FLP
Pai astia chiar sunt de plans, ei traiesc din sporuri, nu din salariu. This post has been edited by vijelie: 6 Oct 2009, 14:01 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ma si pe mine cine ma plange? Era un tip pe aici, cu o supernova din Braila parca, ce zicea ca la el e groasa rau. Firma la care munceste pe un salariu (parca 700 de RON) a intrat in criza. De ce sa nu il plangem pe el? Daca il da afara? Pe el si pe toti din mediul privat nu ii vede nimeni. Domnilor, mediul privat tine bugetarii in spate. La noi(mediul privat) nu se mai uita nimeni ca stie ca noi suntem scarbiti si nu mai votam. Asa ca toti o ard cu bugetarii, cu pensionarii, etc. Dar banii lor de unde vin ? Criza din mediul privat e groasa rau la noi in tara.
This post has been edited by FLP: 6 Oct 2009, 14:05 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
aia de sus stiu ca aia de jos nu stiu. asa e cel mai bine.
ne informam din sursele lor, si stim ce vor ei sa se stie. noi vedem doar fragmente, de aia unu' e pus rau cu geoana si altu' e pus rau cu basescu, depinde ce fragment a prins. pacat ca voteaza toti cetatenii, cu parere de rau o spun, dar e pacat. This post has been edited by Marius97fer: 6 Oct 2009, 14:13 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' cine ai vrea sa nu voteze? Negri nu avem, femeile sunt mai harnice decat noi...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
pacat ca voteaza toti cetatenii, cu parere de rau o spun, dar e pacat.
aici te inseli groaznic! nu voteaza mai nimeni nu ai observat asta? prezente la vot de 40 % ti se pare ca voteaza toti? e grav ca toata lumea se da deoparte si nu se duce la vot sau sa intre in politica. asa sa ajuns ca cele mai organizate partide sa-si impuna oamenii peste tot, oameni care in proportie mare sunt niste incapabili, oameni care nu au ce cauta in posturi cheie. cine voteaza la noi? pensionarii care regreta cu nu mai candideaza iliescu, da voteaza psd, membri de partid si neamurile lor in speranta ca se capata cu ceva acolo, un ajutor financiar acolo, un loc de munca caldut, etc. cati oameni cu drept de vot sunt membri de partid? ca procent ma refer? sunt 10%? nu cred! ti se pare corect ca reprezentatii a 10% a oamenilor cu drept de vot sa decida pentru toti? problema este ca nu avem o alternativa, nu avem unu sa zicem ca e capabil si bun, unul caruia sa-i pese de oameni. This post has been edited by kato: 6 Oct 2009, 14:27 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
mai corect era: pacat ca NU voteaza toti cetatenii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Din pacate criza este folosita de multi patroni ca pretext sa-i exploateze la maxim pe angajati, in buzunarele lor intrand aceiasi bani. Stiu personal cazuri de genul "daca nu faceti norma de x pe luna nu luati salariul intreg" norma respectiva fiind pusa special la o valoare mult prea mare pentru a fi atinsa. Angajatii nu-si iau salariul intreg, dar salarile reprezinta doar o mica parte din suma obtinuta prin valorificarea produselor, restul, in mare parte, fiind profitul care intra in buzunarul patronului.
Pe de alta parte sunt si cazuri cand angajatul are pe cartea de munca salariul minim si restul banilor ii ia la negru, asa ca respectivul nu tine in spate nici un bugetar. Pana la urma daca curge lapte si miere in sistemul bugetar de ce respectivii s-au dus sa lucreze la privat? A nu se intelege acum ca bugetarii sunt un model de munca competitiva, dar mie mi se pare ca multi isi varsa asupra bugetarilor frustrarea cauzata de faptul ca lucreaza la un patron cu 7 clase dar cu bani. Ideal mi se pare a se adopta sistemul din strainatate, adica educatia si sanatatea contra cost, astfel incat nimeni nu se mai plange ca ii tine in spinare pe altii, nu va mai exista spaga data la doctor, meditatiile cu elevii de la clasa, intratul in acelasi timp la 20 de facultati pentru ca oricine sa ia o diploma cu care dupa aceea sa se stearga la dos cu ea, sa nu mai existe companii falimentare sustinute de stat etc. Aparatul bugetar sa se restranga la minim. This post has been edited by Highwayman: 6 Oct 2009, 14:31 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
vijelie |
![]()
|
Poti da vreun exemplu de stat in care tot ce tine de educatie si/sau de sanatate e exclusiv contra cost?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Bine-inteles ca nu nu pot da pentru ca nu exista exclusiv contra cost, dar din cate stiu eu intr-o tara cu apa calda a intrala facultate pe locurile subventionate de stat este un mare succes pentru care trebuie sa lupti din rasputeri. In SUA platesti inca cativa ani dupa terminarea facultatii la ratele pentru taxele de studiu.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tribunul @ 6 Oct 2009, 14:26) O sa fii surprins ca voteaza majoritatea cetatenilor, chiar si cei care nu s-au dus la vot. La urmatoarele alegeri o sa fiu sigur ca votul meu va fi anulat, ca sa nu ma trezesc ca de fapt am votat si-a iesit cine trebuia, desi eu am stat acasa sau prin vreo carciuma. This post has been edited by Illusi0n: 6 Oct 2009, 14:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 6 Oct 2009, 15:38) O sa fii surprins ca voteaza majoritatea cetatenilor, chiar si cei care nu s-au dus la vot. La urmatoarele alegeri o sa fiu sigur ca votul meu va fi anulat, ca sa nu ma trezesc ca de fapt am votat si-a iesit cine trebuia, desi eu am stat acasa sau prin vreo carciuma. esti sigur ca va fi pus in teancul cu cele anulate? ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tribunul |
![]()
|
de doua ori in aceiasai pagina, ce tie si cu pesedeii astia.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b76bgaarh |
![]()
|
bre naspa daca dupa 3 ore nu a primit nici un email nou...si eu primesc mai multe emailuri pe zi.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 6 Oct 2009, 15:13) In afara de vijelie, ceilalti nu au inteles corect afirmatia citata. Sensul afirmatiei era: QUOTE Pacat ca au drept de vot toti cetatenii. Eu nu sunt neaparat de acord cu aceasta idee, doar am observat ca afirmatia lui Marius97fer a fost interpretata gresit. This post has been edited by Serpico: 6 Oct 2009, 15:35 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai cam asta e ideea lu base... de ce sa voteze toti..doar aiai care il merita... aia care nu sunt cei 11 meleonae de asistati.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 6 Oct 2009, 16:28) pai cam asta e ideea lu base... de ce sa voteze toti..doar aiai care il merita... aia care nu sunt cei 11 meleonae de asistati..... hai nu zau? ca truc sa ne scoata la vot pe toti a ales ideea cu parlamentul unicameral. chiar nu poti sa citesti printre randuri? cu ce vrei sa ne momeasca sa ne prezentam la vot? cu promisiuni de mai bine? nu mutumim, ne-am saturat si nu mai credem nimic! |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
da in porcu de craciun crezi?
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:12 |