Probleme macara usa fata dreapta
![]() ![]() ![]() |
Probleme macara usa fata dreapta
yliuta |
![]()
|
||
![]() Repar pana stric tot :)) Group: Members Posts: 73 Joined: 16 April 10 From: Galateni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
desfaci macaraua si scotigeamul afara ... nu mai sta prins geamul in cauciucl de pe sina de la macara .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
yliuta |
![]()
|
![]() Repar pana stric tot :)) Group: Members Posts: 73 Joined: 16 April 10 From: Galateni ![]() |
am dat geamul afar si este prins de Geam o garnitura cu o chestie de metal
|
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
aia trebuie sa stea lipita bine pe geam ca altfel nu face priza si deci nu iti poate cobora geamul.
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
yliuta |
![]()
|
Gata oameni buni am rezolvat problema astazi a durat cam mult 4 ore
![]() ![]() Sa va explic care a fost vina uni dintre voi inteleg alti nu cred ca am sa explic cat de bine pot eu:macaraua la usa are o piesa care este prinsa in 2 suruburi si aia la randul ei este sudata de plagbanda care vine prinsa de geam e la mine nu mai era sudata se deslipise de plagbanda de la geam si de ridicat mergea dar la coborare ramanea suspendar geamul ,e ce am facut eu astazi,am desfacut piesa care este prinsa de macara am scos plagbanda de pe geam si am fost la un unchi si ia dat fratilor sudura electric de nu mai are moarte si asa am rezolvat problema am incercat sa va explic cat de bine am putut ca poate mai are cineva probleme ca mine si sa stie ce are de facut. Va Multumesc si va rog sa ma scuzati pentru eventualele greseli de ortografie. |
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pot fi mai multe probleme dar daca nu se desface nu iti poti da seama din ce cauza nu se lasa geamul jos sau ramane suspendat.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:09 |