Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
![]() ![]() ![]() |
Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
apreciez un om care gandeste, analizeaza, base e prost din cauza x sau cauza y, nu il votez pe geoana pentru ca are parul lins si carare in doua parti...
nu apreciez sutele de cetateni ce se bucura de 2 litri de ulei si un kil de zahar pentru a vota cu unul dintre candidati. aici este durerea mea, unii dintre noi ne informam, avem pareri, dar ca noi sunt putini, si majoritatea nu vor merge la vot, pe de alta parte sunt milioane cei ce vor vota pentru ca au primit un putin suficient pentru 2 sau 3 zile pe ideea ca "e prosti toti, asta mi-a dat de mancare..." |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stan ala pe care il tot hulesti tu, o adus nspe mii de argumente cu probe de ce basescu ii prost, tampit, incapabil ...
De cate ori l-o facut prost si tampit, si nu prea il poate da in judecata ca venea cu probe, cu inregistrari ... Deci ar cam trebui sa-l apreciezi ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.723 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
de stan ala chiar imi place. in loc sa vorbeasca el, lasa laptop`ul sa vorbeasca
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Serje @ 6 Oct 2009, 23:12) Stan ala pe care il tot hulesti tu, o adus nspe mii de argumente cu probe de ce basescu ii prost, tampit, incapabil ... De cate ori l-o facut prost si tampit, si nu prea il poate da in judecata ca venea cu probe, cu inregistrari ... Deci ar cam trebui sa-l apreciezi ... Daca il cunosti asa de bine, ca am impresia ca-i urmaresti toate emisiunile, vad ca esti la zi cu toate, enumera te rog 3 motive pt. care nu l-as vota pe Basescu si alte 3 motive pt. care nu l-as vota pe Gioana. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
DA parlament unicameral,Da Basescu,trebuie reformata Romania!...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
DA asa este, numai cine nu vrea nu vede ce s-a reformat romania in ultimii 5 ani, si in urmatorul cincinal va fi reformata in continuare, in fiecare an, zi-le Base !
This post has been edited by johnsws: 7 Oct 2009, 08:23 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si de ce nu a reformat-o pana acum? Celor care tot il lauda pe Bashescu tin sa le reamintesc ca in ultimii 5 ani tot bashescu a fost presedinte.
@tribunul iti dau eu motive sa nu il votezi pe basescu: Era unul pe forum care spunea ca s-au aflat multe acte de coruptie care nu s-ar fi aflat daca nu era basescu, dar vin si il intreb: Cate condamnari au fost? 0(zero). Cat de legal si moral e sa iti dai singur o casa in Bucuresti si pe legea gresita ca ai "gresit" formularul? Cat de normal e sa infiintezi un minister pentru cineva doar pentru ca ii dai la buci? Si apoi sa "sifonezi" doua ministere pentru campania fiicei tale? Pe Geoana nu il votez pentru ca nu mi se pare potrivit pentru functia de presedinte nici al PSD, nici al tarii. Eu l-as vota pe Tiriac daca ar candida. |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(tribunul @ 7 Oct 2009, 07:59) Daca il cunosti asa de bine, ca am impresia ca-i urmaresti toate emisiunile, vad ca esti la zi cu toate, enumera te rog 3 motive pt. care nu l-as vota pe Basescu si alte 3 motive pt. care nu l-as vota pe Gioana. Am si altceva de facut decat sa-i urmaresc toate emisiunile, si pe mine la inceput ma scotea din sarite cu vocea aia enervanta, dar cand am inceput sa il si ascult ... mi-am dat seama ca le cam stie, normal ca mai este cand intrece masura, oare cine nu o face? Si isi probeaza cam toate afirmatiile cu probe, rar cand o da in balarii. Motive ca sa nu-l votezi pe Basescu? ![]() - Un presedinte nu trebuie sa fie hot - faza cu furatul telefonului (aia cu flota nu o fost demonstrata desi ...) - Un presedinte nu are voie sa conduca beat - Un presedinte nu are voie sa-si jigneasca poporul - Un presedinte nu trebuie sa-si transforme tara in mahala - Presedintele tarii nu trebuie sa fie un om din randul maselor, trebuie sa fie mult peste, daca in tara da bine sa mearga la carciuma ... inafara nu prea, si ca sa ne mearga bine, trebuie sa stie trata cu ceilalti presedinti de tari... io am vazut ca ii cam luat peste picior, ca acolo nu merge sa trateze la o tuica in carciuma. Si ar mai fi multe altele ... dar sa zicem ca alea nu se pot demostra prea usor, cel putin nu cat ii el la putere. Motive ca sa nu-l votezi pe Geoana? ![]() Dar are un plus, stie sa vorbeasca si are o imagine destul de buna inafara, pacat ca iiincapabil sa conduca. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Oct 2009, 09:28) Ala e mai hot decat toti politicienii la un loc... ![]() 7 Oct 2009, 09:44: QUOTE(Serje @ 7 Oct 2009, 09:35) Treaba e mai complexa... Un presedinte nu are voie sa conduca o tara beat tot timpul... This post has been edited by vis-a-vis: 7 Oct 2009, 08:44 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sunt asa de vechi si folosite de antenisti...ma refeream la ceva concret si intemeiat.
