Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
![]() ![]() ![]() |
Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Merced @ 6 Mar 2011, 09:55) Iti trebuie doar telefon sau si restul de accesorii? La liber? Si eu trebuie sa schimb telefonul in perioada asta si la bani decenti am gasit C3 de la Nokia (aproape 500 de lei, daca e la abonament scade considerabil pretul), Ch@t-ul de la Samsung (cam acelasi pret, dar parca display-ul e mai ok la Nokia). Sau vezi daca mai gasesti ELM-ul de la Sony, cred ca mai este in oferta la Orange. Personal nu mi-as lua telefon cu touch fara un sistem de operare bun (Android, eventual Symbian daca e oferta buna, sa vezi ce-mi face Catalin acuma), dar preturile cresc destul de mult. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hm. As urmari ceva tot pe Cosmote. De vreo patru luni ii tot incarc lunar o cartela bunica-mii cu 5-6 euro, si platesc per total in jur de 100 de lei la final de luna. Ma gandesc daca se poate sa transform cartela aia intr-un abonament. Dar sa nu fie de porc, sa platesc cam 120 de lei ambele abonamente. Evident pe 2 ani. Sunt dispus sa-l prelungesc si pe al meu, dar astia stiu ca-s cam porci, iti dau telefoane la pret redus doar cand se apropie termenu', desi am citit ca ar fi modificat niste chestii recent, o sa trec sa-i intreb.
Desi am experienta asta nefericita, tot cu touchscreen as vrea, nu m-as putea intoarce la taste normale prea usor. Si de preferat cu Android. Symbian-ul nu mi-a placut in mod deosebit niciodata, se misca mai cursiv troaca asta in meniuri decat multe telefoane cu Symbian, mai vechi si mai noi. Vreau sa aiba wireless, display cat mai mare, eventual si jack de 3.5", ca de la o vreme ascult multa muzica/radio pe el. Ideal as vrea un Galaxy S dar nu se poate, mai balesc si dupa un Motorola Defy, da' clar ca nici p-ala n-am cum sa mi-l permit, iar unul de care m-as fi lipit poate, dar nu la Cosmote, este LG Optimus One. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mda, eu sunt tot pe Cosmote. Oferta de prelungire abonament pe 2 ani (valoarea abonamentului vreo 9 euro) e o reducere de 40 de euro din pretul de retentie al telefonului (care e cu maxim 20 de euro mai mic decat cel de liber din ce am studiat eu). Deci sa zicem o reducere de 50-60 de euro din pretul de liber al telefonului. Daca transformi cartela in abonament se considera abonament nou si beneficiezi de ofertele actuale (mult mai avantajoase decat la prelungire).
Vezi ca au si Vivaz (si Pro si non-Pro) la Germanos la preturi bunicele la abonament, dar e cu Symbian. Eu l-am butonat putin si mi-a placut. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din ce am mai butonat eu e cam de cacao situatia. Adica nu ma ajuta cu nimic ca-s abonat, nici ca as vrea sa fac abonament, ca nu reduce mult pretul la astea bune de ceva.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Eu pana la urma imi iau zborul in Vodafone, pe langa reducerea promotionala de abonament nou au si reducere suplimentara de 15 euro pentru portare, doar ca daca vrei smartphone esti obligat sa iei abonamente uriase pe care nu ai cum sa le modifici ulterior (abonamentul minim pentru smartphone e vreo 16 euro si ceva parca). La abonamentele normale pretul e maricel (Optimus era vreo 550 de lei la abonamentele din clasa a 2a, adica singurele decente la tarife).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Si 550 mi se par bani cam multi pentru un telefon. Mai ales un Optimus One. Poate sa fi fost Galaxy S mai merita, altfel...
Momentan asta a ramas fara o treime din touch, din plesneala si-a revinit pe doua treimi si am apucat sa-mi iau si eu agenda pe PC. Data trecuta murise de tot si era sa raman fara 190 de numere. ![]() La alta retea nu cred ca plec pentru ca aproape toata familia are cate un Cosmote. Si o buna parte din prieteni. Si oricum mai am pana in toamna contract cu ei. Sa ma interesez care-i smenu' cu noua politica pentru abonati, ca am gasit un articol postat pe Softpedia pe la sfarsitul lui februarie cum ca au mai facut ei un pas ca sa-si tina clientii aproape. Nu ca as vrea Galaxy S de pomana, da' doresc un compromis intre pret si abonament, ca nu ma apuc sa platesc 200 de lei pe luna ca-s nebun, cum si-au luat niste amici iPhone-uri. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Nu mai stiu cat era Galaxy la Vodafone, dar cred ca trec zilele astea pe acolo sa mai stau la un pahar de vorba si ma interesez.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Cred ca ma scarpin in cur de niste bani si-mi iau un Motorola Defy la 470-500 de lei.
Sa ma apuc de maine sa umblu pe la maimutele astea, ca cica au oferte de prelungire, sa vad cum ii fac eu sa-mi pastrez numarul dar sa trec la un abonament Cosmote Smile(in esenta 125 de minute nationale, 500 in Cosmote, mai putin decat ce am acum, nu ma deranjeaza neaparat, mai ales ca cica-s si 500 de mega de trafic, ca sa spamez p-aici si cand ma plimb prin parc ![]() Pana la urma am dat pe rabla asta 230 de lei la momentul ala, la prelungire. Si Defy nu pare deloc un device rau, inteleg ca-i cam in urma cu softu', dar n-ar fi capat de tara. Poate-l transform si in bani dupa ce-l iau de la garantie, 200 de lei tot ar trebui sa iau pe el in mod normal. Imi pun bazele in Internity la faza cu Defy, ca pe la ei pe site l-am gasit in banii astia. Prefer pana la urma sa le dau mai multi bani acum, decat sa ma suga de inca 40 de lei lunar urmatorii doi ani si sa-l iau cu 200 de lei mai ieftin. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:53 |