Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
![]() ![]() ![]() |
Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
M-ai prins! Tine doar 6 zile... Asta e, o fi al meu defect
![]() Serios vorbind, chiar asa e. Poate ca sunt un pic subiectiv, dar e un telefon excelent! Depinde ce astepti sa faca un telefon. Daca nu mai contenesti cu mailurile si afacerile te sufoca, iar atunci cand iti servesti saorma vrei sa mai inchei o afacere, un mail o atentie ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Zilele astea si-a luat si frate-meu un samsung din asta dar pe alb (ca nu aveau la Germanos pe negru) si se misca foarte bine fata de nokia 5800 pe care il am eu. Al meu se blocheaza mereu, cand intru pe net prin wifi ma arunca afara, nu stiu ce are...ma rog, o sa-l dau celor de la Germanos, ca tot mi-au facut garantie pe viata la el, sa-l faca sa mearga corespunzator.
Revenind la S5230, intr-adevar ca nu are aceleasi functii ca si nokia 5800, dar are un aspect mult mai placut, plus ca e mai subtire. Sa vad ce zice si de baterie, ca al meu tine 4-5 zile incarcat. Oricum, la banii astia e destul de bun. Ma amuza functia aceea a camerei in care pana nu zambesti nu iti face poza ![]() |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Ralphy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 December 06 ![]() |
Salut
Mi-am luat si eu astfel de telefon, si sincer bateria tine cam o saptamana, asta in conditiile in care vb destul de mult la tel.Am fost uimit de baterie. In rest, se misca destul de bine si in aplicatii.Sa vedem acum si cat de durabil este ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / Laureat 1.6 GPL
2009
- AG-44-ADI
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Adica, cand belesti fasolea, camera iti face poza. Functia se cheama 'Smile Shot'.
This post has been edited by giany911: 22 Mar 2010, 19:44 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Al meu tine minim trei zile, maxim sase. Minimul e cu muzica ascultata la el in timpu' serviciului macar patru ore pe zi
![]() Din punctul asta de vedere si eu am ramas placut surprins. Comparatia cu Nokia 5800 nu-si are rostul. S-o misca asta mai repede in meniu, o fi mai stabil, da' n-are nici pe sfert din functiile aluia. Si-a luat un amic cam in acelasi timp cu mine unul d-ala, deja belise display-ul, el zice ca nu stie cum, poate s-a presat in buzunar, ceva de genu' asta. I-am mai tras si eu intre timp vreo doua zgarieturi mai vizibile, si are deja sute de zgarieturi foarte fine. Am incetat sa ma mai supar. Doi ani sa ma tina si-s complet multumit. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tudor86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 January 10 ![]() |
Salutare !! Stie cineva daca samsungul asta mai este prin oferte la germanos?? tre sa imi prelungesc abonamentul si m.ar interesa sa stiu cam in ce bani l.as putea lua. Poate stie cineva care si.a luat de curand sau a auzit. Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Dupa cum spuneam mai sus, si-a luat frate-meu zilele trecute (adica sambata) unul, dar la abonament nou, nu la prelungire. Pretul de achizitie a fost 210 lei la abonamentul de 10 euro.
La liber pretul este de 599 lei in reteaua de magazine Germanos, sau de 29 lei la abonamentul cel mai mare (nu mai retin care era abonamentul ala) Tu la continuare de abonament (daca esti abonat cosmote) beneficiezi de un bonus intre 30 si 100 de euro, in functie de ce tip de abonament ai avut initial. La continuare de abonament reducerea se aplica la pretul telefonului la liber, din care se mai scade ceva, in functie de tipul abonamentului nou pe care vrei sa-l faci. Cu cat abonamentul lunar e mai mare, cu atat pretul de achizitie al telefonului este mai mic. P.S. Tot ce am scris aici se refera la abonament cosmote. Nu cunosc preturile altor operatori de telefonie mobila. |
--------------------
Patru
Zero
|
|
tudor86 |
![]()
|
Mersi de raspuns ! Eu am avut de la inceput timp de 2 ani ab de 10 euro. Luna trecuta am dat la *567#, sa vad ce subventie am pana in momentul ala si imi arata 45 de euro. Luna asta, am dat din nou sa vad daca mi.a mai crescut bonusul ala si ce sa vezi??era mai MIC cu 14 euro adica de doar 31 de euro...Nu inteleg de ce si voi cere explicatii la germanos.
