DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RESPECT POLITIA ROMANA, cu asa profesionisti ma simt protejat

Avani
post 5 Oct 2009, 10:33
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Capitala gri

Sunt perfect de acord cu cei ce au aplicat legea in postul #22. Ca in loc ca o masina a politiei sa fie avariata (daune) puteau sa intinda o mica bariera de cuie (vezi cum au americanii), iar astfel politia romana ar fi ramas cu loganul nelovit. Dar deh.. unde nu e cap...

Sincer.. eu prefer sa ma stiu eu si familia mea in siguranta. Daca masura de a opri acest teribilist este ca cea din fimuletele de mai sus, nu am nimic impotriva.
Ganditi-va doar ca acel motociclist daca nu era prins, poate lovea vreun copil, poate doi...

Un comentariu din filmulet a lu` ala de filma era: "si ce daca nu avea numar" ?!... apai daca astia nu constientizeaza, alta pedeapsa nici ca le-ar trebui.

This post has been edited by Avani: 5 Oct 2009, 11:14

--------------------
. . .
Think forward !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
solidconvert
post 5 Oct 2009, 15:14
Post #32

Donator

From: Bucuresti

QUOTE(Jack Daniel's @ 2 Oct 2009, 01:38)
http://video.tion.ro/video/44650/intervent...-piata-unirii-2   
seful echipei mascate se gandeste ca da o ia pe burta ajunge mai repede la ultrasii croati        Respect politia romana! Cu asa profesionisti ma simt protejat.
*

Super tare comentariu asta radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif... Am zis ca mor de ras.

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
aphophis
post 5 Oct 2009, 19:11
Post #33

Membru autentic

QUOTE(bogdan_bok @ 2 Oct 2009, 21:15)
motorul era inmatriculat dar numarul a sarit la impact.
dar totusi nu poti fii stapan pe viata cuiva pentru ca nu opreste la semnal.
daca in locul motorului era un camion tot asa il opreau?
oricum de unde sunt acum, nu mai pot sa faca astfel de abuyuri si vatamari.
poate fac altii cu ei cand le arunca sapunul.
*

radmasa.gif Adica de ce ar avea grija politaii de viata inconstientului ala, daca dobitocul cu motocicleta nu are grija de a lui? Trebuia sa opreasca atunci cand i s-a cerut. Cerem o politie eficienta bla bla, dar sariti de cur cand politia raspunde (justificat) ceva mai dur..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Diana
post 5 Oct 2009, 20:24
Post #34

Membru incepator

Group: Banned

QUOTE(Cocojambo @ 3 Oct 2009, 02:20)
Ba da ala in braila de ce n-a oprit la semnalele politistilor daca era asa nevinovat?!!! De ce a trebuit sa il blocheze aia cu masinile, sa scoata pistoalele ca sa opreasca?!
*

Tu opresti la semnalele oricarui civil din trafic? Cred ca fix pe acelasi rationament prestezi de fiecare data cand ti se arata degetul mijlociu. radmasa.gif

Indivizii aia mascati nu prezentau niciun element de uniforma pe ei. Masinile lor era civile. Si mai este o inadvertenta intre spusele tale si adevar. Aia nu au fost nevoiti sa scoata pistoalele ca sa-l opreasca, ci le aveau scoase dinainte (chiar pusti, nu pistoale), iar cererea de oprire a fost facute cu armele fara niciun cuvant. Fii sincer si spune cum ai fi reactionat tu in situatia asta! Eu as fi crezut ca sunt niste interlopi si as fi avut de ales intre a opri si a fi impuscata sau a fugi si astfel sa am sanse de maxim 10% sa scap cu viata.

In filmulet poti vedea masinile implicate in poveste. Ba chiar se spune ca politistii au incurcat masina, cea a urmaritului international fiind cu totul alta. Mi se pare abominabil sa omori o persoana pentru ca ai incurcat borcanele si ai actionat in stil mafiot la o actiune cica legala.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
catalin80
post 6 Oct 2009, 07:52
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

pe langa cele doua faze memorabile cu cel care plonjeaza pe uscat si cel care arunca pistolu' sa poata alerga mai repede, pe la min 3:07 se vede cum unul din politia romana il altoieste pe unu' din trupele speciale

--------------------
renault clio symbol , skoda superb
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 13:43
Forum Renault