Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
![]() ![]() ![]() |
Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.201 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
problema cu telefoanele astea cu display enorm e tocmai asta...autonomia. Vrei un telefon cu autonomie mare, iei un patratel din ala de 2x2 pixeli si ai o saptamana. Sau iei un Philips Xenium. De care n-am prea vazut la noi...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Se pare ca dupa prima incarcare tine destul de mult. L-am scos de la incarcat duminica seara si mai am pe baterie "3 linii din 5", in conditiile in care l-am butonat destul de mult (muzica, video, convorbiri).
Deci nu e chiar asa de rau cu bateria. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
Unde gasesc un "stilou" pentru telefon.
Am vazut pe net un pachet toc+stilou dar nu era in Romania, la noi se gasesc la magazinele de profil (gen Cosmote, Internity)? Sincer n-am intrebat cand am cumparat telefonul, iar pe site nu gasesc nimic. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ia zi cu bateria cum mai stai?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Decat LG mai bine Samsung.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 16 Oct 2009, 08:38) L-am incarcat miercuri pe la pranz si pana acum s-a dus o linie din 5 (indicatorul bateriei). In conditiile aste ar trebui sa tina o saptamana. E adevarat ca nu prea l-am butonat in ultimele 2 zile. Cateva SMS-uri plus vreo jumatate de ora de convorbiri/zi si inca jumatate de butonat (poze, etc). Super OK telefonul. Il recomand fara retineri! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Prima linie e mai linie decat restul liniilor si tine cel mai mult.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sddragos |
![]()
|
Am inteles ca dupa vreo 3 incarcari o sa tina mai mult bateria.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Te-au pacalit.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
http://www.gsmnet.ro/touch-pen-uri-originale/p1
Nu stiu daca te ajuta cu ceva firma e din Ct http://www.accesoriioriginale.ro/index.php...sort=20a&page=2 sau asa This post has been edited by red_dog 4 ever: 16 Oct 2009, 11:04 |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Micutzu_BH, ce se mai aude de modelu' cu WiFi?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Interesant topicul ... si eu vreau sa imi schimb telefonul. Vreau sa reinnoiesc abonamentul la Cosmote si am de ales dupa cum urmeaza:
- Samsung S5230 Star - LG KU990i Wiewty. (cel cu "i" se pare ca este muult mai prost decat varianta fara "i" ... si aici va rog sa dezvoltati daca aveti informatii). Care puteti face un rewiew la cel de-al doilea pentru ca in privinta primului reiese ca ar fi destul de OK. Nu sunt maniac pe telefoane insa nu vreau nici p'al mai prost ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact asta era si dilema mea. Butoneaza Viewty-ul intr-un magazin si ai sa te convingi singur. Se misca foarte prost.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
camera nu e nici pe departe ce se vea a fi, e mediocra, deci daca te tenteaza pentru asta, nu-l lua...de fapt nu pot sa-mi imaginez de l-ar lua cineva..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
Este un telefon relativ vechi, este din 2007.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă vrei review pentru Ku990 Viewty, ascultă aici
![]() -bateria ține de la 2 până pe la 5-6 zile, în funcție de cât vorbești sau "butonezi"; -indicatorul bateriei e nonlinear, cu 4 segmente, dar f prost gândit. Ultimele 2 linii se duc imediat, iar cu una singură rămasă se poate închide oricând; -interfața e ok, însă sunt ceva bug-uri, iar LG refuză de mai bine de un an jumate să scoată un nou firmware cu care ar putea foarte ușor să corecteze problemele; -camera e foarte bună pe filmare și foarte proastă pe fotografiere. Totul e din soft. Partea hardware e foarte avansată, dar softul e foarte prost, comprimă aiurea pozele... Filmarea iese foarte bine pe lumină, calitate DVD, și compresie DivX în timp real. -rezistent la zgârieturi; -n-are wifi; -teoretic nu suportă card mai mare de 2GB, dar practic merge pus și mai mare, cu condiția să ai spațiu liber pe card mai mic de 2GB. Când se umple cardul, merge mai greu interfața. -Există un echivalent al acestui telefon în Koreea, care efectiv zboară prin meniuri, face poze excelente... Hardware cele 2 sunt identice, doar softul e prost la cel vândut în Europa. -vei găsi diverse modificări, teme, chiar cu widgets pentru el, dar sunt făcute de useri, nu sunt foarte grozav implementate... Nu pica în capcana KU990i. E mult mai prost decât originalul. Camera e mai slabă, blițul este led în loc de xenon, nu primești niciun accesoriu sau cutie elegantă cum are Viewty. Eu l-am luat pe al meu când a apărut în România, am dat o groază de bani, și exact ce m-a atras, camera, m-a dezamăgit cumplit... Prin urmare n-aș putea să-l recomand, chiar dacă am impresia că e mai deștept decât Samsung-ul. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
E sigur mai "destept", dar sta prost cu exprimarea. Ala cu i la coada e insa mai prost din ce am mai citit si ce m-am interesat. Sper sa apara ala cu wifi pana la sfarsitu' lunii, ca mi-e ca-l pierd si p-asta fara, si asa la Germanos nu mai e de mult, poate or mai avea la Internity.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Uitasem ceva... Viewty poate filma la 120fps și reda în slow motion, apropo de clipul cu strănutul...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
apropo zici?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
That's not the point.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
deci nu ai idee, eram curios, cred ca are cateva mii?!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Nu e genu' meu.
In alta ordine de idei, am mai urmarit niste prezentari pe Youtube ale telefonului asta. Si m-a pus un pic pe ganduri, nu stiu daca-i exact ce as vrea eu. De aceea-s foarte curios daca a pus cineva mana pe un Motorola VE66. Pretul pare similar cu Star-ul, n-are touch dar pentru mine chiar nu-i musai, are camera mai buna dar nici asta nu ma intereseaza, are wi-fi si asta-mi place, pare destul de bine finisat si are si sistem de operare Linux based. E cam gros, dar asta nu ma deranjeaza in mod deosebit. Am dubii in ceea ce prieste autonomia, mai ales ca ar fi primul Motorola pe care l-as avea. Are cineva unul, sau a butonat mai insistent unul ca sa-mi zica daca merita banii? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cam greu browsing-ul fără touchscreen.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Asta da, dar nu-i capat de tara. Browsing-ul ca browsing-ul, dar mai repede scriu pe taste clasice de telefon decat pe touch, garantat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cifre probabil... dar litere nu cred...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
sddragos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Merced |
![]()
|
Cat am butonat un palm HP acum vreo doi ani, si ala cu stylus, recunoasterea scrisului de mana mi s-a parut varza, si ca sa scriu foloseam stylusul sa bat pe o tastatura querty, si asa era greu sa nimeresc. Tinand cont ca Star-ul asta nici macar nu vine cu stylus, presupun(deci nu stiu) ca tastarea literelor pe el sa face folosind o afisare a unei tastaturi normale de telefon.
A trecut un amic mai devreme pe la Germanos si au zis ca primesc zilele astea, ca abia l-au bagat la oferta. Pana nu-l vad si pe viu nu ma pronunt. La Motorola-ul asta ma refer. Din ce am vazut prin videoreview-uri are un meniu cam cretin. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:51 |