Am inteles ca subventia aia secalculeaza in functie de valoarea ultimelor 10 facturi sau asa ceva. Stie cumva cineva, cat costa samsungul la cel mai mic abonament cosmote, adica ala de 5,36 euro Cosmote Perfect pt Tine????? Ca eu as vrea sa continui abonamentul dar sa.l micsorez, adica de la 10 euro , sa.l fac de vreo 6 euro.. Ah, si stie cumva cineva daca faptul ca imi micsorez abonamentul imi afecteaza subventia aia??adica daca imi mai taie din subventie pt k micsorez ab? |
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
nWo |
![]()
|
Da....intr-adevar, luna asta au micsorat valoarea subventiei, dar nu cunosc motivele, o fi criza de vina
![]() La abonamentul ala de 5 euro si ceva, pretul telefonului este in jur de 350 lei la abonament nou. La prelungire se scade subventia din suma la liber. Cel putin asa a fost la mine cand mi-am luat eu telefonul la continuare. Astfel, in mai 2009 mi-a expirat contractul de 2 ani, iar in iulie am mers la prelungire. Imi doream foarte mult un Nokia 5800, astfel am intrebat cat ma costa la prelungire. Ei ma intreaba ce tip de abonament am avut initial si care abonament il vreau acum. Eu am avut abonamentul de 5 euro, iar subventia a fost de vreo 30 euro. Pe urma imi spun ca subventia se aplica la pretul la liber al telefonului. Telefonul costa 1299 lei. Dupa cateva zile de gandire si socoteli am mers si mi-am prelungit abonamentul cu inca 2 ani, dar cu un abonament lunar de 18 euro, doar pentru a-mi lua petarda asta de telefon (nokia 5800), la un pret mai "mic", adica cu 850 lei. Ce ma supara mai mult este faptul ca acum sunt unii mai bronzati care m-au servit cu I-phone 3G la pretul de 500 lei, pe care le fura de prin magazine. La unii dintre ei cutia era sigilata si rosie, furata de la vodafone. |
--------------------
Patru
Zero
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vezi-ti de treaba, alea nu-si iPhone la 500 ron, mai ales in cutii rosii... Vodafone vinde iPhone in vreo 2 tari doar... UK si IT...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nWo |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 25 Mar 2010, 09:11) Vezi-ti de treaba, alea nu-si iPhone la 500 ron, mai ales in cutii rosii... Vodafone vinde iPhone in vreo 2 tari doar... UK si IT... Merci de informatie! Eu credeam ca sunt furate din romania. Vazand cutia rosie, am crezut ca le-au sterpelit de la vodafone. Al deaq mai sunt bronzatii astia, ar face orice sa te fure... |
--------------------
Patru
Zero
|
|
tudor86 |
![]()
|
Am vazut ieri o reclama cu samsungul star la oferta la internity.. Stie cineva detalii?? a intrat iar in oferta nationala la internity??mersi
|
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oferta nationala e la Cosmote, nu la Internity.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tudor86 |
![]()
|
Pai am fost azi la un cosmote si mi.a zis tipa de acolo ca exista oferta nationala cosmote, oferta natonala germanos, internity etc.. deci oferte nationale diferite. Acolo unde am intrebat eu nu il aveau in oferta...
|
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
Merced |
![]()
|
Daca vrei sa-l iei la prelungire, pe tine te intereseaza doar oferta nationala Cosmote.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tudor86 |
![]()
|
pai de ce sa ma intereseze doar oferta cosmote?? eu mi.am mai luat la prelungire de abonament, acelasi telefon star, la oferta de la germanos...de ce nu as putea lua si de la internity??
