Informatii despre Cielo
![]() ![]() ![]() |
Informatii despre Cielo
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ca tot veni vorba, Cielo (cel putin cel made in Coreea) era galvanizat, deci ma indoiesc sincer ca putea rugini in halul in care rugineste o berlina veche...
Muttley, in afara de grila radiatorului pe unde mai era, ca din fericire am uitat si cum arata masina aia? ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 4 Oct 2009, 21:51 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 4 Oct 2009, 21:50) stii dintr-o sursa sigura? ca eu nu stiu, dar cunosc cativa cu GLE-uri din 95-96 aduse fara pic de rugina, si altii cu ele romanesti din 98-99 ciur de rugina. Asta nu se datoreaza neaparat posibilei galvanizari, ci si unei table de calitate. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu bag mana in foc si nici document scris n-am, dar parca asa stiam de alea coreene. Oricum, cu d-astea romanesti n-am avut placerea, deci nu stiu ce sa zic.
This post has been edited by BlaueCorsa: 4 Oct 2009, 21:58 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
hash |
![]() ![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(kog @ 4 Oct 2009, 20:39) ... Nu zic ca e perfecta, dar daca e ingrijita cat de cat si exploatata corespunzator nu te lasa in drum Ei nu, cum sa nu! Masina ingrijita, revizii la timp, si totusi.. - pe serpentine, ploaie: platini impuscate, mergea motorul ca tractorul, nu tragea neam; da-te jos in ploaie si schimba platina (senzatii tari, umbrela deasupa motorului) - pe autostrada de la cernavoda, spre mare: jiclor ralanti infundat (se oprea motorul cand nu-l turam), trage pe dreapta si sufla pana te ia ameteala; eventual desfa tot carburatorul (in plin camp, 35 de grade la umbra, misto) - murit pompa de benzina cand m-am intors de la piata (masina plina ochi cu zarzavaturi), ia de-mpinge (membrana pompa rupta - membrana n-aveam, a tb sa ma duc pe jos la un magazin, noroc ca eram in oras) - crapat tampoane de cauciuc de la levierul schimbatorului de viteze, a ramas bagata in marche-arriere. Chiar in fata portii. Macar am putu s-o trag cumva pe trotuar. - rupt levier schimbator de viteze (da, s-a rupt de bun ce era, am ramas cu el scurt, tip raliu, si fara maciulie) - rupt cablu de acceleratie, odata in camp la mama dracu; noroc cu un sofer milos - rupt cablu ambreiaj, mers intr-a 2-a vreo 100 km (misto) - spart conducte benzina; noroc c-am vazut ca las dara dupa mine cand am iesit din curte - picat ambreiaj (rupt) in camp, iarna la minus 20 de grade, pe-un polei cumplit; ramas cuplat intr-a doua - putea rezervorul tot timpul, trebuia ceruit o data pe an - nu mai facea masa la stopul dreapta spate, si semnalizam cu .. frana - caldura era buna, dar iarna sub -15 grade puteam sa stau si-n cap ca tot faceam chiciura pe geamuri pe interior, mergeam cu geamul deschis pana apuca sa se incalzeasca bine motorul (insubat bine) Totdeauna am umblat dupa mine cu: bujii, bobina inductie, fise, membrane pompa benzina + sprit, lere, platini, cenzuratu' ala de clema de la cablul de acceleratie, curea distributie, filtru benzina, furtunase de cauciuc, sigurante, capac de demaror, apa distilata, un bidon de ulei, capac delcou, o camera, leviere, ciocan, trusa de scule (chei, surubelnite etc), ce mai, service auto ambulant. La cel putin 5000km (cel mai bine la fiecare plin, dupa calitatea benzinei) trebuia sa reglez din nou aprinderea. Devenisem expert, o reglam dupa ureche, nu-mi trebuia stroboscop. Daca nu te deranjeaza sa te califici ca mecanic auto si sa cari tot timpul 20 kg de piese dupa tine, in porbagaj, da, e o masina buna. |
--------------------
-
-
-
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
corect!