Daca le-ai gandi putin ai vedea ca sunt nu numai aberatii, dar sunt si prost gandite. iti dau un exemplu, vorbim ca justitia este cum este, dac presedintele ar influenta-o, cum ar fi? sa vina presedintele si sa bage la puscarie dupa bunul plac. Daca incearca sa reformeze justitia, atunci iar nu e bine, ca se baga in .... PS ai uitat sa zici de moralitate, cand a facut-o tiganca pe ziarista aia nesimtita. Numai pt. faptul ca o sa le scada pensiile alea imense si tot e bun. Cu greva au dat-o in bara. Cu mitingul o s-o dea in bara. Cu referendumul cu demiterea au dat-o in bara. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Serje |
![]()
|
Tiganca imputita o facut-o cand vorbea cu sotia lui in masina sau unde erau, parca nu i-o zis direct in fata, deci are o scuza...
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Oct 2009, 09:42) Ala e mai hot decat toti politicienii la un loc... ![]() <span class='edit'>7 Oct 2009, 09:44:</span> Treaba e mai complexa... Un presedinte nu are voie sa conduca o tara beat tot timpul... O fost demonstrat ca ii hot? La ce imagine are inafara si relatii ... Da am zis io ca ar fi treaza vreodata? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 7 Oct 2009, 09:35) - Un presedinte nu are voie sa conduca beat - Un presedinte nu are voie sa-si jigneasca poporul - Un presedinte nu trebuie sa-si transforme tara in mahala - Presedintele tarii nu trebuie sa fie un om din randul maselor, - oricine are voie sa faca ce vrea, este o tara libera, doar ca daca incalci legea trebuie sa platesti, deci de vina este politia ca nu l-a amendat. Intr-o tara in care legile se aplica un rege a fost amendat pt. o incalcare a legii rutiere. - restul mi se par, motive FOARTE intemeiate, sa nu-l votezi. Ti-l pot recomanda pe Vanghelie, ca este din randul maselor, nu are treaba cu mahalaua, si nici nu jigneste poporul (mai ales cand le arunca cate 2 mici ca la caini) 7 Oct 2009, 09:58: QUOTE(ady77 @ 7 Oct 2009, 09:54) Exist 2 metode sa intervii, sa dai un ordin sa se execute sau sa reformezi sistemul. Cred ca justitia a fost in greva, deci ceva a inceput sa se miste, numai ca trimite acasa toate fosilele comuniste si tot e ceva. Mie nu-mi convine nimic, iar de vazut incerc sa vad si eu ce pot. This post has been edited by tribunul: 7 Oct 2009, 08:58 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
Eu iti pot recomanda sa nu votezi deloc, sau sa-i votezi pe toti sa nu se supere niciunul.
|
--------------------
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
3 motive pentru care nu il suport pe Basescu:
-creaza instabilitate politica - ceea ce afecteaza puternic economia (cum au plecat psd-ii a crescut mult euroiu. - vine cu ideii proaste pe care le insufla papusi Boc (marirea TVA, pentru a acoperi deficitul bugetar) - cu cine a colaborat pe parcursul vremii le-a tras-o de nu s-au vazut (Petre Roman, Stolojan, etc.). Iar ca comparatie intre Valentin Stan si Basescu : http://ro.wikipedia.org/wiki/Valentin_Stan http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian_B%C4%83sescu comparatia intre cv-uri spune tot. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Serje |
![]()
|
Da presedintele nu are imunitate?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.723 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
oare de ce nu candideaza mugur isarescu? se descurca cu bnr, are imaginea nepatata (sau nu am auzit eu de nimic) si este capabil sa comunice.
eu pe el l`as vota! hâc ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
tribunul |
![]()
|
Sunt aceleasi, vechi, si repetate si zise din nou ca probabil si cei care le zic s-au plictisit.
