Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
![]() ![]() ![]() |
Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu fac propaganda, schimbam idei. vreau sa gasim impreuna argumente pro si contra pentru fiecare candidat, sa-i analizam pe toti. se prea poate ca eu sa ma insel, ca doar nu detin adevarul absolut. si apropo, nu eu am inceput, insa am sustinut un punct de vedere, cu argumente zic eu. nu vreau sa se ajunga la chestii personale ( cum sa ajuns vad). este o discutie libera in care fiecare da cu parerea, si nu mi-am permis sa jignesc pe nimeni. tu crezi ca eu fac propaganda? ma opresc sa postez. scuze ca m-am bagata in cafeneua voastra si mi-am exprimat parerile! o zi buna in continuare
This post has been edited by kato: 7 Oct 2009, 12:24 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Oct 2009, 09:28) Banuiesc ca nu te referi la acel Tiriac care a venit in '90 "sa ajute Romania" si care, ca prim pas de ridicare a tarii, si-a tras o vila gratis de la Petre Roman, din fondul de protocol, ca era sarac si nu-si putea permite 10.000 $ cit costa la vremea aia. Sau alt Tiriac decit cel care a luat terenul de pe malul celalalt al Herastraului. Sau alt Tiriac care a luat citeva zeci de hectare la marginea Brasovului "pentru a face un centru pentru copii" ! Tot pe gratis! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(IsNa @ 7 Oct 2009, 11:13) Cum de a reusit sa se mentina, neafiliat politic, intr-un post cu atata influenta timp de 20 ani in acest sistem in care TOATE posturile de conducere din sistemul bugetar se aloca pe criterii politice in mod deschis?? QUOTE În anul 1993 devine membru al Clubului de la Roma, a fost ales președinte al Asociației Române a Clubului de la Roma, iar în 1999 a fost reales în această funcție. Am spus cam tot. Am văzut anul acesta o reluare a unei emisiuni Profesioniștii cu el invitat. La final a fost întrebat ce este mai important pentru el decât banii. Răspuns: familia ... și familia mare, țara. Și asta s-a văzut. România și-a oprit căderea în gol și a început să-și revină fix în timpul guvernării sale. Coincidență? Nu cred. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Oct 2009, 13:02) Banuiesc ca nu te referi la acel Tiriac care a venit in '90 "sa ajute Romania" si care, ca prim pas de ridicare a tarii, si-a tras o vila gratis de la Petre Roman, din fondul de protocol, ca era sarac si nu-si putea permite 10.000 $ cit costa la vremea aia. Sau alt Tiriac decit cel care a luat terenul de pe malul celalalt al Herastraului. Sau alt Tiriac care a luat citeva zeci de hectare la marginea Brasovului "pentru a face un centru pentru copii" ! Tot pe gratis! Aaaa....nu....nici vorba, este vorba de alt tiriac.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Oct 2009, 13:02) Banuiesc ca nu te referi la acel Tiriac care a venit in '90 "sa ajute Romania" si care, ca prim pas de ridicare a tarii, si-a tras o vila gratis de la Petre Roman, din fondul de protocol, ca era sarac si nu-si putea permite 10.000 $ cit costa la vremea aia. Sau alt Tiriac decit cel care a luat terenul de pe malul celalalt al Herastraului. Sau alt Tiriac care a luat citeva zeci de hectare la marginea Brasovului "pentru a face un centru pentru copii" ! Tot pe gratis! Da de Tiriac ala care o adus multe fiirme mari in Romania ai auzit? Si care o facut din muritori de foame, oameni bine platiti, sau crezi ca firmele alea de produc pentru Mercedes au venit ele de capu lor aici ... si multe altele. De Tiriac ala care doneaza o gramada de bani, doar ca nu vrea publicitate pe seama asta, ai auzit? Sau trebuie de fiecare data cand face un act umanitar, sa cheme presa si sa arunce cu $ in stanga si in dreapta ca becali? Unii ajuta si fara presa de fata, pentru ca asa cum ei au anumite beneficii si primesc gratis unele chestii, ce le-ai enumerat tu mai sus, la randul lor mai dau si mai departe. Pentru cat a facut pentru tara asta, cred ca merita din plin casa aia gratis si niste terenuri. Ajunge ca un proiect mare sa fie sustinut de Tiriac, si ii o garantie pentru cei din Vest, mult mai mare decat daca ar fi garantat de statul Roman. Ca nu ii usa de biserica ... pana la urma cine ii? