Deschiderea pozelor in fereastra separata, nu uitati de ea
![]() ![]() ![]() |
Deschiderea pozelor in fereastra separata, nu uitati de ea
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
![]() ![]() Excelent... nu stiu exact ce ai facut (cred ca ai facut tu ceva p-acolo) insa acum imi merg TOATE pozele asa cum ar trebui..nici un pic de lag...mult mai cursive...etc... Sar'na |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Hmmmm. Adica vrei sa spui ca acum forumul se misca mult mai "cursiv"? Pentru ca teoretic inainte ar fi trebuit sa fie mai rapida incarcarea paginii. Tot continutul static (imagini, uploads) il serveam de pe static.reno.ro care se bazeaza pe un server web mai rapid pentru tipul asta de continut.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine pozele au o probleme....
prima si a doua se deschid in preview... de la a treia incolo se blocheaza si nu apare nimic pana nu dau refresh la pagina.... folosesc mozzila.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nu forumul...el se misca la fel...sau cel putin nu-mi dau seama...insa pozele...
![]() Nu stiu ce sa mai zic..puii mei... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
poate totusi e vorba de request-urile venite gramada pe serverul web...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie in continuare nu imi merge. Forumul si thumbnails-urile merg fara nici o problema. La fel si primele 2-3 poze pe care dau click. Dupa aceea insa se blocheaza (de abia dupa 10-15 minute incarca poza).
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Same here...
Multe sisteme de operare diferite, multe echipamente diferite, multe locatii diferite - acelasi comportament. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Aceeasi problema am si eu cu mozilla 3.0.15. In schimb cu IE 6.0.2900.5512 merge perfect.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Virgiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 June 07 From: Bucuresti ![]() |
s-a ocupat cineva de problema asta ? scz ca reinviu topicul, dar e annoing... Pe IE merge bine. IE totusi e un browser depasit. Nici firefox, nici chrome nu se descurca cu pozele. Faceti si voi ceva legat de poze, ca sa nu fac alba neagra cu browsere...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu se deschid pozele in nici un fel in firefox. Dureaza foarte mult
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cautati solutii in alta parte, merge ok pe Firefox, la mine cel putin.
kog daca tu astepti primu' salariu de profesor ca sa-ti iei un sistem/laptop decent, mai bine iti iei gandu'. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mi-am luat gandul. Din pacate injur tot mai mult si mai urat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sper ca ai bagat AdBlock-ul, ca la ce janghina ai si tu
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
hai, du-ti rabla la remat si da-mi pace
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
Faci misto de masina mea pe topicu' meu, a?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
nu mai face la nimeni asa? Nu pot deschide pozele in firefox, dureaza foarte mult pana se deschide, chiar daca dau pe fereastra separat, si cand se incarca nu mai merg nici celelalte pagini. Am curatat cookies si degeba. Se intampla doar la firefox si daciaclub
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai curata-l si tu (si pe windoz si pe firefox de plugins)
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-are legatura.
Si cu win proaspat face la fel. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
E mult mai bun noul mod de vizualizarea a pozelor. Cu scriptul anterior vedeam doar cateva poze dupa care se bloca. Trebuia sa dau refresh ca sa mai pot vedea cateeva poze. Bine ca s-a renuntat la chestia aia.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am rezolvat problema cu incarcarea imaginilor.
Beleaua se datoreaza scriptului de returnare a fisierelor din baza de date, care pare sa nu aiba setat tipul de raspuns (ContentType = "image/jpeg"). De ce spun acest lucru? Orice fisier vine din baza de date, daca incerci sa-l salvezi vine cu numele "indexp.php". Daca l-ar fi avut setat, ar fi trebuit sa fie "index.php.jpg". In plus in highslide ca sa maresti imaginea, se foloseste o legatura <a href=""http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Attach&type=pos..."> ceea ce face ca imaginea marita sa fie considerata o pagina noua, care bineinteles este cosiderata de tip php, si ar tebui sa contina html si nu imagine binara. Trecand peste astea insa, browser-ul e deajuns de destept incat sa treaca peste aceste mici probleme. Problema e ce ne facem cu antivirus-ul/firewall-ul? In cazul avast-ului meu, acesta se apuca sa scaneze "imaginea" asteptandu-se sa gaseasca cod html in el. Negasind ce astepta, blocheaza conexiunea si nu o lasa sa se inchida. Pe de alta parte, firefox-ul are un numar limitat de conexiuni concurente cu care se poate lega la un server (5 sau 7 parca). Astfel, dupa ce incarci 5 imagini, firefox-ul si-a ajuns la limta de conexiuni concurente, nu mai poate face alte conexiuni catre server si nici nu mai poate sa le reutilizeze pe cele deschise deja pentru ca sunt blocate de antivirus si trebuie sa astepte un time-out de 10-15 min pana se inchid cele vechi ca sa poata face altele noi. Rezolvare 1: setati antivirus-ul sa nu scaneze daciaclub.ro - din pacate asta trateaza simptomele si nu cauza, plus ca nu mai sunteti "protejati"; Rezolvare 2: adminul sa se uite pe cod si sa rezolve problema. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Merced |
![]()
|
A rezolvat-o si adminu' cam din perioada aia.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
R19/16v |
![]()
|
@mk2
![]() |
--------------------
DS
5H
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mk2, Content-Type = "image/jpeg" exista in header.