- decat o stabilitate politica ca pe vremea tov. iliescu cand s-a furat pe rupte, mai bine agitatie...cica unul a furat de la cfr 1 MILIARD de euro, asa da stabilitate. - sa inteleg ca euro a crescut din vina lui Basescu, asta-i cea mai tare de pana acum Eu as putea sa zic, ca pesedeii sunt cei care au plecat de la guvernare, iar plecarea lor a creat situatia asta. Pesedeii nu inteleg un lucru, ca daca scot la bataie argumente de genul asta nu-i fac mai mult rau ci ii intaresc si mai mult pozita pe care o are. Basescu a fost ales, si pt. ca promis ca distruge pesedeul, iar cand se tine de cuvant, ii creste audienta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Serje |
![]()
|
Ce te face sa crezi ca acuma nu se fura miliarde?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tribunul |
![]()
|
un lucru extrem de simplu, daca pesedeii se leaga de base de niste lucruri puerile, daca ar exista un furt de miliarde, nu ar fi pe buzele tuturor pesedeiilor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Serje |
![]()
|
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(psychoo @ 7 Oct 2009, 11:08) oare de ce nu candideaza mugur isarescu? se descurca cu bnr, are imaginea nepatata (sau nu am auzit eu de nimic) si este capabil sa comunice. Pai... tocmai de aia nu candideaza. Si lui, si noua ne e mai bine cu el acolo unde e. Eu pe el il creditez pt. performata ca in pofida furtului generalizat si a conducerii absolut incompetente care domina tara de 20 ani, nu am coborat in haos total inca. Ma lasa perplex personajul asta intr-un fel: cine-l sustine? Cum de a reusit sa se mentina, neafiliat politic, intr-un post cu atata influenta timp de 20 ani in acest sistem in care TOATE posturile de conducere din sistemul bugetar se aloca pe criterii politice in mod deschis?? Orisicum, e bine ca e acolo, si e bine ca nu-l intereseaza altceva. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Alo, domnu'... Isarescu a fost prim ministru.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tribunul |
![]()
|
mandatul lui parca este de 10 ani, iar asta cu neafiliat politic este exact ca la oprescu... candidat independent.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
aaaa, si a canditat ca presedinte.
De ce nu l-ati votat atunci? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tribunul |
![]()
|
niciodata nu-i prea tarziu....da ce te faci cu atatia independenti, ca nu mai stii pe cine sa votezi.
Peste drum, da de mos Tiriac nu zici nimic? This post has been edited by tribunul: 7 Oct 2009, 10:29 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
psychoo |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(IsNa @ 7 Oct 2009, 10:13) "Fratii" lui! Stai tu linistit ca el nu e pus acolo sa ne fie noua bine ci sa execute ce spun altii, muuuult mai sus decat asa-zisii lideri ai nostrii. Cat despre cat de bine a facut Isarescu, isi mai aduce aminte cineva de inflatia cu 3 cifre din anii '90, de falimentele bancilor, pastorite parinteste de BNR, de creditele fara nici un control, urmate de inghetarea totala a creditelor care a bagat in faliment firme si a facilitat intrarea in criza, de imprumutul de la FMI bagat exclusiv in sustinerea unui curs RON-EUR nerealist, de RMO returnata la banci si scoasa din tara, de dobanda de referinta de 8.5% cand in toate tarile "normale" e max 2%, de lipsa oricarui control asupra comisioanelor bancare? Mai spun? Isarescu e zugravit ca un cavaler sans peur et sans reproche pe un cal alb care ne-a tinut vezi Doamne feriti toti acesti ani cand de fapt prin politicile dezastruoase pe care le-a pastorit n-a facut decat sa ne tina jos! This post has been edited by Garett: 7 Oct 2009, 11:34 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Oct 2009, 09:28) Si de ce nu a reformat-o pana acum? Celor care tot il lauda pe Bashescu tin sa le reamintesc ca in ultimii 5 ani tot bashescu a fost presedinte. @tribunul iti dau eu motive sa nu il votezi pe basescu: Era unul pe forum care spunea ca s-au aflat multe acte de coruptie care nu s-ar fi aflat daca nu era basescu, dar vin si il intreb: Cate condamnari au fost? 0(zero). Cat de legal si moral e sa iti dai singur o casa in Bucuresti si pe legea gresita ca ai "gresit" formularul? Cat de normal e sa infiintezi un minister pentru cineva doar pentru ca ii dai la buci? Si apoi sa "sifonezi" doua ministere pentru campania fiicei tale? Pe Geoana nu il votez pentru ca nu mi se pare potrivit pentru functia de presedinte nici al PSD, nici al tarii. Eu l-as vota pe Tiriac daca ar candida. eu sunt ala. dar te rog sa citesti tot ce am scris. in legatura cu intrebarea ta, sa nu uitam ca nu presedintele se ocupa de condamnari. sa nu uitam ca in fruntea csm se afla oameni pusi de psd, asta ca o paranteza. "Cat de legal si moral e sa iti dai singur o casa in Bucuresti si pe legea gresita ca ai "gresit" formularul? " nu am spus ca base este imaculat, si pe langa flota asta e nimic "Cat de normal e sa infiintezi un minister pentru cineva doar pentru ca ii dai la buci?" aici e discutabil. din punctul meu de vedere romania ar putea sa traiasca din turism foarte bine si cred ca este un domeniu cheie pentru investitori. daca am avea o infrastructura decenta am fi departe( parere pur personala) "Eu l-as vota pe Tiriac daca ar candida." dar nu candideaza. ce alegem din ce avem? si de ce? eu am adus niste argumente mai mult sau mai putin intemeiate ( in functie de cat de acceptate sunt ele sau nu si de gandirea fiecaruia). tu? 7 Oct 2009, 12:46: QUOTE(vis-a-vis @ 7 Oct 2009, 11:20) am votat cu isarescu atunci dar voturile lui s-au canibalizat cu ale lui stolojan. in turul doi am injurat bine si am pus stampila pe iliescu. am decenta sa recunosc ce am facut. This post has been edited by kato: 7 Oct 2009, 11:46 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:43 |