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Serje @ 7 Oct 2009, 13:42) Pentru cat a facut pentru tara asta, cred ca merita din plin casa aia gratis si niste terenuri. Da terenurile alora ce au cazut in razboaie si revolutie unde sunt...ca aia au facut de infinite ori mai multe ca vanatorul de mistreti...lasati naibii vorbele mari deoparte...daca cineva crede ca resoppectivul a facut ceva pentru el sa ridice mana...btw...banca lui are cele mai nesimtite comisioane |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu sint mai de la tara, si am fost invatat sa gindesc prost, dar incerc sa gindesc:
Omul care are bani in buzunar, dar ia covrigul din mina unui prapadit de copil pe linga care trece, e un mare nenorocit ! Un om cu un astfel de caracter nu e capabil sa ajute pe nimeni, si nici nu intentioneaza sa o faca. Daca vii in Romania in calitate de mare milionar, ce fel de om trebuie sa fii ca primul lucru care sa-ti treaca prin cap sa-l faci e sa iei pe blat o casa? In cocluzie, pentru mine omul a venit la furat, in tara nimanui. Si a propos de firmele alea, cred ca iesam mult mai ieftin daca asteptam sa vina singure. in plus, nu supraevalua creditul de care se bucura tiriac in germania. Nu-i chiar atit de mare. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Decat un "fomist", mai degraba unul care si-a facut plinul
![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Serje @ 7 Oct 2009, 13:42) Da de Tiriac ala care o adus multe fiirme mari in Romania ai auzit? Si care o facut din muritori de foame, oameni bine platiti, sau crezi ca firmele alea de produc pentru Mercedes au venit ele de capu lor aici ... si multe altele. De Tiriac ala care doneaza o gramada de bani, doar ca nu vrea publicitate pe seama asta, ai auzit? Sau trebuie de fiecare data cand face un act umanitar, sa cheme presa si sa arunce cu $ in stanga si in dreapta ca becali? Unii ajuta si fara presa de fata, pentru ca asa cum ei au anumite beneficii si primesc gratis unele chestii, ce le-ai enumerat tu mai sus, la randul lor mai dau si mai departe. Pentru cat a facut pentru tara asta, cred ca merita din plin casa aia gratis si niste terenuri. Ajunge ca un proiect mare sa fie sustinut de Tiriac, si ii o garantie pentru cei din Vest, mult mai mare decat daca ar fi garantat de statul Roman. Ca nu ii usa de biserica ... pana la urma cine ii? Doar comunistii dadeau de pomana. Toate firmele care au venit in romania nu au venit ca sa faca acte umanitare, au venit aici ca avem forta de munca calificata platita prost, si au venit sa exploateze acest lucru. Adica...decat sa plateasca un om in Franta sa raspunda la telefon cu 2000 euro, mai bine plateste pe cineva care tocmai a terminat facultatea cu 400-500 euro sa faca aceiasi munca. Tot profitul acestor firme se duce la ei in tara sub diferite forme. Ar fi fost frumos ca tiriac sa aduca in romania si firme care sa construiasca ceva, care apoi sa exporte. Daca tu crezi ca tiriac a facut ceva fara sa scoate profit... Dar cum ne place sa vorbim ce vedem la antene, tiriac este salvatorul romaniei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
Ce-i aia "si-a facut plinul"? Bil Gates, un student prapadit, a facut prima suta de mii de dolari. Nu s-a considerat "umnplut". A facut primul milion de dolari. iar nu s-a considerat "plin". A facut primul miliard de dolari. Nici acum n-a considerat ca si-a facut plinul. A facut primele 10 miliarde de dolari. Iarasi nu si-a facut plinul, ca nu s-a retras din afaceri. Aproape nimeni, niciodata nu considera ca si-a facut plinul. Te amagesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ce conteaza ca au venit sa faca bani? Nu ti se pare normal? Hai sa aruncam din tara toate firmele de afara ca au venit sa faca bani. Pai daca avem si noi profit e pe urma asta, nu-i bine? Avem locuri de munca ...
