Cat pot fi inclinate scaunele (fatza) ?
![]() ![]() ![]() |
Cat pot fi inclinate scaunele (fatza) ?
hans |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 September 02 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bcata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai tu vrei sa dormi in masina...
![]() Daca e asa, uita de scaune. Rabatezi frumos bancheta din spate (si sezutul si spatarul) si te intinzi in tot portbagajul. :-) |
-------------------- .: Catalin :.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Cum rabatezi sezutul? Poti fi mai explicit?
|
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
1. Culisezi scaunele din fata la maximum inainte.
2. Scoti sezuturile la bancheta spate (bagi mana intre sezut si spatar, tragi putin in sus rotind 15-20 grade, apoi ridici sezutul direct in sus (te poti apleca sa vezi cum este prins. 3. Rabatezi complete bancheta. 4. Introduci sezuturile intrebancheta si scaunele fata, cu partea lata in sus. 5. Somn usor, comod pentru 2 persoane, mai greu pentru 3. Lungime suficienta pentru 1.80. Neaparat paturi / saltele pe dedesupt si lateral, pentru ca nimic nu este neted. |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Cred ca-l intereseaza doar pt. doua persoane...
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Am crezut ca este o gluma, daca zici ca nu este asa, am sa incerc, cine stie cind am nevoie.
|
-------------------- |
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 1. Culisezi scaunele din fata la maximum inainte.
2. Scoti sezuturile la bancheta spate (bagi mana intre sezut si spatar, tragi putin in sus rotind 15-20 grade, apoi ridici sezutul direct in sus (te poti apleca sa vezi cum este prins. 3. Rabatezi complete bancheta. 4. Introduci sezuturile intrebancheta si scaunele fata, cu partea lata in sus. 5. Somn usor, comod pentru 2 persoane, mai greu pentru 3. Lungime suficienta pentru 1.80. Neaparat paturi / saltele pe dedesupt si lateral, pentru ca nimic nu este neted. Poti sa mai explici inca o data partea cu rabatatul sezutului? In cartea tehnica a DSN nu se explica cum se rabateaza sezutul(doar spatarul). Am incercat sa rabatez sezutul (am bagat mana intre sezut si spatar) insa clema(care este fixata pe sezut) e de neclintit! Clema aia trece peste un fel de carlig(confectional din tabla) care este fixat pe caroseria masini(putin mai jos de baza spatarelor). Se pare ca clema trebuie trasa inspre spatele masini pana ce iese din carlig. Nu am reusit! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Saptamana trecuta am facut eu manevra ca m-am hotarat si am dormit in masina la Sf. Ana. Trebuie sa ai putina vointa sa scoti sezutul. Foloseste forta, ca asa sunt proiectate chestiile la masina asta (DSN! Procedura lui DSops e pentru DSN.). Nu are nici un schepsis, pur si simplu o ureche de metal ce se prinde sub un alt clont de metal!
Trebuie sa-ti captusesti bine de tot culcusul cu chestii calduroase, ca bate crivatul prin masina. Insa doua persoane de dimensiuni normale dorm chiar bine. Bagajele din portbagajul plin au avut loc pe/in fata/sub scaunele din fata. Au mai fost in seara aia niste bucuresteni tot cu o DSN in poiana, insa ma contrazic cu nevasta-mea: eu am vazut doi adulti si doi copii, ea a vazut un singur copil. Cert e ca la un moment dat au intrat cumva in masina. Cort nu au avut, sub/pe masina iar nu erau. Cand m-am pus eu in miscare dadeau si ei ceva semne de viata. Acum chiar as fi fost curios cum s-au inghesuit 4 cu tot cu bagaje! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
trage tare de tot ca iese. ca asa a fost si bagata, cu forta nu cu minte.
sistemul e inca folosit pana si la cayanne. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:25 |