merced..daca ai ramas in drum din pricina pivotilor..ma gandesc ca erau destul de uzati,nu? oare nu trebuiam schimbati? acuma cred ca topicul va deveni berlina vs cielo. berlina e o masina buna care daca e ingrijita..merge bine. cea pe carburator necesita o atentie mai mare sau mai bine spus o schimbare a filtrului de benzina ceva mai des. cea pe injectie nu mai e cu bataie de cap in privinta asta. apa, paie si bataie. am una la servici cu 145 mii de km si merge ca in prima zi..au mers 6 insi pe ea si a fost scapata si fara ulei si merge si acum. a fost intretinuta dpdv al uleiului si filtrelor. acum la cielo..daca nu iei unul bun..nu se merita. ca sa aduci unul de afara trebuie sa fii cel putin..da mai bine nu spun..cand gasesti o droaie pe aici. mai pune un ban si ia unul bun daca tot vrei cielo sau ia o slz cum ti-am spus si mai sus..confort de prin 2004 cu ac si servo si ai impacat si capra si varza. una e sa conduci o masina cu 60-70 mii de km de cativa ani si alta e sa conduci una cu 250-300 de mii de 15 ani..sau sutele de mii de fara mers in blana pe autostrada sunt mai putin daunatoare motorului?..fata de zecile de mii de aici. toata treaba e sa cauti un pic. spor! This post has been edited by titiDSN: 4 Oct 2009, 22:03 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Clar, hash, imediat iti zice CGDBZ ca de fapt e din cauza ca n-aveai grija de masina...
This post has been edited by BlaueCorsa: 4 Oct 2009, 22:02 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Normal , vezi ca esti baiat inteligent.
|
--------------------
-
-
-
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Auzi taticu', ia fa tu ironii din astea de scara blocului cu cine-ti permite. Nu-mi amintesc sa fi facut aprecieri la adresa inteligentei tale. Ori polemizam civilizat, ori nu mai discutam.
This post has been edited by BlaueCorsa: 4 Oct 2009, 22:08 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
CGDBZ |
![]()
|
Nu a fost nici o ironie , eu nu stiu ce masini ati avut voi sau aveti si cat de bine le-ati intretinut dar eu nu am avut astfel de probleme si nu am spus nimic cu rautate , nu trebuie sa te aprinzi asa .
|
--------------------
-
-
-
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
OK, imi cer scuze pentru exprimare in acest caz.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
ma pana si berlina injectabila are bobina jumostatica, senzor de turatie pe volanta si delcoul e un vis urat.
Cum e la cielo ala cu delcoul ? Sa no mai aud pe aia ca nu are moarte. Io n-as lua opel de dinainte de 2000 nici mort, au o mica problema cu rugina ca si golf 3-ul si pana la urma tot la berlina ajungem da astea barem is nemtesti si ruginesc nemteste. Argon 16valve si un raport de compresie de 9:1 la o limuzina? |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
argon |
![]()
|
ala-i distribuitor, chiar daca seamana cu un delco, n'are nici o legatura cu delcoul de Dacie, hai ca trebuie sa stii asta in pofida muncii pe care o prestezi
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.013 Joined: 23 July 09 ![]() |
Tocmai simplitatea berlinei (pe carburatie) ma face s-o prefer altor automobile. Plus ca motoarele sunt destul de fiabile. Asta daca nu mergi blana cu ele pe autostrada, sa arzi garnitura de chiulasa.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce s-au mai incins discutiile
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
@ caransebesu, am vazut azi in targ la Deva un Smart fortwo biturbo, 3500 euro inmatriculat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ha, eu am mers "blana" cu Dacia aproape toata autostrada si n-a avut nici pe dracu', cum sa se arda garnitura de chiulasa?
![]() Cat despre "delcou'" de la Cielo, da' se pare ca n-are moarte, la cea din familia mea nu s-a atins nimeni de el din mai 1995 pana acum. Cate Dacii s-ar putea lauda cu treaba asta? daniM, oricum nu iei un Nexia d-ala de afara, ca te rupe la inmatriculare. Daca nu era asa, cred ca-mi luam si eu unu' anu' asta. This post has been edited by Merced: 4 Oct 2009, 22:37 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Poa' sa fie Smart forten.Nu dau mai mult de 1500 nici daca e poleita cu aur;cu cat aduc baietii masini de afara?Adica daca imi aleg una de pe Mobile.de,mi-o aduc pe aia ,si cu cat?Si Smart-ul ala chiar nu e masina,da-o naibii,parca e caruciorul lui fiica-mea...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
drive Dacia berlina
![]() P.S. ma-ntorc dupa ce trag o baie |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
@Merced, poate ai dreptate, si sa iesi la 1500 de euro una buna cu totul, totusi cred ca m-as zgaria pe ochi sa dau 800 de euro la statul roman..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai? Cum 800 de euro? Cand m-am interesat eu ultima oara era cateva mii...
Care Doamne iarta-ma e un calculator de taxa bun in ziua de azi? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
cine draq ne-a facut romani..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 4 Oct 2009, 23:42) Ia uite-o!Hai,rapid,care aveti drum prin Deutschland si aveti nevoie de bani? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
oricum anuntul e la sto, n'ai avut d'aface cu albanezii de la parcurile auto...dau anunturi fictive, ti-o 'rezerva' si cand te duci, asta nu mai e, dar va putem servi cu altceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Si eu am dat 1200 pe o Dacie
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:01 |