Normal ca au venit sa faca profit, dar puteau merge in Bulgaria sau in Burkina Faso, sau preferai sa mearga acolo, nu? OAP, te obliga cineva sa mergi la el la banca? Are comisioane mari ca sa-si sorteze clientela, ii axat mai mult pe firme medii si mari sau pe cine nu vrea sa-si piarda jumatate din zi stand la cozi la ghiseele bancii. Patronul la care lucram acum cativa ani, prefera sa plateasca comisioane mai mari, doar sa mearga la banca si sa nu stea la cozi, dupa oameni ce-si plateau facturi de curent, telefon ..., vroia sa mearga si sa rezolve rapid, si el si oamenii din firma, sa nu piarda vremea aiurea. Dar nu am auzit pe nimeni ca l-o obligat cineva sa-si faca cont la Tiriac. corbex, Bill Gates nu s-o retras cumva de la conducerea Microsoft? This post has been edited by Serje: 7 Oct 2009, 13:41 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oricate "bube" ar avea Tiriac, tot mi se pare mai bun ca Bashescu.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 7 Oct 2009, 14:39) Si ce conteaza ca au venit sa faca bani? Nu ti se pare normal? .......... corbex, Bill Gates nu s-o retras cumva de la conducerea Microsoft? Nu sint comunist, stiu ca nimeni nu face munca patriotica. Dar, cind in tara de origine o banca practica dobinzi de 12-14%, iar in Romania de 28-32%, banca aia a venit in Romania sa fure, nu sa cistige. De cistigat cistigi la loto sau muncind. Vina insa apartine guvernului nostru, ca nu le da peste bot, el ar trebui sa aibe grija de turma poporului. Asa umbla zvonul, ca se va retrage (Gates). Se pare ca-i porea ocupat si n-are timp s-o faca. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Oct 2009, 15:00) ...Dar, cind in tara de origine o banca practica dobinzi de 12-14%, iar in Romania de 28-32%, banca aia a venit in Romania sa fure, nu sa cistige.... Definește furtul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Pai, e atunci cind i-a luat, nu i-a dat, si era bicicleta , nu masina !
This post has been edited by corbex: 7 Oct 2009, 14:27 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Serje @ 7 Oct 2009, 12:42) [...] De Tiriac ala care doneaza o gramada de bani, doar ca nu vrea publicitate pe seama asta, ai auzit? [...] Parca am auzit ceva, ii dadea bani lu fi-su pt "liniute"? A, da, ca nici publicitate n-a vrut pe tema asta. Parca il si "ruga" pe un reporter sa taca "daca mai vrea sa lucreze la tv". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Serje @ 7 Oct 2009, 14:39) OAP, te obliga cineva sa mergi la el la banca? Pai nu merg...dar nici nu cred ca il "doare" mai mult de altcineva decat de contul lui ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Serje |
![]()
|
Oare cine ar trebui sa se trezeasca?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
Aia de nu-l voteaza pe base, normal. Ca base trebuie neaparat sa termine proiectele incepute in ultimii cinci ani, cum ar fi:
- - - - - - - - - - - - - - - - etc. ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, si le-o treminat bre:
- pe aia mica a vazut-o la casa ei, la Bruxelles, - pe ailalta, a rezolvat-o cu o casa mai mare, - pe ailalta, mai mare si mai blonda a uns-o ministra, - legea majorarii salariilor profesorilor a promulgata, ca sa castige voturi la parlamentare pentru partid, - si-a vazut visul cu ochii cu alianta PSD-PDL, cu o sustinere puternica in parlament, - a distrus vreo 2, 3 guverne, Nu ajung toate realizarile astea? This post has been edited by radian: 7 Oct 2009, 15:50 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu ajung, sunt convins ca poate mai mult
![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
Pai cu fratisu o dat si chix, ca "saracu" nu stia in ce se baga, ca el ii copil mic si prostut.
Trebuie sa-l rezolve si pe el si mai tre sa-si primeaca Dacia SUV ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Babele din satul Pulesti care stau in fata gardului pe ulita au aceeasi parere, pacat ca nu au fibra in sat sa va aprobe parerile.
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
ady77 |
![]()
|
Bre tu ma faci sa ma duc la vot
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oi fi, n-oi fi, cine stie. Ideea este ca de Basescu m-a saturat, chiar daca acum 5 ani l-am votat. Insa, nici cu contracandidatii nu mi-e rusine, unul si unul...
QUOTE(verde57 @ 7 Oct 2009, 17:36) Babele din satul Pulesti care stau in fata gardului pe ulita au aceeasi parere, pacat ca nu au fibra in sat sa va aprobe parerile. In ce judet e satul ala? ![]() Dar pana una alta, campania lui Eba a fost una din cele mai mari porcarii din anul in curs. Nepotism la rang inalt. Sau tu consideri ca Eba mai are si alt merit in afara numelui de familie? Si a mai fost si fraiera de Monica Iacob Ridtzi care s-a aruncat ca gaina la muci s-o sprijine pe Eba, iar dupa ce s-a achitat de sarcina a spalat Basescu cu ea pe jos... Promovarea Elenei Udrea, are la baza competenta profesionala, sau sustinerea lui Basescu? Chiar daca tu consideri ca fiind niste argumente de toata jena, implicarea lui Basescu in activitatea guvernului pentru mine este un motiv sa nu-l mai votez a doua oara. Divide et impera... in varianta latino-balcanica... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
e comuna
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
am sa postez un articol interesant gasit pe un site de stiri. nu sunt sigur daca pot sa postez sursa asa ca am sa va rog sa-mi acordati credit ca am dat copy-paste. ce va rog este sa luati fiecare varianta in calcul si sa faceti o simulare a ce va fi!
