Informatii despre Cielo
![]() ![]() ![]() |
Informatii despre Cielo
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
daniM, ma facusi sa restudiez piata Daewoo-urilor de pe mobile.de.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.013 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
E buna injectia , e diferenta fata de carburatie , si nu mie cai Dacie , ci faptul ca vare se simte nevoia unui AC caci din cauza guvernantilor cu taxa lor nu mi-am permis sa iau una de afara care la acei bani aia ar fi avut.
This post has been edited by CGDBZ: 4 Oct 2009, 22:56 |
--------------------
-
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Oct 2009, 23:48) oricum anuntul e la sto, n'ai avut d'aface cu albanezii de la parcurile auto...dau anunturi fictive, ti-o 'rezerva' si cand te duci, asta nu mai e, dar va putem servi cu altceva ![]() ...mamaliga cruda!Las' ca jucaria ta e mai frumoasa ca a celorlalti copii ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 4 Oct 2009, 22:55) o sa fi mai mirat cand o sa treci de la injectie monopinct la multipunct ![]() QUOTE(daniM @ 4 Oct 2009, 22:57) ai mai citat odata...tie acu 5 minute ti-a picat fisa ca poti aduce de dincolo, eu am fost dincolo si am vazut ca realitatea e alta fata de ceea ce ti se arata pe mobile.de de un arab binevoitor. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
http://www.taxapoluare.com/calculator-taxa-rezultate.htm
aici vedeti toate taxele care au fost la noi si pe cea actuala. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Am condus o Astra , din 93 cu injectie multipunc 1.6 107 CP , AC , servo , de toate si am ramas impresionat si a dat pe ea 1500E.
This post has been edited by CGDBZ: 4 Oct 2009, 23:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
ma intreb care-i diferenta intre ala din link-ul lui Merced si asta , inafara ca unul e pe prima pagina, ci celalalt pe pagina 4..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Era evident ca ala de 300 de euro e la sto, ori cu motoru' facut tandari ceva.
Dar pe la vreo 1500 de euro ar trebui sa se gaseasca o masina ok. Ia sa ma apuc sa belesc si eu ochii dupa un Golf 3 rulat pana la piata si inapoi. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Oct 2009, 23:03) ma intreb care-i diferenta intre ala din link-ul lui Merced si asta , inafara ca unul e pe prima pagina, ci celalalt pe pagina 4.. Primul e in Germania al doilea e in Franta. E vorba de masini diferite; cea din Franta are un eleron. Acuma nu-i prost cine cere... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Filip sunt foarte multumit de ea , masina e foarte buna si probabil ca o sa o tin multi ani , alta masina SH nu-mi iau , doar noua .
|
--------------------
-
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
Amcitit acum despre aia de la AAA Auto.Nu sunt normali!Brrrrr....
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
daca vrei sa iti cumperi o masina ideea e ca ea sa fie mai buna ca precedenta. Adica mai buna ca o berlina. Cunosc persoane care si-au tras masina de dincolo ca pitzipoancele nu se uita la tine daca esti cu Dacia. Ei bine masinile alea au ajuns sa aiba probleme mai mari cu rugina decat berlina mea. Si sincer nu as da 1500-200- de euro pe o masina lafel de distrusa si sa ma aleg cu ABS defect, doua airbaguri si cu o servodirectie care scartaie. Mare atentie la ce masini cumparati de banii astia, majoritatea pot fi tepe desi la o prima vedere totul luceste si miroase frumos...
This post has been edited by kog: 4 Oct 2009, 23:27 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
daniM |
![]()
|
De aia ma si gandesc la Daewoo;am inteles ca multe piese sunt mai ieftne ca la DSN,Solenza,etc
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Eu iti recomand Nu supernova. Daca vrei iti arat una la 90.000 km sa vezi hal de masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
daniM |
![]()
|
Arata-mi.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Ahh acum am vazut de unde esti... o sa ii fac niste poze si iti dau mai multe detalii:)
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Filip @ 4 Oct 2009, 23:52) Fii mandru de Dacia ta! Si chiar nu am nici o urma de ironie. Si eu am dat 751 euro pe berlina mea, si mi-e draga! ![]() E prima ta masina si te inteleg..... Tu ai avut noroc sa iei o masina buna,unii colegi de forum mai stiu cate ceva despre actuala ta masina si cam cat a investit in ea fostul proprietar. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 4 Oct 2009, 23:12) mai omule, am inteles ca vrei sa schimbi Dacia pentru ca nu are servodirectie( printre altele), dar poate nu ai inteles ca nici DSN nu are servodirectie, si Sorin are dreptate, la 100.000 sunt varza, incep sa pice toate pe rand, si aproape toate-s coapte la tabla, mai trebuie bagat bani gramada in ele. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
SuperNova vazusem pe aici la vanzare acum cateva luni. Vroia omu' vreo 100 de milioane pe ea, dar arata impecabil masina aia, era Clima. D-astea la 1000 de euro imi mai arata si maica-mea prin ziar, dar ori sunt coapte, ori au fost pocnite bine si reparate nu asa bine.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Nu, dar ma vede ca ma mai chinui cateodata cand ma apuca sa mesteresc la ea. Rusine nu-i e, desi in ultima perioada n-a mai mers, acum vreo doi ani i-am dat-o in brate ca am avut eu nevoie de Cielo sa plec la o nunta si s-a descurcat cat de cat sa mearga cu ea. Si in anii '90 o conducea destul de des, ba chiar mai stia sa umble la o platina si sa sufle un jigler la nevoie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Oct 2009, 08:30) mai omule, am inteles ca vrei sa schimbi Dacia pentru ca nu are servodirectie( printre altele), dar poate nu ai inteles ca nici DSN nu are servodirectie, si Sorin are dreptate, la 100.000 sunt varza, incep sa pice toate pe rand, si aproape toate-s coapte la tabla, mai trebuie bagat bani gramada in ele. Sa vezi ce-ti iei tu de la dom' doctor. Iti da foc la garaj. ![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
n'are de ce, la cat a bagat in ea ar fi culmea sa fie cazan.. nu toti sunt dispusi sa bage ulterior bani.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(argon @ 5 Oct 2009, 08:30) mai omule, am inteles ca vrei sa schimbi Dacia pentru ca nu are servodirectie( printre altele), dar poate nu ai inteles ca nici DSN nu are servodirectie, si Sorin are dreptate, la 100.000 sunt varza, incep sa pice toate pe rand, si aproape toate-s coapte la tabla, mai trebuie bagat bani gramada in ele. Stiu ca nu are servo,am avut DSN,dar parca totusi e mai finuta ca la berlina.Oricum nu o sa ma grabesc.La cate masini sunt de vanzare la ora actuala,poate am noroc si prind o castana.Am gasit un Cielo prin oras pe la 1700 negociabil,1997,dar era cam sifonata tabla pe el,si avea 87.000 km!Nu tine,nu prea arata!Cam lasata la pamant;avea moaca de taxi.Omul imi explica:Uite,aici in spate(la aripa)are putina rugina,dar dai cu smirghel...dai cu spray!Dai cu smirghel ,dai cu spray! Mai cautam... |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Aia nu e masina...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
1700 euro? un vecin de-al meu a vandut un cielo cu 60 milioane. si era masina lu' nevastasa. se ducea la lucru si atat. masina cred ca era buna, nu am vazut mecanici pe langa ea, mergea fain. i-am dus client, dar nu i-a placut. era murdara, adevarul ca nu o spala niciodata. era si neagra, tot praful se vedea. clientul asta a luat un astra din 94 cu 3200 de euro, pana la urma. spalata intrior, exterior, motor...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:26 |