Care e treaba cu fiecare antivirus in parte sincer nu stiu, eu am AVG si cum am mai testat si datile trecute, merge pe orice browser, pot sa deschid si 20 de poze. Nu prea stim ce sa rezolvam cand nu reusim sa reproducem problema si la noi. Iata cum merge la mine: |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
mk2 |
![]()
|
Eroarea este reproductibila: mi se intampla atat pe desktop cat si pe laptop. Pentru a reproduce problema, este foarte simplu:
browser: firefox (ultimu) antivirus: avast free firewall: comodo firewall. os: xp 64 Se poate face o masina virtuala in 20 minute cu specificatia asta (desi ultimele 2 nu cred sa conteze). Tot ceea ce pot sa spun este ca daciaclub nu este singurul site care scoate imaginile prin php si highslide. Si totusi numai pe daciaclub am probleme. Raman la parerea ca este ceva in neregula cu raspunsul de la server (repet pe orice alt site, extensia jpg este adaugata automat, aici daca-l salvezi este salvat ca index.php). De asemenea, daca te uiti pe forumul de suport de la avast, developer-ii sustin ca o astfel de problema poate aparea daca nu ai header-ele cum trebuie sau nu se termina cu CRLF. (http://forum.avast.com/index.php?PHPSESSID=942a04c309d254ec52b7e51d56265821&topic=56694.120) |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
|
|
AlexV |
![]()
|
am adaugat si numele fisierului, acum daca dai "save as" iti apare exact numele asa cum l-a adaugat userul.
Am reusit sa reproduc problema pe xp cu avast free instalat. Fara merge foarte bine. Cu, ba merge o poza, ba doua, ba 5. Oricum introducerea numelui nu a rezolvat problema. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dar totusi e o chestie buna.
am deschis 30 de poze pe o singura pagina si nu a chitait nimic. This post has been edited by DrK: 4 Aug 2010, 14:16 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
AlexV |
![]()
|
Update: Avast-ul asta vad pe forum ca are probleme si cu alte site-uri.
Problema nu are legatura cu highslide deoarece am testat si cu el scos. Din cate observ cu highslide oprit, se incarca poza intr-o noua fereastra/tab dar si dupa ce imaginea este afisata in totalitate conexiunea nu se inchide. Cu avast oprit problema dispare, conexiunea se inchide imediat ce imaginea este incarcata. Deoarece conexiunea ramane deschisa, firefox (sau alt browser) nu mai poate incarca alta poza si asteapta..... Toti cei care aveti aceasta problema folositi AVAST antivirus? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Avast rulez ![]() |
--------------------
DS
5H
|
mk2 |
![]()
|
Cred totusi ca e din raspunsul server-ului, sau poate jpeg-ul nu este chiar ok formatat.
Alex, poti incerca cu poze fara watermark (neprelucrate)? In alta ordine de idei, ideea e ca nu prea poti folosi altceva decat avast. Avg l-am avut si mi-a sarit niste virusi pe care toti ceilalti antivirusi i-au gasit. Avira nu are web scanning + tot felul de reclame si Comodo inca nu e la inaltime (poate peste un an). Iar altul free care sa merite nu mai prea exista. Oricum, daca folositi avast 4.x, puteti sa setati web shield-ul la ignore address puteti pune "http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Attach*" (fara ghilimele) si va sari TOATE atasamentele. La avast 5 ignore adress nu mai exista iar la exclusions nu merge cu wildcard-uri (desi ei spun altceva). Daca vreti sa va mentineti avast-ul si sa vizionati pozele de pa daciaclub va trebui sa faceti downgrade la 4.8 (a se vedea mai sus). |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:44 |