![]() "Potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de CCSB, Traian Basescu va pierde presedintia Romaniei in turul doi, indiferent de contracandidatul sau. Actuala situatie din politica si economie nu ii face prea bine presedintelui, iar alegerile prezidentiale se pot dovedi a fi marea cadere a lui Traian Basescu. Pe parcursul ultimelor luni, sansele pentru un nou mandat ale lui Basescu s-au diminuat simtitor, de la 37,5% in luna iulie, la 31 de procente in octombrie. Potrivit ultimului sondaj CCSB, prezentat de ziarul Cotidianul, la prezidentiale in primul tur, desfasurat pe 22 noiembrie, situatia candidatilor sta astfel: * 1. Traian Basescu (PDL) - 31% * 2. Mircea Geoana (PSD+PC) - 20% * 3. Crin Antonescu (PNL) - 18% * 4. Sorin Oprescu (independent) - 14% * 5. C.V. Tudor (PRM) - 8% * 6. Gigi Becali (PNG) - 6% * 7. Kelemen Hunor (UDMR) - 2% Ceilalti candidati anuntati: Nati Meir (independent), Remus Cernea (Partidul Verde) si Ioan Talpes (independent) ar obtine 0 procente, informeaza Cotidianul. Insa, in turul doi, lucrurile se schimba, iar Traian Basescu se indreapta spre usa din dos a Cotroceniului, insa nu se stie inca in favoarea cui. Sondajul de opinie a intervievat romanii pe urmatoarele scenarii se Tur II: * Traian Basescu vs. Mircea Geoana - intr-o confruntare directa cu presedintele, candidatul PSD ar obtine 53% din voturile alegatorilor, ajungand astfel urmatorul presedinte al Romaniei, pe cand Basescu ar obtine doar 47%. * Traian Basescu vs. Crin Antonescu - si in aceasta situatie Basescu ar iesi invins si ar botine doar 46% din voturi, pe cand Antonescu s-ar alege cu restul de 54%. * Traian Basescu vs. Sorin Oprescu - in acest ultim scenariu propus de CCSB, seful statului ar suferi cea mai dura infrangere, Oprescu obtinand nu mai putin de 57% din voturi, fata de cele 43 de procente care i-ar veni lui Basescu. Interesant este faptul ca, in ipoteza in care Gigi Becali va intra in turul al doilea, liderul PNG ar aduna de la PDL 27%, adica un procent mult mai mare decat cel al votantilor propriului partid, care l-ar prefera doar intr-o proportie de numai 20%. Sondajul CCSB mai arata ca 58% din romani sunt interesati de alegerile prezidentiale. Pe de alta parte, de remarcat este faptul ca 65% din romani sunt de acord cu propunerea presedintelui Traian Basescu de trecere la sistemul parlamentar unicameral si de reducere a numarului de parlamentari. Doar 15% din respondentii la sondajul CCSB sunt adeptii actualului sistem bicameral. Publicat: astazi" |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Oct 2009, 08:28) Si de ce nu a reformat-o pana acum? Celor care tot il lauda pe Bashescu tin sa le reamintesc ca in ultimii 5 ani tot bashescu a fost presedinte. @tribunul iti dau eu motive sa nu il votezi pe basescu: Era unul pe forum care spunea ca s-au aflat multe acte de coruptie care nu s-ar fi aflat daca nu era basescu, dar vin si il intreb: Cate condamnari au fost? 0(zero). Cat de legal si moral e sa iti dai singur o casa in Bucuresti si pe legea gresita ca ai "gresit" formularul? Cat de normal e sa infiintezi un minister pentru cineva doar pentru ca ii dai la buci? Si apoi sa "sifonezi" doua ministere pentru campania fiicei tale? Pe Geoana nu il votez pentru ca nu mi se pare potrivit pentru functia de presedinte nici al PSD, nici al tarii. Eu l-as vota pe Tiriac daca ar candida. reformarea justitiei , a economiei nu o face presedintele ca el nu are nici o putere, ci parlamentul si guvernul. Hai sa spunem in cor cine a fost 4 ani la putere: 2 ani pnl+pdl, si 2 ani pnl+psd. Da nu vad pe nimeni sa zica de penelei ceva, ca deh ei is in opozitie, nu au facut nimica rau cat despre case probabil ca a furat, dar numai in romania se vb la televizor (aka antene) de un furt de 100.000 de euro, in timp ce furturi de sute de milioane de euro nici nu ajung pe sticla. Tactica simpla de manipulare |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:41 |