Țăranul la suflet, Care ai tupeu sa recunosti?
![]() ![]() ![]() |
Țăranul la suflet, Care ai tupeu sa recunosti?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
colegu, incerci sa ne destainuesti ceva?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-s, fraier?
![]() Am un nene la munca fix pe profilu' asta... el inca spera sa fi convins pe cineva e el e sefu' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Pfuu, cat e de citit, si n-am timp ca mi-am luat Xtreamer. Mai pe seara.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Scoate asta la imprimanta si pune o anonima prin zona unde se desfasoara...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Suntem doar 3, dintre care un nene la 50 si de ani care n-are treaba cu calculatoarele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
In cazul asta i-as trimite fituica prin curier frumos ambalata...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am si eu la d-astia prin clasa...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Baga din pix
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mie mi se pare cam slabut articolu'. Acu' sariti pe mine.
![]() Nu pui si sursa? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da' ce, esti batut in cap sa dai pe google?
![]() V-ati invatat cu mura-n gura... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
vis-a-vis, nu stiu de unde ai articolul asta dar...e tare, adica mie cel putin imi place, e la subiect si descrie lucrurile asa cum sunt.
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 5 Mar 2010, 20:27) Ce-s, fraier? ![]() Am un nene la munca fix pe profilu' asta... el inca spera sa fi convins pe cineva e el e sefu' ![]() Ai unu'? Sa-l tii sanatos, eu am peste 100. Si le mai si pute gura. ![]() Sa traiesti intr-un oras muncitoresc plin de terchea-berchea importati de prin satele foamei din Moldova ca sa lucreze la cocserie in combinat, atunci sa vezi taranu' adevarat de oras. Cum da caldura, cum se strang 7-8 intre blocuri, pun 3 caramizi, gratarul si fac mici, pastrama, peste, etc. De revelion, nu-i spatiu de pamant in fata blocului (ca iarba nu pune nimeni, doar ceapa, cartofi, morcovi, etc si sa economiseasca 1000 de lei vechi la toamna si sa manance din curte, aaa, fata blocului) sa nu fie cate-un gratar pe el. |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu asta era ideea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cunoastem, si sunt exact ca in descriere.
A:"Auzi, poti sa imi imprumuti si mie cursurile tale sa le trag la xerox?" B:"...?" A:"Ti le aduc maine." B:"Nu ti le dau. Tu de ce nu ai venit la cursuri?" |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si? Facultatea e obligatorie?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() This post has been edited by Victoras2001: 6 Mar 2010, 13:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(SiloS @ 6 Mar 2010, 13:14) Cunoastem, si sunt exact ca in descriere. A:"Auzi, poti sa imi imprumuti si mie cursurile tale sa le trag la xerox?" B:"...?" A:"Ti le aduc maine." B:"Nu ti le dau. Tu de ce nu ai venit la cursuri?" aici nu sunt de acord cu tine si iti spun si de ce. cu toate ca eu am dat la xeroxat cursurile mele altor colegi de foarte multe ori...s-a intamplat ca le cer ajutorul si ei sa imi intoarca spatele. de atunci am zis ca..le mai da cotea. de ce? fiindca eu pot sa ma invoiesc de la munca sa ajung la cursuri dar unii din ei nu pot sa isi ridice curu din pat sa vina..cu toate ca le dadea taticu masina sau aveau cu ce veni. de ce eu pot sa ma strofoc sa vin..obosit..sa adun notite..sa invat..iar altu poate doar sa ceara? alt ex. la prietena mea la facultate si master. a mers zi de zi..a luat cursuri..notite..fara absente sau alte incidente. vin colegele sa le de-a cursurile ca ele au fost la mall sau coafor sau io mai stiu ce. ea refuza si alea se supara. ti se pare corect? mie unu nu mi se pare..eu sa muncersc si altu sa profite de munca mea. e ca atunci cand inveti din tot sufletul pt un examen..in cazul ei..nu dormi nopti intregi..si vine una cu hands-free si ia 10 si tu 9. nu iti pare rau? nu vine vorba de ura..dar nici bine nu te simti..esti impacat sufleteste ca tu stii ceva si ala nu stie..dar cand se tine cont de nota atunci cand se face media pt cei care sunt la buget sau la taxa..nu prea iti vine sa razi si sa fii fericit si binevoitor in a-i ajuta pe altii sa reuseasca prin munca ta si sa treaca la buget iar tu sa treci la taxa ca ai avut nota mai mica. scuze pt postul lung. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(SiloS @ 6 Mar 2010, 12:14) Cunoastem, si sunt exact ca in descriere Mai pe scurt, la munca nu la intins mana. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Examen la Drept Civil. Scrie Marty ce scrie (bineinteles, din ce a capatat de la colegu' din dreapta) si colegu' din stinga se aude suav: "Da-mi, colegule, si mie sa scriu ca habar n-am si n-am chef sa ma duc si cu asta in restanta". Ma uit in stinga si-l vad pe unu' de virsta lu' tata, cu o mina de milog intiparita pe fata, cu botu' lung si ochii umezi, de parca era Bamby intrebind de ma-sa. Ii dau sa scrie si eu imi vad de cersit pe la vecini pentru subiectul 2. Asta termina, imi da foile inapoi si-l vad ca mai umple 3 PAGINI. Zic "da si mie, sa mi scriu si eu cite ceva". Imi raspunde "Nuuuu, ca sunt doar timpenii, ce mi-am adus si eu aminte, da' sigur nu e bine". Se termina examenu', am reusit sa scriu juma' de pagina si la subiectu' 2, si astept sa ne dea rezultatele. Marty ia 4, Bamby ia... 7. Sa va explic ce scandal a iesit?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa va descriu cu ce tupeu cereau subofiterii de pompieri sa li se dea note mari fara examinare doar fiindca erau pompieri si faceau o facultate de constructii doar ca sa promoveze si sa devina ofiteri?
Probabil asa au ajuns unii dintre ei mari si tari, inclusiv pe forumuri, cine stie, cunoaste ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Hai, ca usor-usor...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Mar 2010, 15:14) parca era Bamby intrebind de ma-sa. tereaq ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Da, da... uite-asa baga vis-a-vis vrajba-n forum...
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 20:06 |