|
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
Merced |
![]()
|
Pai daca e in oferta nationala il iei la prelungire de unde vrei/il gasesti, daca nu e, nu-l iei. Acum ai inteles?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tudor86 |
![]()
|
Pai exista posibilitatea ca la cosmote sa nu existe telefonul in oferta DAR sa existe telefonul in oferta la germanos...sau sa nu fie la germanos ci sa fie numai la internity...intelegi?? deci magazinele cosmote, magazinele internity, germanos si ce parteneri or mai exista, au oferte DIFERITE, independente de cosmoteul "mama"...cel putin asa mi.au explicat mie clar cei de la cosmote. Ca ieri , si eu m.am dus la un cosmote si am intrebat daca au samsungu la oferta si au zis ca nu e in oferta....in skimb, de cateva zile la tv se face reclama ca au telefonul in oferta la internity...concluzia pt mine e ca cei de la cosmo, au dreptatete cu explicatia lor
|
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Mar 2010, 16:15) Minte si tu in alta parte, unde n-are lumea telefoane... te tine o saptamana cu 30 min vorbite pe zi... ![]() si eu zic ca minte, ar trebui sa-l tina ceva mai mult, adica mai spre 10 ore de convorbire cu 800 de standby, nu 3,5 ore(30 min x 7 zile) cu 168(24 ore x 7 zile). |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
S-a belit rablamentu' pana la urma. Sambata trecuta a facut prima oara probleme, n-a mai raspuns la comenzi touch vreo cinci minute, apoi si-a revenit de la sine. Ieri n-a mai raspuns iar, si nu si-a revenit nici pana acum. Si ca sa fie treaba completa, bagasem ca bizonu' parola pentru majoritatea functiilor, parola care necesita touch-ul pentru a fi scoata, si am bagat toate numerele de telefon in memoria lui, nu in SIM, ca sa fie mai frumos organizate, un nume cu trei numere, chestii d-astea.
Deci mi-am luat-o in mana in stil barbar. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sa-ti fie învatatura de minte, de-acum cumpara Daewoo.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nasol, te-a tinut 5 luni de zile... dar nu poti sa-l conectezi la PC prin cablu de date, sa-i iei contactele, si sa le transferi pe alt telefon? Sau pe cartela...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 18 Apr 2010, 23:33) Nasol, te-a tinut 5 luni de zile... dar nu poti sa-l conectezi la PC prin cablu de date, sa-i iei contactele, si sa le transferi pe alt telefon? Sau pe cartela... Am incercat da' nu are driver de Windows 7 si o sa incerc din XP azi la munca, saaaau, l-am pus din el pe mass storage device, in loc sa-l las clasic,, pentru ca eu preferam sa-l vada direct ca un stick si sa arunc muzica si filmele repede pe el, caz in care o sa ma trezesc ca raman fara numere de tot. And that sucks. Plus ca nu am alt telefon, si pot sa jur ca nu-mi vor da cei de la Germanos unul pentru perioada necesara reparatiei. Imi vine s-o dau dracu' de garantie si sa ma duc la un tip care cu reparatii de mobile se ocupa, si care pana diseara e gata. Da' cine stie ce s-o fi distrus prin el, si cat costa cele necesare reparatiei. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Da-l la garantie, nu te complica, chiar daca dureaza. Off... o sa mai treaca 4-5 ani pana or sa fie telefoane durabile, ieftine, si cu ce vrei tu pe ele (wifi si ecran mare sa vezi filme). Eu am N70 de vreo 4 ani si nu mi-a facut probleme. Muzica am, radio am, mai nasol cu filmele, (nu ca m-as uita), dar oricum, pe ecranul ala micut, e bataie de joc pentru ochi. Dar chiar nu mai ai vreun jaf de 3310 sau ceva prin casa prin sertare? Trebuie sa gasesti, sau la parinti, ceva. Service-ul ma indoiesc ca o sa-ti dea un telefon performant pe perioada reparatiilor, deci cam tot acolo ajungi...
@Argon, ce-mi plac telefoanele cu antenuta, cand am avut telefoane cu antenuta, mereu imi placea sa ma scarpin in cap cu ciotul ala de antena. ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 19 Apr 2010, 17:19 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
telefoane durabile nu or sa fie niciodata, ar insemna sa se falimenteze intentionat firmele
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
N-a mers sa-mi scot numerele nici din XP, motivul fiind faptul ca l-am setat pe "mass storage device" si softul lui nu-i recunostea. Deh, pana la urma am ajuns la o cunostinta care cu asta se ocupa, a incercat si el o smecherie sa-l reseteze ca sa mearga dupaia scoase numerele cu softu', da' n-a vrut sa raspunda la comenzi, asa ca am ramas cu ele acolo.
L-am dus la Germanos si a mentionat ala pe fisa sa nu care cumva sa-l resofteze, oricum mi-a zis ca au mai fost Star-uri cu touch-ul busit, chiar destul de multe, si ca el n-a bagat se seama sa fi fost vreunu resoftat, ca nu se complica aia inutil, fiind o problema fizica si atat. Am facut rost de o baraca, Nokia 6030 de la sefa, merge pana cand imi repara aia telefonu', intre 10 si 15 zile cica... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:03 |